2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bebiş göz rengi hesaplama bakalım ne çıkacak

Eklentiler

• 5CF4F1BC-FBD9-4095-8899-F0ECBCF15DFB.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba kızlar ben çok giremiyorum internete. Şu an 11+0 ım normalde . pazar günü doktora gittiğimizde 11+2 ölçtü. önden gitmesi sorun olur mu acaba her gittiğim de bir öncekinden önde gözüküyor. bir arkadaşım yok bebek karında yaşlanıyor falan dedi bazısı sonra yavaşlayıp normal haftasına dönüyor dedi kafam karıştı açıkçası.
yarın ikili teste gideceğim doktorum pazar günü erkek gibi bebeğin dedi. bu kadar erken belli kesin belli olur mı acaba ilk çocuğum da erkek sağlıklo olsun tabii ki önemli olan o ama birden diyince bir şok olduk

Kızlar bu gün belimde acayip bi agrı var bıçak giriyor resmen ani korktum biraz bu normalmı ya 7+5 bu gün . Kanama vs yok ama bel ağrısı cok fazla

Öncelikle o arkadaşı derhal hayatınızdan çıkarın. O kadar fesat biri ki.. 2 gün önden giden çocuk mu yaşlanıyormuş bariz çekememiş sizi.
Öyle bir şey yok.
Döllenme zamanı diye bir durum var
Benim 2 gün geriden geliyor çünkü geç yumurtladım siz erken yumurtlamış olabilirsiniz veya erken döllenmiş olabilir.
Doktorlar bir kaç günü normal görüyor gayet döllenme süresi değişken olduğundan..
Cinsiyete gelirsek evet baya erkek tahmin etmiş ya çıkıntı mi vardı acaba

Benim 1 hafta ileri sanırım beyaz saçlı doğacak

Bence bu arkadaşa her şeyi anlatıp fikir almayın sizi bu 9 ayda çok yıpratır. Benimki de 5 gün geride çıktı benimki minyon olacak o zaman yani tamamen bilimsizlik bu geç döllenme erken döllenme diye bir şey var robot muyuz biz

Benim ilk bebeğim hep önden gidiyordu bebek büyüyor ölçüm değişiyor iyi gelişmiş de olabilir
Kızım yaşlanmadan doğdu

Ben allahtan ovulasyon testi yaptım her ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha

Ben allahtan ovulasyon testi yaptım her ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Ben de yapmıştım ovulasyona göre bile 2 gün geri çıkıyor içerde inat edip döllenmedi mi ne yaptı anlamadım

Kızlar ya tam kesenin olduğu yere ağrı girip girip duruyor korkmalı mıyım tedirgin oldum

Kızlar ya tam kesenin olduğu yere ağrı girip girip duruyor korkmalı mıyım tedirgin oldum
Bende en son gittimde kese sol kasıgımdaydı
Dün 2 saat felan o bölgeye 2-3 dakikada bir iğne batma hissi oluyordu bende çok korkmuştum ama bugün hiç olmadı

Bende en son gittimde kese sol kasıgımdaydı
Dün 2 saat felan o bölgeye 2-3 dakikada bir iğne batma hissi oluyordu bende çok korkmuştum ama bugün hiç olmadı
Kendimi yoracak bir şey de yapmadım ama inş uyuyup uyanınca geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…