• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhaba 👋 nasılsınız?
Tekrar ben 🥺🙂
Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı..gitmeye karar verdim..
Herkesi uyardım biz gelince bebek yokmuş gibi davranın diye.
Nasıl bir yol izliyim sizce?
Ben kahvaltıya gittiğimde heyecandan çığlık atmıştı halası aaa siz mi geldiniz diye içimden kahvaltıya çağırdınız ya niye şaşırıyorsunuz dedim içimden ama neyse bebeğim feryat figan zor susturdum derken kucağımda uykusu da var bide 10 dk sürecek şey oldu bi saat ama geçti çocuk ağlarsa uykusu var vs de bence kimse akıl vermesin sen de rahat ol canım bebek hissediyor sen iyi ol belki o da olur😘

Ben kahvaltıya gittiğimde heyecandan çığlık atmıştı halası aaa siz mi geldiniz diye içimden kahvaltıya çağırdınız ya niye şaşırıyorsunuz dedim içimden ama neyse bebeğim feryat figan zor susturdum derken kucağımda uykusu da var bide 10 dk sürecek şey oldu bi saat ama geçti çocuk ağlarsa uykusu var vs de bence kimse akıl vermesin sen de rahat ol canım bebek hissediyor sen iyi ol belki o da olur😘
Umarım ya gerçekten bu durumdan dolayı psikolojim yerlerde insan yüzü göremez oldum gitmek istemiyorum aslında ama Bi yandan da gitmek istiyorum gittiğim tek yer market bunalıyorum artık... İnşallah yarın güzel bir gün olur benim için de bebeğim için de...

Benimkide baya geç oturdu 7 8 ay aras

1 senede şunu anladım bişeyin üstüne ne kadar düşersem o bana iyice sorun olmaya başladı benimkide ağlıyordu özellikle eşimin tarafına gidince çığlık kıyamet gitmek istemiyordum baktım olavak gibi değil hem ben uzak kalıyorum devamlı evde yalnızım hemde bu durum bögke düzelmez dedim biraz ağlamasına müsade ettim çok ağlayınca kucağıma alıyorum ya da dikkatini dağıtıyoruzfaan bugün yine oradaydım daha iyiydi alışıyor sadece bu konu için değil genel uyku saatine öesela baştan beri hep takıldım mümkün değil uyku düzeni olmadı açıkçası hiç vişey istediğim gibi olmadı olamıyor belkide normali budur ben zorladım hep bişeuleri artık biraz salmaya karar verdim
Haklısın canım, bende bu ağlama konusundan çok çektim yabancılama hat safhadaydı 2 3 ay devam etti sonra geçti çok şükür şuan yabancı birine yarım saat 1 saat arasında alışıyor.
Uyku konusunda da vallahi hiç düzelmedi bizimde, ben artık ne yapacağım hiç bilmiyorum bugün dikkatimi çekti göz altlarım uykusuzluktan torbalanmış artık sürekli 3 4 saatlik uykularla ayaktayım o da kesik kesik yani saat başı kalkıyorum uyutmaya çalışıyorum bide 1 saat

Kızlar uyku konusunda bende çok çektim sizi çok iyi anlıyorum. Ama şu bir gerçekmiş desteksiz uyuyan bebekler çok daha uzun ve verimli uyuyorlar. Birde anne sütü ve mamanın etkisi de var tabi. Biz bir süredir gece uykularına desteksiz geçiyoruz ve mama da içiyor tabi öncesinde. Ve uykuları çok daha iyi olmaya başladı. Yani desteksiz derken tam anlamıyla tamamen desteksiz değil yanına yatıp elini sırtına koyuyoruz sadece. Ve buna eşim alıştırdı o yatırınca çok daha hızlı uyuyor bu konu da bence eşlerinizden destek isteyin. Gündüzleri hala sallanarak uyuyoruz onu bir türlü kesemedim her gün deniyorum olmuyor inşallah onu da yoluna koyarsak daha güzel olacak.

Kızlar uyku konusunda bende çok çektim sizi çok iyi anlıyorum. Ama şu bir gerçekmiş desteksiz uyuyan bebekler çok daha uzun ve verimli uyuyorlar. Birde anne sütü ve mamanın etkisi de var tabi. Biz bir süredir gece uykularına desteksiz geçiyoruz ve mama da içiyor tabi öncesinde. Ve uykuları çok daha iyi olmaya başladı. Yani desteksiz derken tam anlamıyla tamamen desteksiz değil yanına yatıp elini sırtına koyuyoruz sadece. Ve buna eşim alıştırdı o yatırınca çok daha hızlı uyuyor bu konu da bence eşlerinizden destek isteyin. Gündüzleri hala sallanarak uyuyoruz onu bir türlü kesemedim her gün deniyorum olmuyor inşallah onu da yoluna koyarsak daha güzel olacak.
Senin adına sevindim canım, peki bi anda nasıl alıştı, şuanda sende de o şekilde uyuyor mu yoksa sadece eşin mi uyutabiliyor?

Senin adına sevindim canım, peki bi anda nasıl alıştı, şuanda sende de o şekilde uyuyor mu yoksa sadece eşin mi uyutabiliyor?
Ya ben gece uykusuna geçirmek için saatlerce sallıyordum hatta sabahlara kadar durmadan 6-7 saat salladığımı bilirim. Sallanmak istemiyor olabilir mi acaba diye eşimle konuştuk. Sonra ben bi deneyecem sallamadan uyutmayı dedi. O akşam denedi ve inanamadım 2 dk’da uyuttu ve sabaha kadar 1-2 kez falan kalktı. O zamandan beri o şekilde yapıyoruz. Bende uyutabiliyorum ama uzun sürüyor 30-45 dk sürdüğü oluyor ama eşimde çok hızlı uyuyor en max 10-15 dk falandır. O yüzden karar aldık gece uykuya eşim geçiriyor 😊

Ya ben gece uykusuna geçirmek için saatlerce sallıyordum hatta sabahlara kadar durmadan 6-7 saat salladığımı bilirim. Sallanmak istemiyor olabilir mi acaba diye eşimle konuştuk. Sonra ben bi deneyecem sallamadan uyutmayı dedi. O akşam denedi ve inanamadım 2 dk’da uyuttu ve sabaha kadar 1-2 kez falan kalktı. O zamandan beri o şekilde yapıyoruz. Bende uyutabiliyorum ama uzun sürüyor 30-45 dk sürdüğü oluyor ama eşimde çok hızlı uyuyor en max 10-15 dk falandır. O yüzden karar aldık gece uykuya eşim geçiriyor 😊
Ya çok iyi olmuş 🙏🏻 çok sevindim umarım bizimde uykular düzelir

Back