- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
Sağol canım benimmmmÇok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaharamıza hoş geldin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimmmmÇok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaharamıza hoş geldin
![]()
Valla gördük zıplayıp duruyordu elleri ayakları keyfi yerindeydi şükür inşallah herşey güzel devam eder anne olmak ne zorGelir gelir merak etme. Bebeğini gördün kalbini duyduysan daha strese mahal verme. Kitap oku yürüyüşler yap sana iyi gelecek aktiviteler yap güzel hayaller kur.![]()
Kız hiçbirşey görünmüyor ya ben doktora sordum bu haftalarda görünürmü merak edyoruz dye az daha bekle dedi banaKızlar 10+4 sizce cinsiyeti ne![]()
kesınlıkle rahmı temızlıyor katılıyorum bende kurtaj sonrası 4.ayda hamıle kalmısımbluequeen şöyle bir şey oldu bana aralıkta kürtaj oldum pco var bende kürtaj sonrası pco gitti.
Çok ilginç değil mi doktor da dedi pco yok diye her şey düzene girdi adetlerim düzene girdi hep düzensizdi kürtaj sonrası saat gibi tık tık ilerlemeye başladı ve yine hamilelik oldu..
Kürtaj derse de hiç korkma temizliyor rahimi..
Kürtaj sonrası kendiliğinden kalan kişiler de olmuş bu süreçte mutlaka spor yapilk zamanlar pilates yapıyordum direkt rahim hareketleri yapıyor çok iyi gelmişti
Bende gittim bugün 10+4 keyfi yerindeydi valla 3 boyutlu baktınızmı onda daha çok belli oluyorKızlar 10+4 sizce cinsiyeti ne![]()
betana bakıldı mı kurtaj sonrası pekı ?Merhaba kizlar. Haziran 21de kurtaj olmustum psikolojik olarak iyi olmadigim icin hastaneye gidip beta dususu takip etmedim hic ve on gun sonrasinda sadece korunmasiz iliski olmustu ondan sonra hep korunduk ve yumurtlamam sanirim 10-12 arasi oldu cunku cok akintim ve agrim vardi ve bahsettigim korunmasiz iliski 3nde olmustu . Dun bi internet sitesinden freeely testi guvenilir diye o testten siparis etmiştim hamilelik planlayinca kullanirim diye bugun acaba betam sifirlanmis midir diye bir tanesini deneyeyim dedim ve bata 3 gun kala cikan testim gibi silik cizgi cikti gozle daha belli oluyor. Simdi benim merak ettigim betam bir aydir hala sifirlanmadi mi yoksa hamile olabilir miyim?
Hayir takip etmedim daha adet olmadim da zaten. Sifirlanmamis olabilir yani oyle mi? Peki sizin kac haftalikti kurtajiniz?betana bakıldı mı kurtaj sonrası pekı ?
benım kurtaj sonrası 3 ayda sıfırlandı betam ..
Kız hiçbirşey görünmüyor ya ben doktora sordum bu haftalarda görünürmü merak edyoruz dye az daha bekle dedi bana
canım zaten aslında kurtaj sonrası rahım toparlasın dıye 1 ya da 2 adet sure verılıyor ..Hayir takip etmedim daha adet olmadim da zaten. Sifirlanmamis olabilir yani oyle mi? Peki sizin kac haftalikti kurtajiniz?
Valla ben neden bilmiyorum ama gördüğüm her ultrason kağıdını erkeğe benzetyrum neden anlamadımşu teorilere göre anlaşılır diye :) doktora gitmedim canım eşimin yanına gittim o baktı onun ultrasonda çok iyi değil pazartesi inşallah doktor kontrolüm o zaman güzel görürüm Allah’ın izniyle :)
Veteriner doğumcu :) bana da kız gibi geldi niyetse ama küçük daha bence bilemeyiz :)Valla ben neden bilmiyorum ama gördüğüm her ultrason kağıdını erkeğe benzetyrum neden anlamadımeşinizdemi kadın doğumcuydu
Çok teşekkür ederim kesinlikle sistemimiz iyi sadece ulasim kolay sağlık ucuz olduğu icin yoğunluk çok fazlaYıllardır teşhis edilemeyen bir hastalığım vardı, en son bir üniversite hastanesi beni yatırdı bir şey var ama bulamıyoruz araştıralım diye. 3 ay hastanede yattım onlarca tetkik yapıldı ve sonunda bulundu. Bana bunu araştıralım diyen tek bir insan çıktı. Tek bir doktor. Onun dışındakiler biz bulamadık o zaman bir şeyin yok dediler. Allah razı olsun o doktordan.
Bugün endokrine gittim tsh düşük çıktığı için. Endokrin doktoru başka bir hastalığın var mı diye sordu. Olan hastalığımı anlattım. Adamın meslek hayatı boyunca ilk defa duyduğuna eminim.tamam o hastalığı kendi doktorunda takip et biz tsh a bakarız dediler. Allah razı olsun en azından tsh ile ilgilendiler.
Burada acil hizmeti çok çok iyi. Ölen hastayı iyileştiriyorlar Allah razı olsun hekimlerimizden. Ama doktor başına düşen hasta miktarı ve sistemdeki birçok hastalık hem doktorları dışarıya itiyor hem de onlarla bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Allah yardımcınız olsun.
Ben doğuyu küçümsemedim birincisi ben doğuluyum ikincisi orda yaşıyorum herkes beni anlamış sağolsunlar ne demek istediğimi herkes anlamış size de diyecek bi şey bulamadım saygı duyarımDoğudan daha beter diyorsunuz da ben kendimde doğudayım doktor konusunda da ultrasyon kağıdında da herhangi bir sorun yaşamıyorum devlet hastanesinde de özel doktorlarda da doğuyu böyle küçümsememiz bence hiç yakışı değil
Canım hiç birşey anlaşılmıyor . Devlete mi gidiyorsunKızlar 10+4 sizce cinsiyeti ne![]()
Bu eşimin ultrasonuCanım hiç birşey anlaşılmıyor . Devlete mi gidiyorsun
Biliyorum zaten o yuzden korunduk ben de kurtaj sonrasi hemen dusunmuyordum ama sadece bir kere korunmasiz oldu onda da yumurtlama donemi bile degildi o yuzden zaten sizlere soruyorum o iliskiden hamile kalmis olabilir miyim yoksa betam mi sifirlanmadi diyecanım zaten aslında kurtaj sonrası rahım toparlasın dıye 1 ya da 2 adet sure verılıyor ..
ben 6haftalıkken kurtaj olmustum .. ama surekl beta takıbım yapıldı..