- 6 Ağustos 2022
- 2.104
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.821
Uyku danışmanlığı bide tam ihtiyaç duyduğum şeyBanada geldi alışveriş sonrası ama açamadım kaldı öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku danışmanlığı bide tam ihtiyaç duyduğum şeyBanada geldi alışveriş sonrası ama açamadım kaldı öyle
Derinden etkiliyor insanıUyku danışmanlığı bide tam ihtiyaç duyduğum şey
Canim çocuğum aynı boyleydi 1 hafta beri uykusu var uyumama calisiyor kaşları kaldiriyor çığlık atar sinirleniyor.en son çare bebek arabasiyla yatıyorum balkonda ileri geri yapıyorum kendine eee diyo uyuyor.bi böyle deneyinSabah 7.30 da uyandı ilk 1 saat sakindi sonra uykusu geldi başladı ağlamaya hiç bir şekilde sakinleştiremedim uyutmaya çalışıyorum onuda istemiyor çığlık çığlığa ağladı gezdiriyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi biraz sustu geri başlayacak diye korkuyorum uyusa bari
Oglumda disimiz yokBizim hala dişimiz yok biliyor musun
Uykuya dalamayan bebeğin mutlaka bir sıkıntısı oluyor ya ufak tefek bile olsa mesela biz gaz uyutmuyor onu çok iyi gözlemlemek lazımCanim çocuğum aynı boyleydi 1 hafta beri uykusu var uyumama calisiyor kaşları kaldiriyor çığlık atar sinirleniyor.en son çare bebek arabasiyla yatıyorum balkonda ileri geri yapıyorum kendine eee diyo uyuyor.bi böyle deneyin
Canim bunlar özel program değil her yerde verilen tavsiyeler önemli olan uygulayabilmek. Benim bebeğim bildiğin çığlıklarla uyanjyo ben nasıl meme vermeyim şimdi biliyorum ne yapacağımı nasıl yapacağımı ama bebeğim buna müsait değil inşallah birgün ben de uygularım siz uygulayacak misiniGece 2 saatte bir uyanıyor emzik meme ile devam ediyor gündüz 12 saatte max 1 saat uyuyor dedim bu şekilde yazdı
Dediğin gibi yazdığı şeyler defalarca okuduğum şeyler. İstikrarla uygulamayacağıma emin olduğum için bir şey yapacağımı sanmıyorum. Ama özellikle iki gündür oğlum gündüzleri sersem gibi uyuyor bazen yarım saat bazen daha kısa sürede uyanıyor ve uykusu var gözünü açamıyor ama inatla kalkmak için uğraşıyor emzir yok emzik ver yok kucağımda sallayım yok hiçbir şeyi kabul etmiyor illa kalkmak istiyor ama ne hali var ne enerjisi. Bu inadı neden niye bunu anlamıyorumCanim bunlar özel program değil her yerde verilen tavsiyeler önemli olan uygulayabilmek. Benim bebeğim bildiğin çığlıklarla uyanjyo ben nasıl meme vermeyim şimdi biliyorum ne yapacağımı nasıl yapacağımı ama bebeğim buna müsait değil inşallah birgün ben de uygularım siz uygulayacak misini
Uykusu var uyumak istemiyor hayattan birşeyleri kaciracagini düşünüyor oylr olduğu zaman ben bj şekilde geri dönduyorum uykuya ayakta pispis yatarak meme nolursa olsun 1 saate tamamlamaya çalışıyorum benimki de döngüsü 20 dk sanırım 20 dk da uyaniyiDediğin gibi yazdığı şeyler defalarca okuduğum şeyler. İstikrarla uygulamayacağıma emin olduğum için bir şey yapacağımı sanmıyorum. Ama özellikle iki gündür oğlum gündüzleri sersem gibi uyuyor bazen yarım saat bazen daha kısa sürede uyanıyor ve uykusu var gözünü açamıyor ama inatla kalkmak için uğraşıyor emzir yok emzik ver yok kucağımda sallayım yok hiçbir şeyi kabul etmiyor illa kalkmak istiyor ama ne hali var ne enerjisi. Bu inadı neden niye bunu anlamıyorum
Ben zorlayınca ağlamaya başlıyorUykusu var uyumak istemiyor hayattan birşeyleri kaciracagini düşünüyor oylr olduğu zaman ben bj şekilde geri dönduyorum uykuya ayakta pispis yatarak meme nolursa olsun 1 saate tamamlamaya çalışıyorum benimki de döngüsü 20 dk sanırım 20 dk da uyaniyi
Farklı biberon tutturmayı denedin miGerçekten artık bu uyku problemi çok yorucu olmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Şehirdışına teyzeme 2 3 gün kalmalı geldik geldiğime pişman etti beni gecenin 2sinde kalktı tam 2 saattir uykuya direniyor ve ağlıyor. Teyzem de kalkmış bu çocuk aç o yüzden ağlıyor mama ver diyor denemedim mi sanki mamayı da almıyor biberonu da tutmuyor. Uykuya geçiş yapamıyor uykuya direniyor desemde yok aç ondan. Artık cidden acaba aç mı demeye başlıyorum
Gece uykusuna yatırmadan yemek vermeyi denedin mi kaşık maması yani yulaflı şeftalili hem sakinleştirirGerçekten artık bu uyku problemi çok yorucu olmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Şehirdışına teyzeme 2 3 gün kalmalı geldik geldiğime pişman etti beni gecenin 2sinde kalktı tam 2 saattir uykuya direniyor ve ağlıyor. Teyzem de kalkmış bu çocuk aç o yüzden ağlıyor mama ver diyor denemedim mi sanki mamayı da almıyor biberonu da tutmuyor. Uykuya geçiş yapamıyor uykuya direniyor desemde yok aç ondan. Artık cidden acaba aç mı demeye başlıyorum
Şeftalili irmikli yulaflı bı puding gibi bişey yaptım bende dün ilk yatirmamda yarım saatte bir uyandı 3 kere ama gece 3 saatte bir uyandı çok mutluyum çok şükür maşallahGece uykusuna yatırmadan yemek vermeyi denedin mi kaşık maması yani yulaflı şeftalili hem sakinleştirir
Ucu açık bir soru. Destekçine eşinin tavrına göre bu değişir. Yani bebeğin büyüme süreci çok zor değilse yıpranmış bir anne değilsen ya da yipranacagini düşünmüyorsan, dış etkenler iş hayatin sosyal hayatına göre hepsi etki eder. Ama bence 2 çocuk. Tek çocuk büyütmek çok zor ileride yalnız olması vs etkiler. Uzun bir konu esasında ama bence 2 çocuk ve aralıktan 5 yas sonrası çok zor oluyor. BenceKızlar bişey sorucam ama çekiniyorum yaa bu kadar yorgun ve uykusuz günler gecirirken sorulur mu bilmiyorum tek çocuk mu 2 çocuk mu sizce ne diyorsunuz ?
Eğer 2 ise yaş araları yakın mi olmali 5+ mi olmalı sizce?
Çok yatmaya yakın vermemek lazım benimki artıl biliyorsunuz her gün diyorum çok gazlı ahjajaja o yüzden 2 saat önceden veriyorum sindirsin diye bu sefer de acıkıyor galiba hiç tutturamıyorum ama eşim unuttuğunda çoğunlukla daha iyi uyuduğunu gözlemledim yemek yediriyorum oyalıyorum sonra babasına veriyorum bu aralar uyuduktan 1 saat sonra kalkıyor oyun oynamak istiyor sonra yine uyutuyoruz o uykusu uzun oluyor safer 2 ya da 3 saat arası sonra hep 1 ta saat 1 buçuk saat sürüyorŞeftalili irmikli yulaflı bı puding gibi bişey yaptım bende dün ilk yatirmamda yarım saatte bir uyandı 3 kere ama gece 3 saatte bir uyandı çok mutluyum çok şükür maşallah
Artık 2. Cocuk fikrine çok uzağım ciddi anlamda psikolojim etkilendi çok yıprandım şimdi bunu okuyan "bebeği iyi huylu olan anneler " beni yadırgayarack belki ama bazı anneler cidden şanslı bebekelrinin 10 dk bile kendin kendine oynaması ya da anne tuvalete gittiğinde çığlık atıp ağlamaması gibi ufak şeylerin şans olduğunu bilmiyorlar. Artık şöyle düşünüyorum çocuğum 2 3 yaşlarına geldiğinde ne düşünücem Her şeyi unutup belki o zaman..Kızlar bişey sorucam ama çekiniyorum yaa bu kadar yorgun ve uykusuz günler gecirirken sorulur mu bilmiyorum tek çocuk mu 2 çocuk mu sizce ne diyorsunuz ?
Eğer 2 ise yaş araları yakın mi olmali 5+ mi olmalı sizce?