- 8 Aralık 2019
- 2.665
- 3.014
- 133
- 32
Dahiliyeden randevu aldım canım yarın gideceğim internette dahiliye veya hematoloji diyordu çünki.Ooo internete bakarsan hepimiz de neler var en kötüsünü yazıyorlarevham yapma farklı yerlerde de var mı gözlemle bence basit bir şeydir için rahat etmesi için doktora git istersen doktoruna sor en azından içini rahatlatır , bebiş için de bahane olur
Bazıları istedikleri cinsiyet nasip olmayınca özellikle babalar aldırma yoluna giriyorlar o yüzden erken cinsiyeti söylemiyorlar dye duymuştum hastanedeEvet devlette öyleymiş ufak bile tahmin etseler nolur sanki.
Bu hangi kitap?Yaa evetinşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş
8 bin civarındaymışSordun mu hiç bizzat fiyatını
Bende 178 im 73 le hamile kaldım bana göre çok kötü bir kiloda kaldım şuan pek kilo almadım gibi 2 kilo almıştım aslında gitti sanırım akşam yemeğinden sonra 5 aylık hamile gibi oluyorumBende 81 küsürde hamile kaldım . Oldu bitti hep kilom vardı Allah'tan önceki ay rahatzışandımda 4 5 kilo verdim yoksa vay halime . İnşallah en fazla 90 la kapatırız
Bana kalırsa bütün testler yaptırılmalı sonuçta çocuklarımızın sağlığı önemli bizim için yalayacağımız stres değil yapılabilcek brsey varsa ona göre yol alınır çevremde kiminle konuşsam bütün testleri yaptırmışlar ve kimseden kötü sonuç duymadım çok nadir duyduklarımda çocuklarını aldırmamış ve sapasağlam doğmu Allah sınıyor bence biz yaptırmayı düşünüyoruzİkili tarama testi bana gereksiz geliyor. Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Yanlış çıkarsa günleri zehir ederim kendime diye düşünüyorum Allah korusun oldu ki olumsuz bir durum oldu zaten dinen aldırmak caiz değil downlu vb olduğu zaman araştırdım ben. O yüzden ikili test yaptırmak gereksiz strese sokmaz mi ? Farklı düşünenlerin yorumlarını duymak isterim
Arkadaşlar bu hangi kitaptı kaçırdım ben kusura bakmayınHer şeyin sebebi progesteronmus kızlar
Bende 62 idim sonra hamile kaldığım ay yoğunluktan dolayı farketmeden 57 ye düşürmüşüm hamile olduğumu öğrendiğimde tartildigimda 57 ydim şu an 10. Haftaya yaklaşıyorum hala 57 yim insallah 70 olmadan kapatırım defteriBen de 60 kiloydum hep, 2 senedir sınav stresi işe başlama o bu derken 78-79 görmüştüm böyle kaldım hamileşu an diyetisyenle gidiyor gibiyim ama pek uyamasam da. Hayırlısı, sağlıklı olalım evlatlarımız sağlıklı olsun da az kilo alalım hemen verelim inşallah
2 kere benimde başıma geldi normaldede akıntım sarıdır ama bu çok koyu bi sarıydı kahveyeçalan bi sarıydı garip bi renk doktor hormonlardan dediKızlar selam, 9+3 teyim akıntımın rengi koyulaştı sanki biraz normalde de sarı ama bu sıra biraz daha farklı bir sarı gibi enfeksiyon diyeceğim başka bir sikayetim de yok
"Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitap adı canım.Bu hangi kitap?
Benimde biraz yeşile çalıyor sanki2 kere benimde başıma geldi normaldede akıntım sarıdır ama bu çok koyu bi sarıydı kahveyeçalan bi sarıydı garip bi renk doktor hormonlardan dedi
Yanma ve ağrı yoksa normaldir canımBenimde biraz yeşile çalıyor sanki
Hoş geldin canımGrubunuz çok güzel ben aslında mart annesiyim ama sohbetinizi çok beğendim biraz buralarda olacağım, 4+3 tüp bebek ile hamileyim çok şükür
Çok teşekkür ederiiimHoş geldin canımsağlıkla ilerlesin gebeliğin. Herhangi bir şey aklına takılırsa sor
Ben de Kaan düşünüyorumKızlar oğlum olursa Kaan Uraz ismini koymayı düşündüm. Sizce nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?