Ben ilk oğluma Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım bunu da orda doğurmaya düşünüyorum ama Göztepe yalçın şehir hastanesi yenilendi daha ilgili falan belki orada da yapabilirim bu ikisi arasında kaldım şuanDoğumunuzu planladınız mı, hastaneden bi doktorla mı yoksa bireysel çalışan klinikten bi doktorla mı istiyorsunuz? İstanbul'da araştırma yağan varsa önerebilecek bir hastane var mıDoğum paketleri varmış sanırım onlara bakıyorum.
Zor elde edildiği için kıymetli bebek olarak geciyorlar. Özellikle tüp bebek ile dünyaya gelen çocuklar da kaç yaşına gelirse gelsin kıymetli bebek olarak anılır. 20 li yaşlarda bi tanıdığım kiz var hala o şekilde geçiyormuş çok şaşırmıştım. Fakat normal doğum için sorun yoksa ve anne adayı normal doğum isterse normal doğumda yapabilir bu biraz doktor ve annenin tercihine bırakılıyor.Tedavilide sezeryam olduğunu bilmiyordumhayırlı olsun iyi doktor bulmak şans özel veya devlet
Doğumunuzu planladınız mı, hastaneden bi doktorla mı yoksa bireysel çalışan klinikten bi doktorla mı istiyorsunuz? İstanbul'da araştırma yağan varsa önerebilecek bir hastane var mıDoğum paketleri varmış sanırım onlara bakıyorum.
Benim arkadaşım koydu çok beğendk uraz ıKızlar oğlum olursa Kaan Uraz ismini koymayı düşündüm. Sizce nasıl :)
canım inan kendimize boşuna eziyormuşsuz zaten sadece hamile kadınlar için üretilen birşey ve çoğu kişi kullanıyor gene de kendi fikrinIlacı kullanmak istemediğim için direniyorum canım elimde var doktor ne olur ne olmaz diye yazmıştı. Bu arada letgo olayida mantıkliymış iyi yapmişsın bence
selam canım, hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ev ıslerı eşimde ..Selam hanımlar evde iş yapıp bel ağrısı yaşayan oluyormu?
Sizin dediğiniz ayrıntılı ultrason sanırım. Fetsl dna annenin kanından çocukta genetik hastalık var mı diye bakılan testFetal dna dediğiniz şey fetal eko oluyor galiba fetal dna yapılacak testlerimin arasında bulunmuyor fetal eko yazıyor sadece oda anne karnından ultrasonla bakılıyor daha detaylı bebeğin kalbine özele gidiyrum ama fetal eko için devlete gönderiyorlarmış
Kiz benim çocuk tam ortada yaa nasil anlıcan cinsiyeti
yapıyormus canım bugun kan vermeye gıtmıstım onumde bır kısı vardı ıkılı test ıcın beklıyordu :)Devlet hst ikili test yapiliyor mu veya sonucu ne zaman cikiyor.Birde detayli ultrason var mi.İlk kez devlet hst gidicem 12. Haftamda gidenlerden bilgi alabilir miyim?
Hadi hayırlısı bize de haber ver :)Kızlar 9+0 bugün bebişi görmeye gidiyorumdayanamadım
Benden tam 1 hafta öndesin git bakalım ne durumda bize de haber verKızlar 9+0 bugün bebişi görmeye gidiyorumdayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?