- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.017
- 598
Yok 12-16 hafta diyorlar zatenKızlar benim doktor izinde olacak onun için 13.haftada gideceğim o zaman ikili test yapılır dimi geç kalmış olmam
Hahah o zaman neden nedenBen full ekmek ve hamur işiyle besleniyorum
Aminnn inşallah canım sağolasınGeleceksin ben eminim
Sporda çok etkili kesinlikle, mis gibi yenilenmiş bir vücut sonrasında sağlıkla verecek Allah'ım
Bu yıl bitmeden sağlıklı gebelik haberlerini alalim inşallah
Ne zaman istersen yaz
Öncelikle o arkadaşı derhal hayatınızdan çıkarın. O kadar fesat biri ki.. 2 gün önden giden çocuk mu yaşlanıyormuş bariz çekememiş sizi.Merhaba kızlar ben çok giremiyorum internete. Şu an 11+0 ım normalde . pazar günü doktora gittiğimizde 11+2 ölçtü. önden gitmesi sorun olur mu acaba her gittiğim de bir öncekinden önde gözüküyor. bir arkadaşım yok bebek karında yaşlanıyor falan dedi bazısı sonra yavaşlayıp normal haftasına dönüyor dedi kafam karıştı açıkçası.
yarın ikili teste gideceğim doktorum pazar günü erkek gibi bebeğin dedi. bu kadar erken belli kesin belli olur mı acabailk çocuğum da erkek sağlıklo olsun tabii ki önemli olan o ama birden diyince bir şok olduk
Benim 1 hafta ileri sanırım beyaz saçlı doğacakMerhaba kızlar ben çok giremiyorum internete. Şu an 11+0 ım normalde . pazar günü doktora gittiğimizde 11+2 ölçtü. önden gitmesi sorun olur mu acaba her gittiğim de bir öncekinden önde gözüküyor. bir arkadaşım yok bebek karında yaşlanıyor falan dedi bazısı sonra yavaşlayıp normal haftasına dönüyor dedi kafam karıştı açıkçası.
yarın ikili teste gideceğim doktorum pazar günü erkek gibi bebeğin dedi. bu kadar erken belli kesin belli olur mı acabailk çocuğum da erkek sağlıklo olsun tabii ki önemli olan o ama birden diyince bir şok olduk
Bence bu arkadaşa her şeyi anlatıp fikir almayın sizi bu 9 ayda çok yıpratır. Benimki de 5 gün geride çıktı benimki minyon olacak o zamanÖncelikle o arkadaşı derhal hayatınızdan çıkarın. O kadar fesat biri ki.. 2 gün önden giden çocuk mu yaşlanıyormuş bariz çekememiş sizi.
Öyle bir şey yok.
Döllenme zamanı diye bir durum var
Benim 2 gün geriden geliyor çünkü geç yumurtladım siz erken yumurtlamış olabilirsiniz veya erken döllenmiş olabilir.
Doktorlar bir kaç günü normal görüyor gayet döllenme süresi değişken olduğundan..
Cinsiyete gelirsek evet baya erkek tahmin etmiş ya çıkıntı mi vardı acaba
Benim ilk bebeğim hep önden gidiyordu bebek büyüyor ölçüm değişiyor iyi gelişmiş de olabilirMerhaba kızlar ben çok giremiyorum internete. Şu an 11+0 ım normalde . pazar günü doktora gittiğimizde 11+2 ölçtü. önden gitmesi sorun olur mu acaba her gittiğim de bir öncekinden önde gözüküyor. bir arkadaşım yok bebek karında yaşlanıyor falan dedi bazısı sonra yavaşlayıp normal haftasına dönüyor dedi kafam karıştı açıkçası.
Ben allahtan ovulasyon testi yaptımBence bu arkadaşa her şeyi anlatıp fikir almayın sizi bu 9 ayda çok yıpratır. Benimki de 5 gün geride çıktı benimki minyon olacak o zamanyani tamamen bilimsizlik bu geç döllenme erken döllenme diye bir şey var robot muyuz biz
Hahaha benjamin button mu bu çocuklar yaBenim ilk bebeğim hep önden gidiyordu bebek büyüyor ölçüm değişiyor iyi gelişmiş de olabilir
Kızım yaşlanmadan doğdu
Aklımdan geçen espri de korkutmayayım diye sustumHahaha benjamin button mu bu çocuklar ya
Çin takviminde kız çıkıyor valla bilemedim heyecanla bekliyoruzAa belli olmaz ya çin takvimi ne diyor
Ben de yapmıştım ovulasyona göre bile 2 gün geri çıkıyor içerde inat edip döllenmedi mi ne yaptı anlamadımBen allahtan ovulasyon testi yaptımher ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Bende merakla bekliyorumÇin takviminde kız çıkıyor valla bilemedim heyecanla bekliyoruz
Bende en son gittimde kese sol kasıgımdaydıKızlar ya tam kesenin olduğu yere ağrı girip girip duruyor korkmalı mıyım tedirgin oldum
Kendimi yoracak bir şey de yapmadım ama inş uyuyup uyanınca geçerBende en son gittimde kese sol kasıgımdaydı
Dün 2 saat felan o bölgeye 2-3 dakikada bir iğne batma hissi oluyordu bende çok korkmuştum ama bugün hiç olmadı
Ben de rüyamda gördüm 3 kere hepsinde de erkektiBen de rüyamda erkek bebek gördüm diye annem şimdi erkek çocuğun olacak diyorbakalım ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?