2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Sat a göre 8+4 bugün. Aynen öyle Allah nasip etti mi mucizeler olur. Kendimi bu hafta zaten gebelik konularından uzak tuttum. Düşündükçe insan daha çok stres yapıyo akışına bıraktım. Amin inşallah canın benim
Bence vücut tek kese tek bebek sağlıkla ilerleyecek ikinci kese sağlıksızdı attı vücut şimdi var olana çalışılacak sistem gibi
Ya banada öyle geldi aslında, biz 2. Keseyi görünce eşimDe dedi belki o kesedolu çıkacak. Bakalım Her ümidi kestiğim noktada rabbim benden ümidi kesmedi. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.

Ağzın bal yesin emi. İnşallah bakalım rabbim hayırlarla sağlıklı sıhhatli bir bebişle doldursun keseyi Amin

Gelen bebiş çok fena vallaaa kasıp kavuracak herkesi ailede cin gibi zeki olacak minnossss

Son ultrason fotoğrafı verdiler mi peki etrafta yolk saç benzeri silik bölge de olsa bir görüntü var mı çok silikte olabilir ilk benimde öyleydi
Valla vermediler ya . Elimde ilk ultrasonum var sadece Ama ekrana bakmaya çalıştım bunların ultrasonları biraz dumanlı gösteriyor. Kendi doktorumda daha net görüyodum monitörde.

Valla vermediler ya . Elimde ilk ultrasonum var sadece Ama ekrana bakmaya çalıştım bunların ultrasonları biraz dumanlı gösteriyor. Kendi doktorumda daha net görüyodum monitörde.
Cihaz kaynaklı da görünmemiş olabilir çok buğulu cızırtılı sanki eski cine5 ekranı gibi oluyor bazı ultrasonlar

Amin aminn..
En güzeli, biraz uzak kalmak daha iyi hissettiriyor

Canım ben tüp bebek oldugunu bilmiyorum kanaman tüp bebek oldugu içindir önceki gebelipim tüp bebekti ve anlattıgın sekil 3 kez kanamam oldu böyle bardaktan boşalırcasına her gittiğimde tüp bebekle hamile kalanlarda oluyor bu normal diyorlardı

Amin aminn..
En güzeli, biraz uzak kalmak daha iyi hissettiriyor
Kesinlikle.
Bu defa hiç panik olmadım. Ben direk düşük yapıyorum diye kabullendim. Valla bi kaç hafta önce daha azı geldiğinde çok panik olmuştum. Düne kadarda lekenmelerim azalmıştı baya. Bugün ilk defa kustum diyede sevinmiştim. Uyudum uyandım foşş. Ula noliyyy dedim. Olan olacak napalım . Benimde bu enterasan hallerim bazen çok panik oluyorum bazende inanılmaz bi rahatlık geliyo. Ablamda demişti. Gebeliklerinde çok kanama yaşadığını. Olabiliyormuş böyle şeyler. Bakalım Allah beter dertler vermesin

Tüp bebekte normal bu kanamalar sakın korkma diyorum ya bende üç kez olmustu

Birde yüsra vardı unutmusum yazmayı çocuklugumdan beri kız olursa bunları koyucam diye hayal ediyordum
Onu da duymamıştım ben eşimle anlaşamıyorum kız isminde ben kız da olsa erkek de olsa can koymak istiyorum o erkek ismi vermem kızıma diyor

Onu da duymamıştım ben eşimle anlaşamıyorum kız isminde ben kız da olsa erkek de olsa can koymak istiyorum o erkek ismi vermem kızıma diyor
Bencede can erkek ismi
Benim bu yazdıgım 4 ismi eşimde çok begeniyor kız olursa bu isimlerden birini koyucaz inşallah

Canım çok geçmiş olsun , benimde bayramın son günü benzer bi kanamam olmuştu çok şükür bebekler iyi ama lekelenme hala devam ediyor. Sende de böyle olacak muhtemelen endişelenme. Benimki de tüp bebek.
Çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…