Evet bize şimdi hep farklı görünüyor sağlıklı olsunlardaVeteriner doğumcu :) bana da kız gibi geldi niyetse ama küçük daha bence bilemeyiz :)
Bu benim 11+1 görüntüm ultrasondan da kaynaklı olabilir ama ne kadar fark ediyor birkaç gün bileKızlar 10+4 sizce cinsiyeti ne
Ayy inşallah önünde başka bir hasta vardı cinsiyeti belli olmuş erkekmiş ama oda prpgestan ve iğne vuruluyordu acilde demekki cinsiyeti belli olsada hala düşük riski olabiliyor birde ecopirin yazmış doktor ona eşi aldığı ilaçları sayarken duydumBu arada yeni gebeleri tebrik ediyorum
Ufak tefek sıkıntı kanamalar insallah biter de hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ayy sizi çok daha net belli maşallah yüzü bile ayırt edersiniz kime benzediğiniBu benim 11+1 görüntüm ultrasondan da kaynaklı olabilir ama ne kadar fark ediyor birkaç gün bile
Evet sanki ağzı burnu kulakları belli gibiAyy sizi çok daha net belli maşallah yüzü bile ayırt edersiniz kime benzediğiniben 3 boyutluda eşime çok benzettim
Maşallah onaBu benim 11+1 görüntüm ultrasondan da kaynaklı olabilir ama ne kadar fark ediyor birkaç gün bile
Oda benimki gibi yatmış keyif ediyordurMaşallah onaya benim ultrason kötüydü pazartesi inşallah 11+1 oluyorum bakalım o zaman doktora gideceğim nasıl görünecek :)
Evet bizimki elleri kafasında ayakları havadaydı doktor neden ayakları havada anlamadım ama dedi bak zıplayıp duruyor dedi keyfi yerinde dedi bizde haftaya ikili tarama için gidicez nasipse 11+3 e denk geliyor 12. Haftada yapılmış olcak yani inşallah temiz sonuçlar alırızEvet sanki ağzı burnu kulakları belli gibihatta elleri geri doğru atmış keyif çatıyor gibi haftaya 13. Hafta ikili tarama için gideceğim tekrar ultrasona alırsa daha da büyümüş olur inşallah
Ben tüp bebekte kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor iğneyi olduktan sonra biraz yürüyün o bölgeye masaj yapın dağılsın yoksa 3-4 gün ağrısı sürüyorProluton iğne kullanan varmı kızlar çok yakıyor ve acıyormuş sanırım birde üç tane verdi bana doktor ikigün arayla nezaman kesildi lekelenmeniz
İğnelere fobim var kola vurulabilse keşke kabadan olunca kötü hissedyrum kendimi bi tansyonum düşüyor hemen benimBen tüp bebekte kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor iğneyi olduktan sonra biraz yürüyün o bölgeye masaj yapın dağılsın yoksa 3-4 gün ağrısı sürüyor
Koldan vurmuyolar bunu maalesefİğnelere fobim var kola vurulabilse keşke kabadan olunca kötü hissedyrum kendimi bi tansyonum düşüyor hemen benim
Evet canım ilk gebeliğim inşallahA
Aynen ilk doğum normal Allah nasip ederse buda normal olacak hayırlısı ilesenin ilk mi
Ben 11+1 deyince yapar sandım ama 25 inde tekrar gel dedi 14. Haftanın içinde olacak zaten test için son hafta oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlanır herkesinEvet bizimki elleri kafasında ayakları havadaydı doktor neden ayakları havada anlamadım ama dedi bak zıplayıp duruyor dedi keyfi yerinde dedi bizde haftaya ikili tarama için gidicez nasipse 11+3 e denk geliyor 12. Haftada yapılmış olcak yani inşallah temiz sonuçlar alırız
Allah rast getirsin inşallah sağlık versin size deA
Aynen ilk doğum normal Allah nasip ederse buda normal olacak hayırlısı ilesenin ilk mi
Koldan vurmuyolar bunu maalesef
beta takibi yapılmamış o yüzden ne desek yanlış olur ..Biliyorum zaten o yuzden korunduk ben de kurtaj sonrasi hemen dusunmuyordum ama sadece bir kere korunmasiz oldu onda da yumurtlama donemi bile degildi o yuzden zaten sizlere soruyorum o iliskiden hamile kalmis olabilir miyim yoksa betam mi sifirlanmadi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?