- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.016
- 598
Ben dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyorduBizde nasipse 10+2 olduk birgün sonra doktorda randevumuz var inşallah güzel haberler alırız
YaaaaaBen dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyordu
Hatta 4d görüntü verdi bildiğin mini bebek
Yok ayrıntılı ultrason ayrı bu fetal eko yazıyor kağıtta 20-24. Haftalar arası diyor doktorum hangi haftalarda hangi testlarin yapılacağı bir bilgi kağıdı vermişti orada yazıyorSizin dediğiniz ayrıntılı ultrason sanırım. Fetsl dna annenin kanından çocukta genetik hastalık var mı diye bakılan test
Kızlar prilam kesmeyince dramamine kullan dedi doktorum kendisi tatilde olduğu için sağlık ocağına yazdırdım . Dramamine kullanan var mi? Nasıl kullanıyorsunuz. Doktora sorarım ama özelden zırt pırt yazmak istemiyoru
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKaç haftadır zaten dikenüstünde gibiyim. Bakalım hayırlısı inşallah.
Özele gidiyorsan kafana takılan herşeyi sorabilirsin para veriyorsun sonuçta dramamine acayip uyku yapıyor ama bilgin olsunKızlar prilam kesmeyince dramamine kullan dedi doktorum kendisi tatilde olduğu için sağlık ocağına yazdırdım . Dramamine kullanan var mi? Nasıl kullanıyorsunuz. Doktora sorarım ama özelden zırt pırt yazmak istemiyorum
Yaa maşallah Süphan AllahBen dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyordu
Yaaaaamaşallah evet bu haftada 3-4d görüntüler veriliyormuş artık insana benziyor son gittğimde küçücüktü fındık kadar şimdi çokmerak ediyorum ben bi kadın doğum erkek doktorun sayfasında gördüm 10. Haftada cinsiyetin erkek oldugunu söylüyordu ve görünüyorduda ekranda erkek olduğu sorucam bakalım bu hafta öğrenmek mümkünmü diye
Normal de banada eşim yardım ediyor ilk haftalar 3-5 gün kayınvalidem gelmişti yatmıştım hep ama şimdi misafirim olduğu için bende dağınıklığı sevmediğim için iş peşinde koşturdum bugün hep yattım geçti şükür dağılırsa dağılsın ev yapcak bsey yokselam canım, hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ev ıslerı eşimde ..
ufak tefek seyler yapıyorum sadece, yemek, camasırlar vs..
cok yorulunca agrıyabılır, yorma kendını
Hadi hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da inşallahBugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.
Geçen hafta kendi doktorum da erkeğe benziyor ama bekle demişti.
Zaten iki hafta sonra ikili testte belli değilse kız oluyor hep, bakalım.
Evet bu haftalarda cinsel organı geliştiği için cinsiyet belli oluyor ama söylemiyorlar aldırma işlemleri olmasın diyeBugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.
4d de bebek gibi çıktı mı ben 9.haftada gittim 4d verdi ama hiçbir şeye benzemiyorBen dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyordu
Geçmiş olsun, lif ağırlıklı sağlıklı beslenmeye çalış. Benim ilk haftalarda epey kabızlık vardı ama dün kısa süreli ishal bile geçirdim. Sıcaklar da etkiliyor.Kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bura bakamıyorum mesajlarınızı hızlıca okudum. Ben 60kiloda hamile kaldim şimdj 57,80 olmusum. Ben kaç gündür kabızlıkla meşgulum allahım çok kotu bişey yadoktor fitik yazdı bagirsak icin koydum öyle boşalda bilfim 9ay napcam ben
9. Haftada erken çok belli olmaz ama ondan bişeye benzetememişsindir 11. Haftanın içinde olduğumuz için daha rahat görünür sizde bir sonraki kontrolde daha rahat görürsünüz4d de bebek gibi çıktı mı ben 9.haftada gittim 4d verdi ama hiçbir şeye benzemiyor
Evet canım bildiğin mini bebekti herşeyi belli4d de bebek gibi çıktı mı ben 9.haftada gittim 4d verdi ama hiçbir şeye benzemiyor
Ben baştan sona video çekiyorum bacak arasında bişey yakaladım hatta görümcem bu erkek dedi ama ilk haftalar kızlarında şiş oluyormus diye okumustum emin değilim o yüzden buraya atsam herkes erkek derBugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?