2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
Bu arada yeni gebeleri tebrik ediyorum
Ufak tefek sıkıntı kanamalar insallah biter de hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ayy inşallah önünde başka bir hasta vardı cinsiyeti belli olmuş erkekmiş ama oda prpgestan ve iğne vuruluyordu acilde demekki cinsiyeti belli olsada hala düşük riski olabiliyor birde ecopirin yazmış doktor ona eşi aldığı ilaçları sayarken duydum

Ayy sizi çok daha net belli maşallah yüzü bile ayırt edersiniz kime benzediğiniben 3 boyutluda eşime çok benzettim
Evet sanki ağzı burnu kulakları belli gibi hatta elleri geri doğru atmış keyif çatıyor gibi haftaya 13. Hafta ikili tarama için gideceğim tekrar ultrasona alırsa daha da büyümüş olur inşallah

Bu benim 11+1 görüntüm ultrasondan da kaynaklı olabilir ama ne kadar fark ediyor birkaç gün bile
Maşallah ona ya benim ultrason kötüydü pazartesi inşallah 11+1 oluyorum bakalım o zaman doktora gideceğim nasıl görünecek :)

Proluton iğne kullanan varmı kızlar çok yakıyor ve acıyormuş sanırım birde üç tane verdi bana doktor ikigün arayla nezaman kesildi lekelenmeniz

Evet sanki ağzı burnu kulakları belli gibi hatta elleri geri doğru atmış keyif çatıyor gibi haftaya 13. Hafta ikili tarama için gideceğim tekrar ultrasona alırsa daha da büyümüş olur inşallah
Evet bizimki elleri kafasında ayakları havadaydı doktor neden ayakları havada anlamadım ama dedi bak zıplayıp duruyor dedi keyfi yerinde dedi bizde haftaya ikili tarama için gidicez nasipse 11+3 e denk geliyor 12. Haftada yapılmış olcak yani inşallah temiz sonuçlar alırız

Proluton iğne kullanan varmı kızlar çok yakıyor ve acıyormuş sanırım birde üç tane verdi bana doktor ikigün arayla nezaman kesildi lekelenmeniz
Ben tüp bebekte kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor iğneyi olduktan sonra biraz yürüyün o bölgeye masaj yapın dağılsın yoksa 3-4 gün ağrısı sürüyor

Ben tüp bebekte kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor iğneyi olduktan sonra biraz yürüyün o bölgeye masaj yapın dağılsın yoksa 3-4 gün ağrısı sürüyor
İğnelere fobim var kola vurulabilse keşke kabadan olunca kötü hissedyrum kendimi bi tansyonum düşüyor hemen benim

Ben 11+1 deyince yapar sandım ama 25 inde tekrar gel dedi 14. Haftanın içinde olacak zaten test için son hafta oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlanır herkesin

Prilam içmeme rağmen bu bulantı kusma olayları beni deli etcek ya ağzımın tadı da yok ağzının tadı kaça varmı

beta takibi yapılmamış o yüzden ne desek yanlış olur ..
Bir kaç gün sonra Kan verin belkide gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…