- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.016
- 598
Kahkaha attım bu yorumaAtmıyım canım seninkine benzerse erkek diye kalpten gidersin sen
İnşallah bişey yoktur son zamanlar iyiydi nolduya birden bireBirkaç gündür aklım mühendiste ya inşallah sadece öylesine kapatmıştır bebişi ve kendisi sağlıklıdır gerisi önemli değil
Teşekkur ederim ishalda kabizlikta çok kotu biseySabah aç karna omega 3 içiyorum sanırım beni ishal yaptı bi deneyin isterseniz
Tesekkur ederim canim bugun daha iyiyim keske bidaha olmasaGeçmiş olsun, lif ağırlıklı sağlıklı beslenmeye çalış. Benim ilk haftalarda epey kabızlık vardı ama dün kısa süreli ishal bile geçirdim. Sıcaklar da etkiliyor.
Güç derken?Kızlar güç yapınca bebeğe ziyan oluyormu galiba ben biraz yaptımçok pişmanım şuan
Valla ben yanıyorum ateş basıyorKızlar gece oldu mu üşümeye başlıyorum .. normal mi acaba? Başks üşüyen var mı
Yorma kendini hiç ,Normal de banada eşim yardım ediyor ilk haftalar 3-5 gün kayınvalidem gelmişti yatmıştım hep ama şimdi misafirim olduğu için bende dağınıklığı sevmediğim için iş peşinde koşturdum bugün hep yattım geçti şükür dağılırsa dağılsın ev yapcak bsey yok
Kız olursaPeki isim seçtiniz mi bebeklere :))) kız/erkek
Canım belki o kanama diğer keseden kaynaklıdır belki o boştu ve düştü olabilir mi acabaminnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
Bak demiştim ben sana ağrısızsa düşük olmazminnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
Son ultrason fotoğrafı verdiler mi peki etrafta yolk saç benzeri silik bölge de olsa bir görüntü var mı çok silikte olabilir ilk benimde öyleydiminnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
Canım demek.ki diğer kese belkide kanama yaptı..minnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
Benim tüp bebekle oldu ya, gerçi onda da geç tutunma oluyomuş. Ama ne kadar haftayı etkiliyo bilmiyorum. Geçen kontrolümde 2. Bir kese görmüştük şimdi o da yok. Çok enterasan şeyler oluyor içerideBak demiştim ben sana ağrısızsa düşük olmaz
Demekki geç döllenmedir benimde geç döllenme mesela
Ben hergun kullanıyorum esim koldan yapıyor. İlacı çok yavaş enjekte ediyor ve nerdeyse duymuyorum.Kizlar bugun 11 haftaligim ve oksapar kullaniyorum gün asiri.Tedavin basladigindan beri kan sulandirici kullaniyordum ama artik bu haftalar cok daha yanma yapmaya basladi sizde var mi bu durum yasayan.onceden yasamiyordum cok saskinim...
İnternette tüp Bebek gebelik hesaplama.vardi ben ordan bakıyordumTüp bebekte gebeliği son adet tarihinden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihinden itibaren mi
Umarım güzel haberler ile gelirsin perşembe günü. Ne güzel doktor hemen kestirip atmamış bekleyelim demeye getirmiş. Kendi doktorun yine aynı şekilde konuşursa bence başka bir doktora daha görün ama bence o kese dolacakminnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?