Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B Buffalosos canım sen bi konu paylaşmıştın birisi ihtiyaç listesini uzun uzun anlatmıştı onu paylaşabilir misin bulamadım
Ya o bende var anlam veremedim su icinde midem bulanıyor öğürme refleksi geliyor sanki midem kabul etmiyor gibiKızlar komik ama benim sudan midem bulanıyor
Nasıl bir yol izlesem içebilmek için
Su da önemli![]()
Benim öğürme gibi değil de su içtikten sonra midem bulanıyor acaba karbonhidrat az alıyoruz ondan mıYa o bende var anlam veremedim su icinde midem bulanıyor öğürme refleksi geliyor sanki midem kabul etmiyor gibi
Anladim tesekkur ederim.beta takibi yapılmamış o yüzden ne desek yanlış olur ..
Bir kaç gün sonra Kan verin belkide gebeliktir
Ben full ekmek ve hamur işiyle besleniyorumBenim öğürme gibi değil de su içtikten sonra midem bulanıyor acaba karbonhidrat az alıyoruz ondan mı
bluequeen şöyle bir şey oldu bana aralıkta kürtaj oldum pco var bende kürtaj sonrası pco gitti.
Çok ilginç değil mi doktor da dedi pco yok diye her şey düzene girdi adetlerim düzene girdi hep düzensizdi kürtaj sonrası saat gibi tık tık ilerlemeye başladı ve yine hamilelik oldu..
Kürtaj derse de hiç korkma temizliyor rahimi..
Kürtaj sonrası kendiliğinden kalan kişiler de olmuş bu süreçte mutlaka spor yapilk zamanlar pilates yapıyordum direkt rahim hareketleri yapıyor çok iyi gelmişti
Yorumlarınız çok rahatlattı gerçekten. Geçen annemlede bu tarz bi konuşma yapmıştık. Hamile kalınca genelde vücutta hücreler yenilenir gibi bi Bilgi varya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama resetlemek gibi geliyo bana. İnşallah benimde kürtaj sonrası herşey yolunda olur. Şimdiden kendime spor salonu bakmaya başladım ya interval ya pilates . Kiloda vermem lazım zaten. Ruhen fiziken spor yapmak çok iyi geliyor. İnşallah peşinizden gecikmeli olarak gelirim kızçelerkesınlıkle rahmı temızlıyor katılıyorum bende kurtaj sonrası 4.ayda hamıle kalmısımbluequeen
Teşekkür ederimmBebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları - Bebek için neleri iyi ki almışım dedim?
Kızlar bebeğim 10 mayısta doğdu. Sezeryan doğum yaptım. 38+2de doğurdum. 1. Xiaomi termometre. Salon ve yatak odasına aldım. 23 derecede bebeğimi sadece kısakollu şortlu tulumla yatırıyorum. Bazen serinse duvarlar falan eve soğukluk verdiği için uzun kollu tulum da giydirebiliyorum. 24 derece...www.kadinlarkulubu.com
benPrilam içmeme rağmen bu bulantı kusma olayları beni deli etcek ya ağzımın tadı da yok ağzının tadı kaça varmı
Nolcak bu halimiz biran önce geçse kendimize gelsekben24 saat midem bulanıyor aç tok hiç farketmiyor ansızın çıkarıyorum 3 prilam aldığım halde sabahtan beri 4-5 kere çıkardım
Yaaa sahidenmi bende diyorum ne çabuk ilahi kızlarCanım totem yapılmıştırcinsiyetler belli degil henüz
Bizden önceki gebelere bi bakayım durumlar nasılYaaa sahidenmi bende diyorum ne çabuk ilahi kızlarbende yapyım totemimi bu aralar kimi duysam cimsiyet erkek senesi heralde
Geleceksin ben eminimYorumlarınız çok rahatlattı gerçekten. Geçen annemlede bu tarz bi konuşma yapmıştık. Hamile kalınca genelde vücutta hücreler yenilenir gibi bi Bilgi varya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama resetlemek gibi geliyo bana. İnşallah benimde kürtaj sonrası herşey yolunda olur. Şimdiden kendime spor salonu bakmaya başladım ya interval ya pilates . Kiloda vermem lazım zaten. Ruhen fiziken spor yapmak çok iyi geliyor. İnşallah peşinizden gecikmeli olarak gelirim kızçeler![]()
Yapilir canım, 11 ile 14. Haftalarda yapılıyormuşKızlar benim doktor izinde olacak onun için 13.haftada gideceğim o zaman ikili test yapılır dimi geç kalmış olmam
Katılıyorum o yüzden hep turşu yiyorumBugün azıcık bulantı azaldı gözüm açıldı diye bi dondurma yiyeyim dedim. Bulantım geri döndü. Tatlı yemek pişmanlıktır arkadaşlar.
bulantı olunca baygınlıkta oluyor içimde sizdede oluyormuben24 saat midem bulanıyor aç tok hiç farketmiyor ansızın çıkarıyorum 3 prilam aldığım halde sabahtan beri 4-5 kere çıkardım
Ya ben yesem de yemesem de dehşet bir bulantı hissi her an çıkaracakmış gibiyim az öğürsem çıkacak zor tutuyorum. Yeni yemek yedim ama aşırı huzursuzum ya kusarsam diye günüm böyle geçiyor. Her koku midemi kaldırıyor elimde çöp poşetiyle geziyorum evde :) bide taşınıyorum pazar günü eşyam yüklenecek ev her yer heryerde uzun yola gideceeeem oyyKatılıyorum o yüzden hep turşu yiyorum
bulantı olunca baygınlıkta oluyor içimde sizdede oluyormu