Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah aç karna omega 3 içiyorum sanırım beni ishal yaptı bi deneyin istersenizKızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bura bakamıyorum mesajlarınızı hızlıca okudum. Ben 60kiloda hamile kaldim şimdj 57,80 olmusum. Ben kaç gündür kabızlıkla meşgulum allahım çok kotu bişey yadoktor fitik yazdı bagirsak icin koydum öyle boşalda bilfim 9ay napcam ben
![]()
Yaa ne güzel ultrasonda benim de öyleydi aslında ama 4d kötü verdiEvet canım bildiğin mini bebekti herşeyi belli
Bidahakine daha net görürsün amaYaa ne güzel ultrasonda benim de öyleydi aslında ama 4d kötü verdi
Korkma ben de daha bir kere kustum, bulantılar ara ara azalıyor ara ara yokluyor. Bugün nispeten rahat bir gündü mesela.Benim bugün midem çok az bulandı ya korkuyorum neden böyle oldu kikusmadım hiç
Ay evet bir kaç gündür fenaydım bugün iyiyim çok şükür şaşırdım ben deKorkma ben de daha bir kere kustum, bulantılar ara ara azalıyor ara ara yokluyor. Bugün nispeten rahat bir gündü mesela.
Doktor prilam yazdı ama iyice kötü günler için tutuyorum, çok şükür bulantılar korktuğum kadar kötü değil. Çoğul gebeliğe rağmen soya çekim benimkisi galiba. Annemin hiç midesi bulunmazmış.Ay evet bir kaç gündür fenaydım bugün iyiyim çok şükür şaşırdım ben de
Benim annemin kusmaktan boğazından kan gelirmiş artık. Ben ona çekmişimDoktor prilam yazdı ama iyice kötü günler için tutuyorum, çok şükür bulantılar korktuğum kadar kötü değil. Çoğul gebeliğe rağmen soya çekim benimkisi galiba. Annemin hiç midesi bulunmazmış.
Safra kusanlar var, çok geçmiş olsun.Benim annemin kusmaktan boğazından kan gelirmiş artık. Ben ona çekmişim![]()
Ben bu maalesefSafra kusanlar var, çok geçmiş olsun.
Ay en son ultrason var mı elinizde hangi görüntüde tahmin etmiş acabaBugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.
Geçen hafta kendi doktorum da erkeğe benziyor ama bekle demişti.
Zaten iki hafta sonra ikili testte belli değilse kız oluyor hep, bakalım.
At bi belki ortak görüntüdür hepimizde o hafta için aklımızda olsunBen baştan sona video çekiyorum bacak arasında bişey yakaladım hatta görümcem bu erkek dedi ama ilk haftalar kızlarında şiş oluyormus diye okumustum emin değilim o yüzden buraya atsam herkes erkek der![]()
Atmıyım canım seninkine benzerse erkek diye kalpten gidersin senAt bi belki ortak görüntüdür hepimizde o hafta için aklımızda olsun![]()
Ben kustuktan sonra usuyorum hepKızlar gece oldu mu üşümeye başlıyorum .. normal mi acaba? Başks üşüyen var mı
Galiba doktorlat erkegi hemen gore biliyorlar kız biraz şupeli oluyorAtmıyım canım seninkine benzerse erkek diye kalpten gidersin sen![]()