- 8 Şubat 2024
- 358
- 493
- 35
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.741
Şöyle düşünün bebek sizi test ediyor. Ben bunu aylar öncesinde söylediğimde ‘o kadar küçük bebek ne anlar’ diyen olmuştu. Ama inanın çok çok erken haftalardan iyibaren sebep sonuç ilişkisi kurabiliyor. O yüzden çok önemli biley söyliycem şimdi: eğer ağlasa da almamayı deneyecekseniz sonuna kadar gidin. Çünkü şöyle oluyor diyelim ki 30 dk ağladı ve sonunda dayanamayıp kucağınıza aldınız uyutmaktan vazgeçtiniz. Direkt şunu kodluyor bebek: demekki ne kadar uzun ağlarsam sonunda istediğimi yapyırabiliyorum. O yüzden denildiği gibi istikrar önemli. Sizi test edecek. Sabrınızı sınayacak. Hatta krize girercesine ağlayacak. Vazgeçtiğiniz anda ipleri onun eline verdiniz demektir. O yüzden asla hazır hissetmeden kendinizi başlamayın bu işe. Yoksa sürekli başa dönersiniz. Bir de kesinlikle eşinizden destek alın. Tek başına da çok zor bu dönem.Kaç gün ağladı peki bir de ne kadar sürdü ağlaması ben cidden hiç dayanamıyorum ağlamasına artıl yıpranmış durumdayım ağlamasın diye her şeyi yapıyorum kafam kaldırmıyor
Yine de dedikleri gibi uykusunu almış bir bebek, düzenli uyuyan bebek inanılmaz rahat oluyor.