- 17 Nisan 2023
- 1.943
- 1.501
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.781
Hep diş gelecek gibi belirtiler var beyazlık var vs ama gelen giden yokBizde de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep diş gelecek gibi belirtiler var beyazlık var vs ama gelen giden yokBizde de yok
Beyazlık var bizde de uzun süredir bugünlerde fazla hırçın ağzına alıp deli gibi savaşıyor ısırmaya çalışıyor ama diş çıkaran bebek ishal olur derler ne kadR doğru bilmiyorum bizde kabızlık var şuaHep diş gelecek gibi belirtiler var beyazlık var vs ama gelen giden yok
Damaklarıyla çiğniyor sorun olmadıMakarnayı çiğneyebikiyor mu ben dahs hiç öyle taneli vermedim
bizimde maalesefBizim hala dişimiz yok biliyor musun
Tuvaletini uapaniliyor mu peki ay ben hiç öyle şeyler vermediğim halde bir süredir hep kabız ya zor yapıyorDamaklarıyla çiğniyor sorun olmadı
Bizim de yok o yüzden şu blw yöntemine başlayamadım. Endişe ediyorum boğazına kaçar diye.bizimde maalesef
Şöyle bir durum var kakası genelde kabız gibi böyle keçi kakası gibi ama gözlemlemeye çalışıyorum öyle ciddi bir zorlanması ıkınması yok karnında da bi sertlik yok anlayamadım bu konuda bir derdi var mı yok muTuvaletini uapaniliyor mu peki ay ben hiç öyle şeyler vermediğim halde bir süredir hep kabız ya zor yapıyor
Blw için gerekli mi bu bilmiyordum biz yeni yeni başladık öğün yemelere. Yarın kıyma deneyeceğimBizim de yok o yüzden şu blw yöntemine başlayamadım. Endişe ediyorum boğazına kaçar diye.
Makarnayı yiyebiliyormuBiraz önce de yoğurtlu makarna çorbası yaptım. Makarnayı haşladım. Yoğurt yumurta un ve tavuk suyunu karıştırdım üstüne döktüm biraz kaynattım mis oldu
Arkadaşımın kızının 1 yaşında ilk dişleri çıkmıştıBizim hala dişimiz yok biliyor musun
İlk verdiğim zaman direkt makarna olarak yaptım bir iki boğazında kalır gibi oldu ama bugün çorba şeklinde bir sorun yaşamadı ama pek sevmiyorMakarnayı yiyebiliyormu
Henüz 1 haftamız dolmadı şimdiye kadar sadece havuç kabak patates Muz deneyebildim ama yine aynı vücudu anlamamış değilimNe dedi doktor bende dikkat edeyim alerji olsa sadece kızarıklık olmaz heraşde başka belirtiler de olur benimkinde kollarında benek benek kırmızı kızarıklklar var kolları çok terliyor özellikle emerken ona bağlıyorum ek gıdadan öncede vardı inşallah alerji falan değildir ya
Maşallah ona yüzük makarnadan mı yapıyorsunİlk verdiğim zaman direkt makarna olarak yaptım bir iki boğazında kalır gibi oldu ama bugün çorba şeklinde bir sorun yaşamadı ama pek sevmiyor
Evet bu sebzeli boncuk makarnalardanMaşallah ona yüzük makarnadan mı yapıyorsun
Ben bi süredir belli bir saatin altında emzirmiyorum ya emzik veriyorum tutuyor mu emzikKurulu alarm gibi aynı saate bakıyorum tam 2 saate bir kalkıyor resmen alışkanlık yaptı
Hayır tutmuyor. Emzirmediğinden beri uykusu uzadı mı pekiBen bi süredir belli bir saatin altında emzirmiyorum ya emzik veriyorum tutuyor mu emzik
Yani şöyle 12 de uyudu 2 de uyandı emzik verdim 3 te kalktıHayır tutmuyor. Emzirmediğinden beri uykusu uzadı mı peki
Sen ne güzel korkmuyorsun ya ben korkuyorum biraz büyük parçalar vermeyeElmalı pankek yedi bugün kahvaltıda önüne koydum yoğurdu durdu