• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Koku hassasiyetinde Nirvana’yı yaşıyorum bugün, merdivenler kokuyor diye eve girince kustum sabah, az önce de çamaşır makinesi kokusu kusturdu beni 😂 eşim şok

Koku hassasiyetinde Nirvana’yı yaşıyorum bugün, merdivenler kokuyor diye eve girince kustum sabah, az önce de çamaşır makinesi kokusu kusturdu beni 😂 eşim şok
Benimde insanların yanından geçerken oguruyorum kendimden bile ogurdum sabah 🙈🤣

Evet ama çok darlamak istemiyorum doğuda çalıştığımız için hepimiz çok yoğunuz ama sağolsun ne zaman desem kırmıyor beni 🙏🏻
Zaten çok muayene olmak iyi değilmiş canım doktorlar bile ayda 1 çagırıyor riskliyse 2 haftada bir sağlıklı olsunlarda ben görmemeyede razıyım
Zaten burda 4 veya 5. Ayda hastaneye başlıyoruz 3 kere ultrason hakkımız oluyor ondada bize ultrason kagıdı bile vermiyolar bi tek doktor bakıyor🤣

SAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.

Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)

Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen 🙏🏻💜
Bunu doktorunuz daha iyi bilir zaten şu tarihte gelin diye söylemeli size bence

Kızlar şimdi benim bebeğim 3 gün önden gidiyor şimdiye kadar sat ile uyumluydu bu sefer 3 gün önde çıktı bu neden olur. Normalde 8+1 ama 8+4 dedi doktor

Zaten çok muayene olmak iyi değilmiş canım doktorlar bile ayda 1 çagırıyor riskliyse 2 haftada bir sağlıklı olsunlarda ben görmemeyede razıyım
Zaten burda 4 veya 5. Ayda hastaneye başlıyoruz 3 kere ultrason hakkımız oluyor ondada bize ultrason kagıdı bile vermiyolar bi tek doktor bakıyor🤣
Desene yurtdışı bizim doğudan daha beter 🤣

Kızlar şimdi benim bebeğim 3 gün önden gidiyor şimdiye kadar sat ile uyumluydu bu sefer 3 gün önde çıktı bu neden olur. Normalde 8+1 ama 8+4 dedi doktor
Akşam doktorum onlar önemli değil ilerledikçe hafta diyeceğiz dedi benimde iki geriydi bugün tam gününe gelmiş 😊

Back