• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
B Buffalosos canım sen bi konu paylaşmıştın birisi ihtiyaç listesini uzun uzun anlatmıştı onu paylaşabilir misin bulamadım

bluequeen bluequeen şöyle bir şey oldu bana aralıkta kürtaj oldum pco var bende kürtaj sonrası pco gitti.
Çok ilginç değil mi doktor da dedi pco yok diye her şey düzene girdi adetlerim düzene girdi hep düzensizdi kürtaj sonrası saat gibi tık tık ilerlemeye başladı ve yine hamilelik oldu..
Kürtaj derse de hiç korkma temizliyor rahimi..
Kürtaj sonrası kendiliğinden kalan kişiler de olmuş bu süreçte mutlaka spor yap🙏🏻 ilk zamanlar pilates yapıyordum direkt rahim hareketleri yapıyor çok iyi gelmişti

kesınlıkle rahmı temızlıyor katılıyorum bende kurtaj sonrası 4.ayda hamıle kalmısım bluequeen bluequeen
Yorumlarınız çok rahatlattı gerçekten. Geçen annemlede bu tarz bi konuşma yapmıştık. Hamile kalınca genelde vücutta hücreler yenilenir gibi bi Bilgi varya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama resetlemek gibi geliyo bana. İnşallah benimde kürtaj sonrası herşey yolunda olur. Şimdiden kendime spor salonu bakmaya başladım ya interval ya pilates . Kiloda vermem lazım zaten. Ruhen fiziken spor yapmak çok iyi geliyor. İnşallah peşinizden gecikmeli olarak gelirim kızçeler 💕🐣🥰🥰

Yaaa sahidenmi bende diyorum ne çabuk ilahi kızlar😅😅😅 bende yapyım totemimi bu aralar kimi duysam cimsiyet erkek senesi heralde
Bizden önceki gebelere bi bakayım durumlar nasıl 😂ilk bebişimde 12.haftada söylemişti doktorum.inşallah gösterirde sanada söyler grubun ilki olursun😍

Kızlar benim doktor izinde olacak onun için 13.haftada gideceğim o zaman ikili test yapılır dimi geç kalmış olmam

Yorumlarınız çok rahatlattı gerçekten. Geçen annemlede bu tarz bi konuşma yapmıştık. Hamile kalınca genelde vücutta hücreler yenilenir gibi bi Bilgi varya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama resetlemek gibi geliyo bana. İnşallah benimde kürtaj sonrası herşey yolunda olur. Şimdiden kendime spor salonu bakmaya başladım ya interval ya pilates . Kiloda vermem lazım zaten. Ruhen fiziken spor yapmak çok iyi geliyor. İnşallah peşinizden gecikmeli olarak gelirim kızçeler 💕🐣🥰🥰
Geleceksin ben eminim 🤲❤️
Sporda çok etkili kesinlikle, mis gibi yenilenmiş bir vücut sonrasında sağlıkla verecek Allah'ım 🤲♥️
Bu yıl bitmeden sağlıklı gebelik haberlerini alalim inşallah 🤲🤲
Ne zaman istersen yaz🌼😘

Bugün azıcık bulantı azaldı gözüm açıldı diye bi dondurma yiyeyim dedim. Bulantım geri döndü. Tatlı yemek pişmanlıktır arkadaşlar.
Katılıyorum o yüzden hep turşu yiyorum
ben 🥲 24 saat midem bulanıyor aç tok hiç farketmiyor ansızın çıkarıyorum 3 prilam aldığım halde sabahtan beri 4-5 kere çıkardım
bulantı olunca baygınlıkta oluyor içimde sizdede oluyormu

Katılıyorum o yüzden hep turşu yiyorum

bulantı olunca baygınlıkta oluyor içimde sizdede oluyormu
Ya ben yesem de yemesem de dehşet bir bulantı hissi her an çıkaracakmış gibiyim az öğürsem çıkacak zor tutuyorum. Yeni yemek yedim ama aşırı huzursuzum ya kusarsam diye günüm böyle geçiyor. Her koku midemi kaldırıyor elimde çöp poşetiyle geziyorum evde :) bide taşınıyorum pazar günü eşyam yüklenecek ev her yer heryerde uzun yola gideceeeem oyy

Back