- 4 Ağustos 2022
- 5.239
- 2.570
- 103
Benimki ağlıyor huzursuz oluyor o beni bin kat daha çok yoruyor hiç durmuyor hep mızmız ağlama halinde. Uykusu olunca güzel uyku yapmayınca hep böyle oluyor.Şu geçişler çok zor oluyor ya 1 saattir yatakta dönüyoruz uyumamaya yemin etti allahtan ağlamıyor derdi ne anlamadm
Ne zaman düzelir acaba bu uyku problemi. 1 yaştan sonra rahatlarsın bu konuda diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorumŞu geçişler çok zor oluyor ya 1 saattir yatakta dönüyoruz uyumamaya yemin etti allahtan ağlamıyor derdi ne anlamadm
Benimki de hep ağlıyor ama bugün o kadar uykusuz kalmasına rağmen az ağladı şimdi ağlamaya başladı yeni çoktan uyku saati geçti ortalığı ayağa kaldırrıd normaldeBenimki ağlıyor huzursuz oluyor o beni bin kat daha çok yoruyor hiç durmuyor hep mızmız ağlama halinde. Uykusu olunca güzel uyku yapmayınca hep böyle oluyor.
1 yaş önceden yuh diyordum ama limdi ne kaldı beklerimNe zaman düzelir acaba bu uyku problemi. 1 yaştan sonra rahatlarsın bu konuda diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorum
Aynen ya ben 3 4 saatte bir kalkmaya razıyım az uyumasına da razıyım dursun yeter. Benimki bi kaç gündür hiç oyalanmıyor tüm oyuncaklarından sıkılmış mutfak eşyaları veriyorum onlardan da çabuk sıkılıyor. Sürekli vik vik1 yaş önceden yuh diyordum ama limdi ne kaldı beklerim
Aman ağlamasın en zoru o. Ben diyorum uyumaması yoruyorsa ağlaması bin kat yoruyor beni. Ağlamadan sakince benle zaman geçirse uyumasın yani ona da razıyım vallaBenimki de hep ağlıyor ama bugün o kadar uykusuz kalmasına rağmen az ağladı şimdi ağlamaya başladı yeni çoktan uyku saati geçti ortalığı ayağa kaldırrıd normalde
Sürekli birileri şu zaman gelince rahatlarsın diyor amaaa...Ne zaman düzelir acaba bu uyku problemi. 1 yaştan sonra rahatlarsın bu konuda diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorum
Benimki değil oyuncak her şeyden sıkılıyor oturmayı hiç sevmiyor oturamıyor zagen kucakta ağlıyor yere koyuyoruz ağlıyor her şeyde mızmızlık ediyor bu ara atakta durmayı sevmeye başladı hala uyumadı bu arada 2 uykuyayızAynen ya ben 3 4 saatte bir kalkmaya razıyım az uyumasına da razıyım dursun yeter. Benimki bi kaç gündür hiç oyalanmıyor tüm oyuncaklarından sıkılmış mutfak eşyaları veriyorum onlardan da çabuk sıkılıyor. Sürekli vik vikmızmız ağlaması yapıyor
Umarım doğrudurSürekli birileri şu zaman gelince rahatlarsın diyor amaaa...
Kız bizim bebikler aynı yeminleBenimki değil oyuncak her şeyden sıkılıyor oturmayı hiç sevmiyor oturamıyor zagen kucakta ağlıyor yere koyuyoruz ağlıyor her şeyde mızmızlık ediyor bu ara atakta durmayı sevmeye başladı hala uyumadı bu arada 2 uykuyayız
II ııı diyor dimi sürekli gözünde hiç yaş ypk devamlı ağlar ama yalandan bazen gerçekren ağlıyor tabi ama çoğunlukla yalanKız bizim bebikler aynı yeminleoturmak istemiyor ayağa kalkıyor sürekli hareket halinde herşeye mızmız
Geçmiş olsun Aynı şey bizimde başımıza geldi. Aynı şekilde tutma yeri tam oturmamıştı eşim kaldırınca kaydı düştü pusetten bide kafasının üstüne düşmüştü. Ondan sonra hep kemerini taktık. Allahtan çok kaldırmadan kaydı. 1 aylık o civardaydı bide şükür birşey olmadı. Maalesef böyle kazalar olabiliyor. ÜzülmeyinBu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.
Saatlerdir ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum nasıl yaptım böyle bir şey. Ağlamaktan gözlerim acıyor.
Çok geçmiş olsun kendini suçlama lütfen kendi de düşebilirdi veya eşin de alabilirdi puseti sonuçta ama sana denk gelmiş. Bak bir şeyi de yokmuş çok şükürBu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.
Saatlerdir ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum nasıl yaptım böyle bir şey. Ağlamaktan gözlerim acıyor.
KesinlikleII ııı diyor dimi sürekli gözünde hiç yaş ypk devamlı ağlar ama yalandan bazen gerçekren ağlıyor tabi ama çoğunlukla yalan
Siz miydiniz biri yazmıştı 2-3 yaş alsam diyen ben de demiştim ki 12-18 bile çok büyük olacak gibi değil diyeKızlar bugün avm ye gittik bebeyle mont alacaktım ay hiç iyi olmadı 2-3 yaş alayım seneyede giyer diyordum ya içinde kayboldu resmen1 yaşta bile rahat olmadı ağladı falan. Bende monttan vazgeçtim polarlı peluş gibi fermuarlı hırka aldım
Normal kıyafetlerde 12 18 ay giydiriyorum zıbın falan ama mont baya büyük oldu bizim de bakalım bir kaç aya ne olavak çok hızlı büyüyola3Siz miydiniz biri yazmıştı 2-3 yaş alsam diyen ben de demiştim ki 12-18 bile çok büyük olacak gibi değil diye
ÇOk gecmis olsun şükür ki birşeyi yok kendinizi çok yıpratmayınBu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?