- 4 Ağustos 2022
- 4.803
- 2.365
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.201
Benimki hala uzun süre desteksiz oturamıyor 1 dakika desteksiz duruyor sonra devriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımH hersey guzel geçmiş olsun Cansu Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim Efe kuzuya geçmiş olsun annesi
Benkmkıde canım ya tembel galıbaBenimki hala uzun süre desteksiz oturamıyor 1 dakika desteksiz duruyor sonra devriliyor
Bana camasır demeyin benımkıde hep kusuyor bu kan ılacından dolayı benceValla ben de. Çamaşırdan yildum da yere artık bide uyutmaktan eşim gjdjyk uyutuyo kıza sürüyor 5 dk da geri uyaniyo illa ben oluxam
Ben onu bile calistiracak vakti bulamiyorum bazen
Genelde oda oda yapmak zorunda kalıyorum tüm ev çalıştıramıyorum. Yatak odasında bebiş beşikte oyalanıyorsa hemen bi toparlayıp çıkıyoruz orada çalıştırıyorum
Benimkinde de öksürük var ya ateş geçti ama öksürük kaldıKızlar oğlum 2 gündür öksürüyor ne yapmam lazım
Benimki de çok öksürüyor bi yerde tereyağı pekmez görmüştüm versek olur mu acabaKızlar oğlum 2 gündür öksürüyor ne yapmam lazım
Biz ek gıdaya yaklaşık 7 aylık başladık. Doktorum geç kalmışsınız dedi ve 3 gün kuralı vermiyorum sana dedi. Zaten bir şey alerji yapacaksa en azı da yapar dedi.Kızlar selam benim oğlum tam 6 aylık oldu. Tarhana çorbası vermek istiyorum ama onun da içindekileri 3 gün kuralıyla denetmem gerekiyor mu siz nasıl yaptınız
Canım gitmeden bir gün önce sevdiği çorbaları küçük kavanozlara sıcak vakumlayabilirsin, kaç günlük mesela 5 günlük gitseniz. Bence 3 çeşit yeter.Kızlar bir de bir şey soracağım bu hafta tatile gitmeyi planlıyoruz otele ama ben otelde bu ek gıda işini ne yapacağım ? Küçük tüp mü götürsem diye düşünüyorum başka hiç bir şey gelmiyor aklıma
Çok geçmiş olsun canım Benimkide abiden geçti. Çok şükür ateşi yok. Bol bol emzirip su vermeye çalışıyorum birde öksürünce hafif hafif sırtına vuruyorum.Kızlar oğlum 2 gündür öksürüyor ne yapmam lazım
Muhteşem bir fikir aynen kahvaltı orada bulunur meyve de bulunur sadece çorbayı düşünüyordum ben de çok teşekkür ederimCanım gitmeden bir gün önce sevdiği çorbaları küçük kavanozlara sıcak vakumlayabilirsin, kaç günlük mesela 5 günlük gitseniz. Bence 3 çeşit yeter.
Kahvaltı ve meyvesi sorun olmaz zaten.
Çorbalarıda oda da ısıtıcının üstünde veya kaseyi sıcak suya oturtarak ılıtırsın.
Otelde kalacaksan oradan yedirebildiğini yedirirsin mesela lor ve ya yumurta sarısı gibi diğer türlü dışarıdan mama alırsın kavanoz diğer türlü çok zorKızlar bir de bir şey soracağım bu hafta tatile gitmeyi planlıyoruz otele ama ben otelde bu ek gıda işini ne yapacağım ? Küçük tüp mü götürsem diye düşünüyorum başka hiç bir şey gelmiyor aklıma
Ne demek cano, bol dinlenmeli bir tatil olsunMuhteşem bir fikir aynen kahvaltı orada bulunur meyve de bulunur sadece çorbayı düşünüyordum ben de çok teşekkür ederim
Haşlama makinen varsa oda ii görür aslındaKızlar bir de bir şey soracağım bu hafta tatile gitmeyi planlıyoruz otele ama ben otelde bu ek gıda işini ne yapacağım ? Küçük tüp mü götürsem diye düşünüyorum başka hiç bir şey gelmiyor aklıma
Canım haşlama makinem yok aslında ben çorbayı düşünüyordum en çok onu da vakumlamak çok mantıklı geldiHaşlama makinen varsa oda ii görür aslında