2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Dahiliyeden randevu aldım canım yarın gideceğim internette dahiliye veya hematoloji diyordu çünki.

Bende 81 küsürde hamile kaldım . Oldu bitti hep kilom vardı Allah'tan önceki ay rahatzışandımda 4 5 kilo verdim yoksa vay halime . İnşallah en fazla 90 la kapatırız
Bende 178 im 73 le hamile kaldım bana göre çok kötü bir kiloda kaldım şuan pek kilo almadım gibi 2 kilo almıştım aslında gitti sanırım akşam yemeğinden sonra 5 aylık hamile gibi oluyorum

Bana kalırsa bütün testler yaptırılmalı sonuçta çocuklarımızın sağlığı önemli bizim için yalayacağımız stres değil yapılabilcek brsey varsa ona göre yol alınır çevremde kiminle konuşsam bütün testleri yaptırmışlar ve kimseden kötü sonuç duymadım çok nadir duyduklarımda çocuklarını aldırmamış ve sapasağlam doğmu Allah sınıyor bence biz yaptırmayı düşünüyoruz

Bende 62 idim sonra hamile kaldığım ay yoğunluktan dolayı farketmeden 57 ye düşürmüşüm hamile olduğumu öğrendiğimde tartildigimda 57 ydim şu an 10. Haftaya yaklaşıyorum hala 57 yim insallah 70 olmadan kapatırım defteri

Kızlar bulantıya ek ishal başladı bu akşam. Kusacak gibiyim de, sabah doktora gideyim mi sizce?

Kızlar selam, 9+3 teyim akıntımın rengi koyulaştı sanki biraz normalde de sarı ama bu sıra biraz daha farklı bir sarı gibi enfeksiyon diyeceğim başka bir sikayetim de yok

Kızlar selam, 9+3 teyim akıntımın rengi koyulaştı sanki biraz normalde de sarı ama bu sıra biraz daha farklı bir sarı gibi enfeksiyon diyeceğim başka bir sikayetim de yok
2 kere benimde başıma geldi normaldede akıntım sarıdır ama bu çok koyu bi sarıydı kahveyeçalan bi sarıydı garip bi renk doktor hormonlardan dedi

Grubunuz çok güzel ben aslında mart annesiyim ama sohbetinizi çok beğendim biraz buralarda olacağım, 4+3 tüp bebek ile hamileyim çok şükür
Hoş geldin canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Herhangi bir şey aklına takılırsa sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…