Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kardeşimde iki haftada bir geliyor ben kendisi iş güç yapmayı akıl edemiyor da ben her şeyi söylüyorum yap diye çok yardımcı oluyor onun evde olması
Benim kardeşimde iki haftada bir geliyor ben kendisi iş güç yapmayı akıl edemiyor da ben her şeyi söylüyorum yap diye çok yardımcı oluyor onun evde olması
Gerçekten akşama kadar ağlayan bağıran bir çocuğun olduğu ev annemler köye git gel yapıyor bazen aylarca olmuyorlar oda köye gitmek istemiyor. Annemlerde buna saygı duyacak aman burda kalalım çocuk çalışsın diyecek tarzda değiller. Evde yalnız kalacaktı bide annemle arası kötü gelmek istedi. Herkes bir değişik işte
Sende vicdan yaptın anlaşılan neyse o zaman ders aralarında biraz tutuversin sende işini yaparsın dinlenirsin yanda sana da yazık zaten çocuğun uyumuyor
Benimki de oturmuyor bazen bağır çağır kendini ata ata oturtuyorum kaldırana kadar ağlıyor o yüzden bir yere de gitmek istemiyorum artık. Kucakta taşısam hangi birini taşıyım yere bıraksam iki dk sonra ağız üstü düşecek yada yerde bulduğu pislikleri yiyecek
Sende vicdan yaptın anlaşılan neyse o zaman ders aralarında biraz tutuversin sende işini yaparsın dinlenirsin yanda sana da yazık zaten çocuğun uyumuyor
Gündüz uyuduğu 1 kereydi zaten şimdi ona da direniyor en az yarım saat mücadele veriyoruz bunu da bırakırsa şaşırmayacağım. Tepem atıyor bazen işe başlayım vereyim bakımevine ne yaparsa yapsın diyorum
Benimki de oturmuyor bazen bağır çağır kendini ata ata oturtuyorum kaldırana kadar ağlıyor o yüzden bir yere de gitmek istemiyorum artık. Kucakta taşısam hangi birini taşıyım yere bıraksam iki dk sonra ağız üstü düşecek yada yerde bulduğu pislikleri yiyecek
Ya evet benimki yürümüyor ama bebek arabası ile çıkıyoruz 10 dk sonra kucağıma gelmek istiyor öyle olunca dışarı çıkarken korkuyorum valla ne zaman ağlayacak da kucak isteyecek diye
Gündüz uyuduğu 1 kereydi zaten şimdi ona da direniyor en az yarım saat mücadele veriyoruz bunu da bırakırsa şaşırmayacağım. Tepem atıyor bazen işe başlayım vereyim bakımevine ne yaparsa yapsın diyorum
Valla bende bu yaz okula başlayacaktım bir okuldan da aradılar oturdum düşündüm yani durmayacak çıldıracak ben yokken, o yüzden vazgeçtim en azından 1 sene daha diyorum
Uyumlu olması çok iyi benim kardeşim çok asi, tamam çocuğu oyalıyor ama ne bilim bazen isterdim bana iş konusunda da yardım etsin bazen kahve yapsın gel içelim desin öyle kardeşliklere de özeniyorum, var çünkü kardeşimi çağırdım yardım etti işimi yaptı kahve yaptı diyen, benim ki kendi havasında