2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Ben ilk oğluma Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım bunu da orda doğurmaya düşünüyorum ama Göztepe yalçın şehir hastanesi yenilendi daha ilgili falan belki orada da yapabilirim bu ikisi arasında kaldım şuan

doğum açısından şehir hastaneleri de çok iyi ama ne yazık ki yeni taşındığım yerde yok eski yerimde kalsaydım ısparta şehir hastanesinde doğum yapmak isterdim özellikle orda çağlayan biçer diye bir doktor var çok iyi

Tedavilide sezeryam olduğunu bilmiyordum hayırlı olsun iyi doktor bulmak şans özel veya devlet
Zor elde edildiği için kıymetli bebek olarak geciyorlar. Özellikle tüp bebek ile dünyaya gelen çocuklar da kaç yaşına gelirse gelsin kıymetli bebek olarak anılır. 20 li yaşlarda bi tanıdığım kiz var hala o şekilde geçiyormuş çok şaşırmıştım. Fakat normal doğum için sorun yoksa ve anne adayı normal doğum isterse normal doğumda yapabilir bu biraz doktor ve annenin tercihine bırakılıyor.

Medical Parktan aldım ben fiyat. Daha doğrusu liv'den istedim yokmuş medikal Park önerdiler.
10 muayene+doğum+diyetisyen falan güzel bir paketti. Uzman doktor 29 bin doçent 32 bin dedi.

Fiyatları 7 sene önce ile kıyaslayınca çok artmamış doğumlarda.

Bu arada hiç sormadım. Bilgisi olan var mı?

Sezaryenle beraber tüpleri de bağlatmanın maliyeti nasıl oluyor? Yani doğum x 2 gibi düşünüyorum ama fiyat almadım, daha karar da vermedim.

Şehir Hastanesi'nde doğum yapacak olursam tüp bağlayabilir miyim? Bana olmaz gibi geliyor.

Çevrenizde yaptıran/duyduğunuz kimse var mı?

Ilacı kullanmak istemediğim için direniyorum canım elimde var doktor ne olur ne olmaz diye yazmıştı. Bu arada letgo olayida mantıkliymış iyi yapmişsın bence
canım inan kendimize boşuna eziyormuşsuz zaten sadece hamile kadınlar için üretilen birşey ve çoğu kişi kullanıyor gene de kendi fikrin

Selam hanımlar evde iş yapıp bel ağrısı yaşayan oluyormu?
selam canım, hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ev ıslerı eşimde ..
ufak tefek seyler yapıyorum sadece, yemek, camasırlar vs..
cok yorulunca agrıyabılır, yorma kendını

Sizin dediğiniz ayrıntılı ultrason sanırım. Fetsl dna annenin kanından çocukta genetik hastalık var mı diye bakılan test

Devlet hst ikili test yapiliyor mu veya sonucu ne zaman cikiyor.Birde detayli ultrason var mi.İlk kez devlet hst gidicem 12. Haftamda gidenlerden bilgi alabilir miyim?

Devlet hst ikili test yapiliyor mu veya sonucu ne zaman cikiyor.Birde detayli ultrason var mi.İlk kez devlet hst gidicem 12. Haftamda gidenlerden bilgi alabilir miyim?
yapıyormus canım bugun kan vermeye gıtmıstım onumde bır kısı vardı ıkılı test ıcın beklıyordu :)

ay sabah devlet hast. gıttım bı ıkı test vardı onlar için, gecen hafta eksık yapmıslar ..
umarım şimdi tam olur ondan bile emin değilim ..
bebısıde gorurum dedım ama bakmadı uyuz d*ktor..
geçen hafta baktık, şuan bakamayız dedi..
bende zararlı dıye mı dedım :))
yoo prosedur bu dedi..

Kızlar prilam kesmeyince dramamine kullan dedi doktorum kendisi tatilde olduğu için sağlık ocağına yazdırdım . Dramamine kullanan var mi? Nasıl kullanıyorsunuz. Doktora sorarım ama özelden zırt pırt yazmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…