- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Hormonlar tavan yapmış o zamanKesinlikle yeni güncelleme bende iki gündür herkesle kavga ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlar tavan yapmış o zamanKesinlikle yeni güncelleme bende iki gündür herkesle kavga ediyorum![]()
Kolları var bunun bebiş olmuş bu ama ay yaaaKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin![]()
Sizin alanınız ne acabaİnsallah olur olur ben deli gibi heyecanlı gittimki periferde doğuda çalışıyorum şu an usg milattan önceden kalma
![]()
senin etrafında jinekolog arkadaşın vardır kesinBende zor dayandım tam 3 hafta gitmedim![]()
Kesinlikle yani bi eşime gicik olmuyordum bugün ona bile sardımHormonlar tavan yapmış o zaman![]()
Ya ablası dimi aynen bacakları kolları parmak falan da saydı Dr hanımKolları var bunun bebiş olmuş bu ama ay yaaa![]()
Yok ben göğüs hastalıkları uzmanıyımSizin alanınız ne acabakadın doğumsa arada bakın kendinize
![]()
Evet ama çok darlamak istemiyorum doğuda çalıştığımız için hepimiz çok yoğunuz ama sağolsun ne zaman desem kırmıyor benisenin etrafında jinekolog arkadaşın vardır kesin
Ben olsam darlardım beni muane et diye![]()
Benimde insanların yanından geçerken oguruyorum kendimden bile ogurdum sabahKoku hassasiyetinde Nirvana’yı yaşıyorum bugün, merdivenler kokuyor diye eve girince kustum sabah, az önce de çamaşır makinesi kokusu kusturdu benieşim şok
Zaten çok muayene olmak iyi değilmiş canım doktorlar bile ayda 1 çagırıyor riskliyse 2 haftada bir sağlıklı olsunlarda ben görmemeyede razıyımEvet ama çok darlamak istemiyorum doğuda çalıştığımız için hepimiz çok yoğunuz ama sağolsun ne zaman desem kırmıyor beni![]()
Bunu doktorunuz daha iyi bilir zaten şu tarihte gelin diye söylemeli size benceSAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.
Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)
Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen![]()
Ben de böyle görmek istiyorum biz daha küçüğüzYa ablası dimi aynen bacakları kolları parmak falan da saydı Dr hanım![]()
Yok ben göğüs hastalıkları uzmanıyımAllah korusun kadin doğum
![]()
Desene yurtdışı bizim doğudan daha beterZaten çok muayene olmak iyi değilmiş canım doktorlar bile ayda 1 çagırıyor riskliyse 2 haftada bir sağlıklı olsunlarda ben görmemeyede razıyım
Zaten burda 4 veya 5. Ayda hastaneye başlıyoruz 3 kere ultrason hakkımız oluyor ondada bize ultrason kagıdı bile vermiyolar bi tek doktor bakıyor![]()
Rabbim insallah nasip edecek çok az kaldıBen de böyle görmek istiyorum biz daha küçüğüz8 haftacık ay heyecan oldu
Tabiki herkes sevdiğini yazıyor ama kadin doğum inanılmaz yoğunhepsinin güzelliği ayrı ayrı
![]()
Akşam doktorum onlar önemli değil ilerledikçe hafta diyeceğiz dedi benimde iki geriydi bugün tam gününe gelmişKızlar şimdi benim bebeğim 3 gün önden gidiyor şimdiye kadar sat ile uyumluydu bu sefer 3 gün önde çıktı bu neden olur. Normalde 8+1 ama 8+4 dedi doktor
Yurtdısıda bi nevi doğuDesene yurtdışı bizim doğudan daha beter![]()