- 4 Ağustos 2022
- 5.222
- 2.562
- 103
Benim de çamaşır bitmiyorAkşamdan evi hızlıca toplayıp yatıyorum normalde artık hiç gücüm yok mutfakta bulaşık bitmiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çamaşır bitmiyorAkşamdan evi hızlıca toplayıp yatıyorum normalde artık hiç gücüm yok mutfakta bulaşık bitmiyor ya
Yazın çok çamaşır çıkıyor ya kış gelince biraz rahatlarız bende ne kurutma makinesi var ne robot süpürge hadi kurutma makinesi neyse de robot süpürge sanki çok işime yarardı ya evde biri yokken süpürge açamıyorum eşim eve gelimcede saat geç olmuş olıyor yine açamıyorum çok zor oluyor oğlumla ev süpürmek çoğu zaman en kirlenen yerleri süpürüo bırakıyorumBenim de çamaşır bitmiyor
Robot süpürge olmasa benim evi götürür. Elim kolum her şeyim alabilen herkes alsınYazın çok çamaşır çıkıyor ya kış gelince biraz rahatlarız bende ne kurutma makinesi var ne robot süpürge hadi kurutma makinesi neyse de robot süpürge sanki çok işime yarardı ya evde biri yokken süpürge açamıyorum eşim eve gelimcede saat geç olmuş olıyor yine açamıyorum çok zor oluyor oğlumla ev süpürmek çoğu zaman en kirlenen yerleri süpürüo bırakıyorum
Bn robot kullanıyorun allah yapandan razı olsunYazın çok çamaşır çıkıyor ya kış gelince biraz rahatlarız bende ne kurutma makinesi var ne robot süpürge hadi kurutma makinesi neyse de robot süpürge sanki çok işime yarardı ya evde biri yokken süpürge açamıyorum eşim eve gelimcede saat geç olmuş olıyor yine açamıyorum çok zor oluyor oğlumla ev süpürmek çoğu zaman en kirlenen yerleri süpürüo bırakıyorum
Bende de kurutma makinesi yok robot süpürgeyi de geçen ay aldık gerçekten büyük kolaylık bebekli evde resmen elimiz kolumuz oluyor.Yazın çok çamaşır çıkıyor ya kış gelince biraz rahatlarız bende ne kurutma makinesi var ne robot süpürge hadi kurutma makinesi neyse de robot süpürge sanki çok işime yarardı ya evde biri yokken süpürge açamıyorum eşim eve gelimcede saat geç olmuş olıyor yine açamıyorum çok zor oluyor oğlumla ev süpürmek çoğu zaman en kirlenen yerleri süpürüo bırakıyorum
Hafif mi peki benim taşıyabileceğim bir ağırlıkta bişey arıyorum çocuğu bi yere çıkarırken onu evden indirmek çok zorluyor beniKızlar bebek arabası almak isteyenler hamilton v2 aldım traveller çok ağır ve arabama sığmadı diye. Hem yatıyor hem dik üç pozisyonu var kapatması da çok kolay . Ben çok memnunum tavsiye ederim
Bizde ilk gereksiz dedik almadık ama çocuk olunca baktık yapamıyoruz gerçekten büyük kolaylık oldu evdeki en gerekli şey diyebilirimEşime göre robot süpürgeler patlıyormui çabuk bozuluyor muş arkadaşı robot süpürge tamiri yapıyormuş hiç almayın boşuna demiş ondan yok yani benim
Tasuucum benimki basıyor yedi aylığız basılı duruyor 1 dakika falan duruyordur herhalde ama her bebek farklı bizde hala oturamıyoruz meselaHayırlı akşamlar kızlar H hersey guzel çok geçmiş olsun, sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim R Rainbow12 canım seni çok iyi anlıyorum benim annem çok çekerdi bel ağrısından, iki büklüm olurdu çok çok geçmiş olsun, hareketleri ihmal etme, şifa olsun inşallah... 10 yıl akademik camiada çalışmış biri olarak uygulanan mobingi çok iyi anlıyorum... Rabbim içine sekine huzur versin anlayışsızlara da azıcık izan, insaf versin...
Neden yazamadığıma gelince hala tatil sonrası ev toplamaca, dolapların içlerini düzeltip yerleştiriyim ki yardıma abla çağırayım istiyorum ama 1 hafta olacak hala kıyafetler masanın üzerinde... Yarım yamalak... Ortanca 1. Sınıf oluyor ama hala okul işlerini çözmüş değiliz bebe dersen ayrı bir armoni... Kucakcı bir kuzu oldu çıktı
Bende size bir şey sormak istiyorum bebekleriniz ayaklarının üzerine basıyor mu, benimki pek istemiyor saniyelik basıyor yeni yeni 8 aylık olacağız 10 gün sonra
Benimkide zevkle ısırıp sündürüyor bideAy kızlar oğlum göğsümü ısırıyor artık dün çok kötü ısırdı emerken çok fena ağrıyor. Alt iki dişi biraz uzamış ay şimdiden böyle acıdıysa
Oboooo seninki erken başlamış ben alt üst diş ısırmasından hiç bahsetmeyeyim o zamanAy kızlar oğlum göğsümü ısırıyor artık dün çok kötü ısırdı emerken çok fena ağrıyor. Alt iki dişi biraz uzamış ay şimdiden böyle acıdıysa
Bizimkide 2 haftadır falan desteksiz oturuyor doktorumuz 8. ayda tam desteksiz oturmasını bekleriz demişti, basmayıda zorlama daha basar demişti ama kafama takılıyor benim diğerleri daha tombik ve daha ağır hareketliydiler ama daha kuvvetli basıyorlardı... Biraz daha bekleyelim bakalım canoTasuucum benimki basıyor yedi aylığız basılı duruyor 1 dakika falan duruyordur herhalde ama her bebek farklı bizde hala oturamıyoruz mesela
Evde yoktu canım tüm gün, bide misafirim geldi üstüne iyi oldu yaptigimEşine teslim ederken yapsaydın keşke büyük cesaret çocukla tekken hiç bişey yapamıyorum asla yaptırmaz