• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Ben mide bulantısından dolayı açım ama genelde kuruyemiş ile geçiştiriyorum ya da salatalık yiyorum sürekli
canım ben ilaç kullanıyorum ilk günüm ama fark hissediyorum bulantı konusunda seninde kullanmanı tavsiye ederim.
Yaa evet 🥺🥺 inşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş
kitap fiyatı aslında verirdim ama letgodan çok uyguna buldum cumartesi almaya gideceğim ve yanında bir kaç kitap daha seçtim almak isteyenler oradan bakabilir

fetal dna için araştırma yaptım bir tanesi 10.000 dedi bir tanesi 300 euro dedi tabi almanya amerika güneykore var seçenekler ve bu seçeneklere göre fiyat artışı oluyor

İkili tarama testi bana gereksiz geliyor. Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Yanlış çıkarsa günleri zehir ederim kendime diye düşünüyorum Allah korusun oldu ki olumsuz bir durum oldu zaten dinen aldırmak caiz değil downlu vb olduğu zaman araştırdım ben. O yüzden ikili test yaptırmak gereksiz strese sokmaz mi ? Farklı düşünenlerin yorumlarını duymak isterim
Aynı sebebten dolayı yaptırmayacağım

Doğumunuzu planladınız mı, hastaneden bi doktorla mı yoksa bireysel çalışan klinikten bi doktorla mı istiyorsunuz? İstanbul'da araştırma yağan varsa önerebilecek bir hastane var mı 🙏🏻 Doğum paketleri varmış sanırım onlara bakıyorum.

Doğumunuzu planladınız mı, hastaneden bi doktorla mı yoksa bireysel çalışan klinikten bi doktorla mı istiyorsunuz? İstanbul'da araştırma yağan varsa önerebilecek bir hastane var mı 🙏🏻 Doğum paketleri varmış sanırım onlara bakıyorum.
Dogum planlamada henüz erken haftalardayiz ama bi kismimiz tedavili gebelik yüksek ihtimal tedavili olanlar ve çoğul gebelikler sezeryan oluruz bende öyle düşünüyorum en azından suan için 🙃 ben devlette çok tatlış bi doktor buldum onunla devam edicem ve ankarada tüp doktorum var ona da kontrolüm devam ediyor. İst da bi arkadaşım bi doktora gidiyor çok çok memnun muhafazakar bi doktormus hatta ama ismini suan hatirlayamadim. Devlete gittiğim için doğum gebelik paketi almiycam

Dogum planlamada henüz erken haftalardayiz ama bi kismimiz tedavili gebelik yüksek ihtimal tedavili olanlar ve çoğul gebelikler sezeryan oluruz bende öyle düşünüyorum en azından suan için 🙃 ben devlette çok tatlış bi doktor buldum onunla devam edicem ve ankarada tüp doktorum var ona da kontrolüm devam ediyor. İst da bi arkadaşım bi doktora gidiyor çok çok memnun muhafazakar bi doktormus hatta ama ismini suan hatirlayamadim. Devlete gittiğim için doğum gebelik paketi almiycam
Tedavilide sezeryam olduğunu bilmiyordum 😊 hayırlı olsun iyi doktor bulmak şans özel veya devlet 👍🏻🧿

Bende 178 im 73 le hamile kaldım bana göre çok kötü bir kiloda kaldım şuan pek kilo almadım gibi 2 kilo almıştım aslında gitti sanırım akşam yemeğinden sonra 5 aylık hamile gibi oluyorum
Dün öyleydim ben ya resmen şiştim bi anda akşam yemek bile yemedim salata yedim ama yuvarlanacaktım resmen

canım ben ilaç kullanıyorum ilk günüm ama fark hissediyorum bulantı konusunda seninde kullanmanı tavsiye ederim.

kitap fiyatı aslında verirdim ama letgodan çok uyguna buldum cumartesi almaya gideceğim ve yanında bir kaç kitap daha seçtim almak isteyenler oradan bakabilir
Ilacı kullanmak istemediğim için direniyorum canım elimde var doktor ne olur ne olmaz diye yazmıştı. Bu arada letgo olayida mantıkliymış iyi yapmişsın bence 😊

Bugün çam sakura da randevum vardı. Çok övülüyordu duyanlar olmuştur.
Özelde gittiğim doktordan çok eminim ama hastanesinden emin değilim.
Çam sakuradan da çok memnun kaldım. Yaptırdığım testleri bile tekrar yaptılar.
Perşembe 9+3 çıkmıştı, bugün 10+5 çıktı ultrason.
14. Haftaya kadar bir ara ikili test de yaptıracağım.

fetal dna için araştırma yaptım bir tanesi 10.000 dedi bir tanesi 300 euro dedi tabi almanya amerika güneykore var seçenekler ve bu seçeneklere göre fiyat artışı oluyor
Fetal dna dediğiniz şey fetal eko oluyor galiba fetal dna yapılacak testlerimin arasında bulunmuyor fetal eko yazıyor sadece oda anne karnından ultrasonla bakılıyor daha detaylı bebeğin kalbine özele gidiyrum ama fetal eko için devlete gönderiyorlarmış

Back