2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Yaa evet inşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş

Dün gece rüyamda kızartma görüyordum o kadar açtım

Madalyon mu okuyorsun sen de

Yaa evet inşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş
Ay allah korusun ya bir iki haftaya geçer gider ins. Ben artık 2. Bölümün rahatlık evresine girmek istiyorum. Cok direndim ama bugün açlık konusunda zirve yaptim resmen meyveler de kar etmiyor içim almıyor

Bizde cinsiyeti belli değil daha .ikiz hamileyim. Bı gün kontrolüm vardı. Kocamla beraber oturuyorduk. Başka kadın küçük oğluna ateş isim sesleniyordu. Eşimde oğlumuz olursa ateş isim koyalimmi dedi hoşuna gitmiş bende hoşuma gitti olur dedim . kizim olursa yağmur koyalım dedim öyle kaldı şuan 7+4hamileyim 5agustosda kontrolüm var bakalım belki 2erkek 2kiz olur saglikli olsunda başka istemem.

Kızlar sıcakta yanan cigerler için bunu tavsiye ederim ben aldım buzla sulandırıp içiyorumasitli içeceklerden hazır meyvesularından iyidir diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_3034.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben fetal dna düşünüyorum ama yaşadığım şehirde var mı bilmiyorum
İzmir de Gentan dan fiyat aldım bugün benim ikiz olduğu için sadece premium paket oluyormuş 350 usd dediler. Basit paket de 320 usd mış.
10. Haftadan sonra yapılıyormuş 8-10 iş günü içerisinde sonuç çıkıyormuş.

Eklentiler

• 552e2f88-9d6c-423f-9284-ff73943d12a7.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…