• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Canım demek.ki diğer kese belkide kanama yaptı..
İnşallah kesen de dolmuş olur doktoruna gittiğinde, gerçekten tüp bebeksin ya birde baya farklı durumlar oldu sende..
Ama Allah'tan umut kesilmez, cani verecek olan o bı bakarsın bebisle dolar..
Zaten tüp bebek doktoruna bir hafta daha beklemek istiyorum dersen zorla birşey yapamaz.. beklemek zorunda o da..
O yüzden o kısmı düşünme hiç..
Bolca dua et.. Rabb'im hayırlısını versin..
Kaç haftalık peki şuan?
Sat a göre 8+4 bugün. Aynen öyle Allah nasip etti mi mucizeler olur. Kendimi bu hafta zaten gebelik konularından uzak tuttum. Düşündükçe insan daha çok stres yapıyo akışına bıraktım. Amin inşallah canın benim
Bence vücut tek kese tek bebek sağlıkla ilerleyecek ikinci kese sağlıksızdı attı vücut şimdi var olana çalışılacak sistem gibi 🙏🏻❤️
Ya banada öyle geldi aslında, biz 2. Keseyi görünce eşimDe dedi belki o kesedolu çıkacak. Bakalım Her ümidi kestiğim noktada rabbim benden ümidi kesmedi. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.

Umarım güzel haberler ile gelirsin perşembe günü. Ne güzel doktor hemen kestirip atmamış bekleyelim demeye getirmiş. Kendi doktorun yine aynı şekilde konuşursa bence başka bir doktora daha görün ama bence o kese dolacak 🍀🍀
Ağzın bal yesin emi. İnşallah bakalım rabbim hayırlarla sağlıklı sıhhatli bir bebişle doldursun keseyi 🤲🏼 Amin

Benim tüp bebekle oldu ya, gerçi onda da geç tutunma oluyomuş. Ama ne kadar haftayı etkiliyo bilmiyorum. Geçen kontrolümde 2. Bir kese görmüştük şimdi o da yok. Çok enterasan şeyler oluyor içeride 😅 . Hayırlısı bakalım.
Gelen bebiş çok fena vallaaa kasıp kavuracak herkesi ailede 🤣🤣 cin gibi zeki olacak minnossss

Son ultrason fotoğrafı verdiler mi peki etrafta yolk saç benzeri silik bölge de olsa bir görüntü var mı çok silikte olabilir ilk benimde öyleydi 🙏🏻
Valla vermediler ya . Elimde ilk ultrasonum var sadece Ama ekrana bakmaya çalıştım bunların ultrasonları biraz dumanlı gösteriyor. Kendi doktorumda daha net görüyodum monitörde.

Valla vermediler ya . Elimde ilk ultrasonum var sadece Ama ekrana bakmaya çalıştım bunların ultrasonları biraz dumanlı gösteriyor. Kendi doktorumda daha net görüyodum monitörde.
Cihaz kaynaklı da görünmemiş olabilir çok buğulu cızırtılı sanki eski cine5 ekranı gibi oluyor bazı ultrasonlar 😅😅

Sat a göre 8+4 bugün. Aynen öyle Allah nasip etti mi mucizeler olur. Kendimi bu hafta zaten gebelik konularından uzak tuttum. Düşündükçe insan daha çok stres yapıyo akışına bıraktım. Amin inşallah canın benim

Ya banada öyle geldi aslında, biz 2. Keseyi görünce eşimDe dedi belki o kesedolu çıkacak. Bakalım Her ümidi kestiğim noktada rabbim benden ümidi kesmedi. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.
Amin aminn..❤️🤲🤲🤲
En güzeli, biraz uzak kalmak daha iyi hissettiriyor

Canım ben tüp bebek oldugunu bilmiyorum kanaman tüp bebek oldugu içindir önceki gebelipim tüp bebekti ve anlattıgın sekil 3 kez kanamam oldu böyle bardaktan boşalırcasına her gittiğimde tüp bebekle hamile kalanlarda oluyor bu normal diyorlardı

Amin aminn..❤️🤲🤲🤲
En güzeli, biraz uzak kalmak daha iyi hissettiriyor
Kesinlikle.
Canım ben tüp bebek oldugunu bilmiyorum kanaman tüp bebek oldugu içindir önceki gebelipim tüp bebekti ve anlattıgın sekil 3 kez kanamam oldu böyle bardaktan boşalırcasına her gittiğimde tüp bebekle hamile kalanlarda oluyor bu normal diyorlardı
Bu defa hiç panik olmadım. Ben direk düşük yapıyorum diye kabullendim. Valla bi kaç hafta önce daha azı geldiğinde çok panik olmuştum. Düne kadarda lekenmelerim azalmıştı baya. Bugün ilk defa kustum diyede sevinmiştim. Uyudum uyandım foşş. Ula noliyyy dedim. Olan olacak napalım . Benimde bu enterasan hallerim bazen çok panik oluyorum bazende inanılmaz bi rahatlık geliyo. Ablamda demişti. Gebeliklerinde çok kanama yaşadığını. Olabiliyormuş böyle şeyler. Bakalım Allah beter dertler vermesin

Kesinlikle.

Bu defa hiç panik olmadım. Ben direk düşük yapıyorum diye kabullendim. Valla bi kaç hafta önce daha azı geldiğinde çok panik olmuştum. Düne kadarda lekenmelerim azalmıştı baya. Bugün ilk defa kustum diyede sevinmiştim. Uyudum uyandım foşş. Ula noliyyy dedim. Olan olacak napalım . Benimde bu enterasan hallerim bazen çok panik oluyorum bazende inanılmaz bi rahatlık geliyo. Ablamda demişti. Gebeliklerinde çok kanama yaşadığını. Olabiliyormuş böyle şeyler. Bakalım Allah beter dertler vermesin
Tüp bebekte normal bu kanamalar sakın korkma diyorum ya bende üç kez olmustu

Birde yüsra vardı unutmusum yazmayı çocuklugumdan beri kız olursa bunları koyucam diye hayal ediyordum🤣
Onu da duymamıştım 😅 ben eşimle anlaşamıyorum kız isminde ben kız da olsa erkek de olsa can koymak istiyorum o erkek ismi vermem kızıma diyor 😂

Onu da duymamıştım 😅 ben eşimle anlaşamıyorum kız isminde ben kız da olsa erkek de olsa can koymak istiyorum o erkek ismi vermem kızıma diyor 😂
Bencede can erkek ismi🤣
Benim bu yazdıgım 4 ismi eşimde çok begeniyor kız olursa bu isimlerden birini koyucaz inşallah

@minnosu leSourire leSourire B Buffalosos Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @FiruzeSalahova kızlar hastaneden yeni döndüm. Düşük yapıyosun felan bişi demediler. Ultrasonda tek kese görünüyordu. Kesede hala bebek yok ama doktor bu kese öyle boş keseye benzemiyor dolar bu dedi. 2,5 saat kan grubu testinin sonucunu bekledim o çıkınca kanamam olduğu için iğne yaptılar. Çok garip bir gebeyim. Du bakalım bu işin sonu nasıl olacak. Perşembede kendi doktorumda kontrolüm var. Ona kalırsa bu kontrolde de keseyi boş görürsek hamileliği sonladırma taraftarı. Ama bu acilde ki doktor daha ümit verici konuştu. 2 hafta öncede devlette muayne olduğumda küçük biraz kese acele etme diye konuştu.hani ümit varsada hemen sonlandırma işini düşünmekten çekiniyorum. Çok araftayım ya.
Canım çok geçmiş olsun , benimde bayramın son günü benzer bi kanamam olmuştu çok şükür bebekler iyi ama lekelenme hala devam ediyor. Sende de böyle olacak muhtemelen endişelenme. Benimki de tüp bebek.
Çok geçmiş olsun tekrardan :anne:

Back