2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Geçmiş olsun, lif ağırlıklı sağlıklı beslenmeye çalış. Benim ilk haftalarda epey kabızlık vardı ama dün kısa süreli ishal bile geçirdim. Sıcaklar da etkiliyor.
Tesekkur ederim canim bugun daha iyiyim keske bidaha olmasa ishaldande koruyun kendinizi insallah duzelir

Tüp bebekte gebeliği son adet tarihinden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihinden itibaren mi

Yorma kendini hiç ,
Misafir olunca ister istemez eğil kalk oluyor haklısın..
Aynen valla, hiç ev ,iş gözüm görmüyor şuan

minnosu leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi F FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.

Canım belki o kanama diğer keseden kaynaklıdır belki o boştu ve düştü olabilir mi acaba

Bak demiştim ben sana ağrısızsa düşük olmaz
Demekki geç döllenmedir benimde geç döllenme mesela

Son ultrason fotoğrafı verdiler mi peki etrafta yolk saç benzeri silik bölge de olsa bir görüntü var mı çok silikte olabilir ilk benimde öyleydi

Canım demek.ki diğer kese belkide kanama yaptı..
İnşallah kesen de dolmuş olur doktoruna gittiğinde, gerçekten tüp bebeksin ya birde baya farklı durumlar oldu sende..
Ama Allah'tan umut kesilmez, cani verecek olan o bı bakarsın bebisle dolar..
Zaten tüp bebek doktoruna bir hafta daha beklemek istiyorum dersen zorla birşey yapamaz.. beklemek zorunda o da..
O yüzden o kısmı düşünme hiç..
Bolca dua et.. Rabb'im hayırlısını versin..
Kaç haftalık peki şuan?

Bence vücut tek kese tek bebek sağlıkla ilerleyecek ikinci kese sağlıksızdı attı vücut şimdi var olana çalışılacak sistem gibi

Bak demiştim ben sana ağrısızsa düşük olmaz
Demekki geç döllenmedir benimde geç döllenme mesela
Benim tüp bebekle oldu ya, gerçi onda da geç tutunma oluyomuş. Ama ne kadar haftayı etkiliyo bilmiyorum. Geçen kontrolümde 2. Bir kese görmüştük şimdi o da yok. Çok enterasan şeyler oluyor içeride . Hayırlısı bakalım.

Kizlar bugun 11 haftaligim ve oksapar kullaniyorum gün asiri.Tedavin basladigindan beri kan sulandirici kullaniyordum ama artik bu haftalar cok daha yanma yapmaya basladi sizde var mi bu durum yasayan.onceden yasamiyordum cok saskinim...
Ben hergun kullanıyorum esim koldan yapıyor. İlacı çok yavaş enjekte ediyor ve nerdeyse duymuyorum.

Umarım güzel haberler ile gelirsin perşembe günü. Ne güzel doktor hemen kestirip atmamış bekleyelim demeye getirmiş. Kendi doktorun yine aynı şekilde konuşursa bence başka bir doktora daha görün ama bence o kese dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…