• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Kızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe🙏🏻 5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
5+0 da içinde kim bebeği görmüş canım asıl 🙏🏻 Bu haftalarda sadece kese görülür bebek için iki veya üç hafta sonra gel derler hepimizde bu şekilde oldu 6, 7,8 haftalarda bebek görünür içerde

Kızlar ben artık rahat yatamıyorum sizdede oluyormu bilmiyorum eşime gebelik yastıgı sipariş edermisin dedim çok hoşuma gitti kendimede alıcam bundan diyordu🤣🤣
Bu erkekler çok başka bi kafadalar🤣
Benim de çok uykum var ama dalana kadar dönüp duruyorum, hiçbir pozisyon rahat değil sanki. Daha 3 aylık gebe değiliz, bu ne. Cidden yastıktan memnun kalırsanız yazın da ben de sipariş vereyim.

Hiç bilmiyorum ki kuzum anlamadım birkaç gündür çok sıcaktı gece yatarken bile çok terledim belki o yüzdendir neyseki çok yayılmadı 1 2 güne geçer diye düşünüyorum
Sıcaktan ben de terliyorum, ama ateşliyken insan üşür. Aradaki farkı hissedersiniz.

Benim de çok uykum var ama dalana kadar dönüp duruyorum, hiçbir pozisyon rahat değil sanki. Daha 3 aylık gebe değiliz, bu ne. Cidden yastıktan memnun kalırsanız yazın da ben de sipariş vereyim.
Bende aynıyım hatta 1 haftadır iki buçugu buluyor uyumam çok zorlanıyorum
Tabi yazarım canım

Bende uyuyamıyorum uykum var ama bi türlü uyutmuyorum sanki kendimi. O gebelik yastığından herkes çok memnun bende Favorilere attım alıp almamakta baya kararsızım

Kızlar hissetmesek de bebeğimiz ilk hareketlerine başlamış, ne kadar heyecanlı.

Hamileliğin 7 ve 9. haftaları arasında bebeğin anne karnındaki hareketleri bütün vücut ile birlikte zıplama şeklinde hareket eder. Omurgada bulunan nöronların gelişimi ile birlikte 9. haftadan itibarıyla bacak, kol ve vücut ayrı ayrı hareket eder. 11. hamilelik haftasından itibaren de bebek ağzını açabilir ve parmağını da emebilir. 12. hamilelik haftasından itibaren ise bebek, amnion sıvısını yutar ve yutma hareketi de ultrason sayesinde görülebilir. Yaklaşık olarak 12. haftada, cenin tekme atabilir ya da ayak parmaklarını tutabilir ve kıvırabilir. Tekme gibi hareketler ise bu süreçte devam eder ve genellikle de annenin ilk hissettiği harekettir. Bebek de büyüdükçe hareketleri daha da belirginleşir ve bisiklet çevirme, dönme, tam yer değiştirme gibi çeşitli hareketler hissedilebilir.

Kızlar hissetmesek de bebeğimiz ilk hareketlerine başlamış, ne kadar heyecanlı.

Hamileliğin 7 ve 9. haftaları arasında bebeğin anne karnındaki hareketleri bütün vücut ile birlikte zıplama şeklinde hareket eder. Omurgada bulunan nöronların gelişimi ile birlikte 9. haftadan itibarıyla bacak, kol ve vücut ayrı ayrı hareket eder. 11. hamilelik haftasından itibaren de bebek ağzını açabilir ve parmağını da emebilir. 12. hamilelik haftasından itibaren ise bebek, amnion sıvısını yutar ve yutma hareketi de ultrason sayesinde görülebilir. Yaklaşık olarak 12. haftada, cenin tekme atabilir ya da ayak parmaklarını tutabilir ve kıvırabilir. Tekme gibi hareketler ise bu süreçte devam eder ve genellikle de annenin ilk hissettiği harekettir. Bebek de büyüdükçe hareketleri daha da belirginleşir ve bisiklet çevirme, dönme, tam yer değiştirme gibi çeşitli hareketler hissedilebilir.
😍😍 canım bidahaki gittiğinde sende görürsün hareketleri benimkinin eller kollar havadaydı hatta 4d de yüzünü kapatmış 😂

Kızlar ne zaman 4D ultrasondan bakıyorlar ben 9. Hafta da gittim normal ultrasondu 4D olanı çok merak ediyorum 🤭

Kızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin 🤲🏻🙏🏻😊👶🏻🧿

Eklentiler

• 1381e1c2-f4ce-473c-aa9c-3d12af6ffa4c.jpeg
    1381e1c2-f4ce-473c-aa9c-3d12af6ffa4c.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 91
Back