Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla devamını nasip etsinKızlar ben bu gruptan düşüşe ayrılmıştım rabbim bu ay bana bir daha nasip etti sizede yazmak istedim
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla devamını nasip etsin
Doktorum hiç kese mm veya hafta söylemedi. Geçen gün acilde dr bu kese dolar hiç boş bi keseye benzemiyor dedi ama. Transfere görede sat görede artık 8. Haftaya geldik yolk sac bile gözükmedi şimdiye kadar. Yani 1 haftada bile ne kadar hızlı gelişim gösteriyo embriyolar. Bu kadar sürede gözükmediyse yani ne bilim. Yok ilaç vermedi geçen günkü başlayan kanamanın devamı gelir diye düşündü sanırım sağlıksızsa vücut kendisi atmaya çalışır zaten dedi. En son zaten progestan fitil kullanıyodum sadece onuda kesti. Bakalım ne olacak bu süreçte. Bari kendliğinden tam düşük olsada kürtaja gerek kalmasa.çok üzgünüm, tup bebekle bunlar neden oluyor anlamış degılım bende ocak ayında aynısını yaşadım ..
kese kac haftalık suan?
kendılıgınden dusmesı ıcın hap mı verdı pekı ?
Gelir gelir merak etme. Bebeğini gördün kalbini duyduysan daha strese mahal verme. Kitap oku yürüyüşler yap sana iyi gelecek aktiviteler yap güzel hayaller kur.Haklısın ama biraz istemsiz oluyor işte yiyecek ekmekleri varsa gelirler inşallah
Öncesinde kimleri denedinizDediğiniz gibi sevecen olduğunu ve sen sormadan aklından geçecek herşeyi detayı ile anlattığını duydum. Aslında aklımda ilk olarak murat doruk vardı ama bazı şeyler duyunca biraz çekindim açıkcasıBakalım bi deneyimleyeyim umarım bu son olur artık
ben tup bebek ıle hamıl kaldıgımda 5haftalıkken gıttıgımde kesem duzensızdı ve dıger hafta doktorum saglıksız olduguna karar verdı cunku anormal buyumustu kesem,Doktorum hiç kese mm veya hafta söylemedi. Geçen gün acilde dr bu kese dolar hiç boş bi keseye benzemiyor dedi ama. Transfere görede sat görede artık 8. Haftaya geldik yolk sac bile gözükmedi şimdiye kadar. Yani 1 haftada bile ne kadar hızlı gelişim gösteriyo embriyolar. Bu kadar sürede gözükmediyse yani ne bilim. Yok ilaç vermedi geçen günkü başlayan kanamanın devamı gelir diye düşündü sanırım sağlıksızsa vücut kendisi atmaya çalışır zaten dedi. En son zaten progestan fitil kullanıyodum sadece onuda kesti. Bakalım ne olacak bu süreçte. Bari kendliğinden tam düşük olsada kürtaja gerek kalmasa.
Bi video izledim instada genel bilinenin aksine yumurtaya ulaşan ilk sperm değil yumurtanın seçtiği sperm yumurtaya çekiliyormuş. Yani modern tıpla birşeyler oluyo ama olmayanda da bi hayır vardır diye düşünüyorum. Şu hamile kalma işi ne mucizevi birşeymiş onu anladım. 40 dereden su taşıyosun ama olmayınca olmuyor. Allah canı vermeyince napsak boş. Bakalım bu süreçte kendimi biraz bakıma alıcam çok kilo vermem lazım. Bazen kilo vermekte hormonları düzene sokuyor ki ben pco olduğum için zaten kilo vermem şart. Sadece kafamı fiziksel engelim olup olmadığı kurcalıyor .
Yaşam hastanesi tülay özlü ve yaşam hastanesi aynur soyadını unuttumÖncesinde kimleri denediniz
Benimde embriyolar 5aa 4aa idi ama işte nasip olmayınca napıcan. Allah büyük bakalım şu süreci kolaylıklan atlatayımda gerisi kolay.ben tup bebek ıle hamıl kaldıgımda 5haftalıkken gıttıgımde kesem duzensızdı ve dıger hafta doktorum saglıksız olduguna karar verdı cunku anormal buyumustu kesem,
tup bebek ısı de tamamen nasip, yanı benım en kalıtelı embrıyom 5aa. saglıksız oldu kurtaj olmak zorunda kaldım ..
ama ısyan etmedım hep Rabbım daha kotusunden korusun dedım,
herseyde bır hayır vardır inşallah sorunsuz atlatırsın bu durumu ve eskısınden daha da guzel olur hersey,
ınsallah ugrasmadan nasıp olur bu sefer canım Allah buyuktur ,mucızeler sonsuz ..
bnım doktorum cytotec dıye hap vermıstı dusugu desteklemek ıcın,ondan verdı mı acaba dıye sordum ..
ınsallaahh surecı en hasarsız sekılde atlatırsın,
cok gecmıs olsun .. Allahm bır daha yaşatmasın
evet tamamen nasip kısmet,Benimde embriyolar 5aa 4aa idi ama işte nasip olmayınca napıcan. Allah büyük bakalım şu süreci kolaylıklan atlatayımda gerisi kolay.
İlaç vermedi bakalım. Kürtajı narkozlu yaptırma şansım yok dimi devlette felan
Ne olduğunu anlamadan hop bitsin gitsin inşallah.
Ben özelde narkozlu yaptırmıştır.. 15 dakka da olup bitmişti..Benimde embriyolar 5aa 4aa idi ama işte nasip olmayınca napıcan. Allah büyük bakalım şu süreci kolaylıklan atlatayımda gerisi kolay.
İlaç vermedi bakalım. Kürtajı narkozlu yaptırma şansım yok dimi devlette felan
Ne olduğunu anlamadan hop bitsin gitsin inşallah.
Canım totem yapılmıştırKızlar cinsiyettler belli olmaya başlamış oylama kısmında gördüğüm kadarıyla çok erken değil mi hafta olarak yarın bende gideceğim 12 hafta oluyor söylermiki doktor
evet tamamen nasip kısmet,
ınsallahh kolaylıkla atlatırsın canım ,amiinnn
kız zaten narkozlu kurtaj, ama cok ıyı bı yerde yaptır eger gereklı olursa..
zaten uyuyup uyanıyorsun bısey hıssetmemıstım ben, cok sukur ıyılesmem de kolay olmuştu..
Narkozluysa iyi valla bağımlılık yaptı bende narkoz hüüp diye uçuyon bi anda. No stresBen özelde narkozlu yaptırmıştır.. 15 dakka da olup bitmişti..
narkozlu canım, bayılıp ayılıyorsun zaten, hekımın ıyı olması onemlı ama ..Narkozluysa iyi valla bağımlılık yaptı bende narkoz hüüp diye uçuyon bi anda. No stres
Aynen doktor işi önemli bu kadın doğum alanında.narkozlu canım, bayılıp ayılıyorsun zaten, hekımın ıyı olması onemlı ama ..
Aynen ilk doğum normal Allah nasip ederse buda normal olacak hayırlısı ileNe kadar zor di mi karar vermek. Doktoru da gidip görebilir miyiz acaba sevmek güvenmek lazım heralde di mi. İlk doğum normal miydi
Aa belli olmaz ya çin takvimi ne diyorBen de rüyamda erkek bebek gördüm diye annem şimdi erkek çocuğun olacak diyorbakalım ne kadar doğru
Ayyy canımmm harika bir haber sağlıkla tutunsun minnoşKızlar ben bu gruptan düşüşe ayrılmıştım rabbim bu ay bana bir daha nasip etti sizede yazmak istedim
Çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben bu gruptan düşüşe ayrılmıştım rabbim bu ay bana bir daha nasip etti sizede yazmak istedim
Amin inşallah canım cidden doğru söylüyorsun herşeyin bir vakti vardırAyyy canımmm harika bir haber sağlıkla tutunsun minnoşher şeyin vakti zamanı var işte ne kadar plan yapsakta onlar kendi seçiyorlar zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?