2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
bluequeen şöyle bir şey oldu bana aralıkta kürtaj oldum pco var bende kürtaj sonrası pco gitti.
Çok ilginç değil mi doktor da dedi pco yok diye her şey düzene girdi adetlerim düzene girdi hep düzensizdi kürtaj sonrası saat gibi tık tık ilerlemeye başladı ve yine hamilelik oldu..
Kürtaj derse de hiç korkma temizliyor rahimi..
Kürtaj sonrası kendiliğinden kalan kişiler de olmuş bu süreçte mutlaka spor yap ilk zamanlar pilates yapıyordum direkt rahim hareketleri yapıyor çok iyi gelmişti

Merhaba kizlar. Haziran 21de kurtaj olmustum psikolojik olarak iyi olmadigim icin hastaneye gidip beta dususu takip etmedim hic ve on gun sonrasinda sadece korunmasiz iliski olmustu ondan sonra hep korunduk ve yumurtlamam sanirim 10-12 arasi oldu cunku cok akintim ve agrim vardi ve bahsettigim korunmasiz iliski 3nde olmustu . Dun bi internet sitesinden freeely testi guvenilir diye o testten siparis etmiştim hamilelik planlayinca kullanirim diye bugun acaba betam sifirlanmis midir diye bir tanesini deneyeyim dedim ve bata 3 gun kala cikan testim gibi silik cizgi cikti gozle daha belli oluyor. Simdi benim merak ettigim betam bir aydir hala sifirlanmadi mi yoksa hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_7037.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_7038.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 94
Gelir gelir merak etme. Bebeğini gördün kalbini duyduysan daha strese mahal verme. Kitap oku yürüyüşler yap sana iyi gelecek aktiviteler yap güzel hayaller kur.
Valla gördük zıplayıp duruyordu elleri ayakları keyfi yerindeydi şükür inşallah herşey güzel devam eder anne olmak ne zor

kesınlıkle rahmı temızlıyor katılıyorum bende kurtaj sonrası 4.ayda hamıle kalmısım bluequeen

betana bakıldı mı kurtaj sonrası pekı ?
benım kurtaj sonrası 3 ayda sıfırlandı betam ..

Kız hiçbirşey görünmüyor ya ben doktora sordum bu haftalarda görünürmü merak edyoruz dye az daha bekle dedi bana
şu teorilere göre anlaşılır diye :) doktora gitmedim canım eşimin yanına gittim o baktı onun ultrasonda çok iyi değil pazartesi inşallah doktor kontrolüm o zaman güzel görürüm Allah’ın izniyle :)

Hayir takip etmedim daha adet olmadim da zaten. Sifirlanmamis olabilir yani oyle mi? Peki sizin kac haftalikti kurtajiniz?
canım zaten aslında kurtaj sonrası rahım toparlasın dıye 1 ya da 2 adet sure verılıyor ..
ben 6haftalıkken kurtaj olmustum .. ama surekl beta takıbım yapıldı..

Valla ben neden bilmiyorum ama gördüğüm her ultrason kağıdını erkeğe benzetyrum neden anlamadım eşinizdemi kadın doğumcuydu

Çok teşekkür ederim kesinlikle sistemimiz iyi sadece ulasim kolay sağlık ucuz olduğu icin yoğunluk çok fazla

Ben doğuyu küçümsemedim birincisi ben doğuluyum ikincisi orda yaşıyorum herkes beni anlamış sağolsunlar ne demek istediğimi herkes anlamış size de diyecek bi şey bulamadım saygı duyarım

canım zaten aslında kurtaj sonrası rahım toparlasın dıye 1 ya da 2 adet sure verılıyor ..
ben 6haftalıkken kurtaj olmustum .. ama surekl beta takıbım yapıldı..
Biliyorum zaten o yuzden korunduk ben de kurtaj sonrasi hemen dusunmuyordum ama sadece bir kere korunmasiz oldu onda da yumurtlama donemi bile degildi o yuzden zaten sizlere soruyorum o iliskiden hamile kalmis olabilir miyim yoksa betam mi sifirlanmadi diye

Kızlar yorum yapabilen varsa benim dünkü fotoma yorum yapabilecek olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…