- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Benim kilom genelde 65-70 arası olurdu ama tüp bebek tedavisi süresince 12-13 kilo falan aldım. Hayatımda hiç görmediğim kilo ile hamile kaldımBende 81 küsürde hamile kaldım . Oldu bitti hep kilom vardı Allah'tan önceki ay rahatzışandımda 4 5 kilo verdim yoksa vay halime . İnşallah en fazla 90 la kapatırız
Ben yaptıracaktım vazgeçtim, Allah korusun ola ki 2li tarama riskli çıkarsa yaptırırım yoksa gerek yok bence. Biraz cinsiyeti öğreneyim diye de yaptırdığımı fark ettim çok gerekli gelmedi sonradan. Ama ileri yaş riskli bir durum vs olsa yaptırırdım sanıyorum, ikilide kafam karışmasın diyeFetal dna yaptıracak olan var mı?
Ben de 60 kiloydum hep, 2 senedir sınav stresi işe başlama o bu derken 78-79 görmüştüm böyle kaldım hamileBenim kilom genelde 65-70 arası olurdu ama tüp bebek tedavisi süresince 12-13 kilo falan aldım. Hayatımda hiç görmediğim kilo ile hamile kaldımbakalım kaç ile doğuma gideceğim. Doktor maximum 10 kilo alman lazım dedi
Aldırma olayları olur diye söylemiyorlarEvet devlette öyleymiş ufak bile tahmin etseler nolur sanki.
Bende aynı sekilde düşünüyorum.fetal dna içinde aynı cünki müdahelesi olmayan bir süreç.20.haftadan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu daha cok önemsiyorum cünki orda dogum sırasında eger bir problemi varsa doktorlar hazır bulunabiliyor hastaneni ona göre ayarlıyorsun.İkili tarama testi bana gereksiz geliyor. Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Yanlış çıkarsa günleri zehir ederim kendime diye düşünüyorum Allah korusun oldu ki olumsuz bir durum oldu zaten dinen aldırmak caiz değil downlu vb olduğu zaman araştırdım ben. O yüzden ikili test yaptırmak gereksiz strese sokmaz mi ? Farklı düşünenlerin yorumlarını duymak isterim
Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize canım.Bende aynı sekilde düşünüyorum.fetal dna içinde aynı cünki müdahelesi olmayan bir süreç.20.haftadan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu daha cok önemsiyorum cünki orda dogum sırasında eger bir problemi varsa doktorlar hazır bulunabiliyor hastaneni ona göre ayarlıyorsun.
İssssyaaaaağğnnn cidden böyleyim -4kilo olmak üzereAy allah korusun ya bir iki haftaya geçer gider ins. Ben artık 2. Bölümün rahatlık evresine girmek istiyorum. Cok direndim ama bugün açlık konusunda zirve yaptim resmen meyveler de kar etmiyor içim almıyor
İnşallah canım kimse stres yaşamasın güzel güzel geçiririz günlerimiziAllah sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize canım.
Aslinda gereksiz değil. Çıkan hastalık vs durumlarında Allah korkusu olmayan kişiler aldirabiliyor yada inançlı kişiler herseyi kabul edip devam ediyor. Bunun haricinde 2li mi 3lu mu tam bilmiyorum fakat bu testlerden birinde organların işlevi hakkında da bilgi edinebiliyosu. Evet anne karnında müdahale yok yada kısıtlı fakat doğar doğmaz müdahale gerektiren hastalıklar olabiliyor ve bebeğe uygun hastahanede doğum yapiyosun riskler azalsın ve hemen müdahale edilsin diye. Bu yönlerinden bakınca mantikli. Fetal değil değil genel testleri yaptiricam. Hastalık çıkarsa da başım gözüm üstüne yıllardır bekliyoruz Rabbım ne uygun gördüyse başım gönlüm üstüne kabul edip devam edicem.İkili tarama testi bana gereksiz geliyor. Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Yanlış çıkarsa günleri zehir ederim kendime diye düşünüyorum Allah korusun oldu ki olumsuz bir durum oldu zaten dinen aldırmak caiz değil downlu vb olduğu zaman araştırdım ben. O yüzden ikili test yaptırmak gereksiz strese sokmaz mi ? Farklı düşünenlerin yorumlarını duymak isterim
Ayyy ne diyosunİssssyaaaaağğnnn cidden böyleyim -4kilo olmak üzere
Ay Allah korusun nasıl bir morluk ki? Bende de oluyor bacaklarım morluk içinde hatta ama gebelik öncesi de oluyorduKızlar sol ayak bileğimde durduk yere morluk oluştu acımıyor bir yere vurmadığımdan da eminim 1 2 saat önce yoktu başına gelen var mı? İnternette pıhtılaşma falan diyor biraz korktum açıkcası
Kız üzülme bende kiloluyumNe güzel zayıf hamile kalmışsınız kızlar . Ben hep kiloluydum yine kilolu hamile kaldım
Bebeğim nohut kadar bir şey büyükde değil yani. Bende beyaz tenliyim normalde hemen vurunca falan benimde morariyor ama bunu biryere vurmadığımdan eminim yani. İnternete gebelikte ciltte morarma falan yazınca direk pıhtılaşma falan çıktı biraz korktum açıkcasıAy Allah korusun nasıl bir morluk ki? Bende de oluyor bacaklarım morluk içinde hatta ama gebelik öncesi de oluyordu
Bisey ısırmışta olabilir yaz ayındayız
Ooo internete bakarsan hepimiz de neler var en kötüsünü yazıyorlarBebeğim nohut kadar bir şey büyükde değil yani. Bende beyaz tenliyim normalde hemen vurunca falan benimde morariyor ama bunu biryere vurmadığımdan eminim yani. İnternete gebelikte ciltte morarma falan yazınca direk pıhtılaşma falan çıktı biraz korktum açıkcası
Bana kızımda devlette 11 haftalıkken söylemişlerdi. Tatlı dilli bir doktora denk gelmek önemli sanırım. Malesef az bulunuyor. Ben de devlete gidiyorum özel bir durum olmadıktan sonra da öyle devam edeceğim. Ben de tedirginim şimdi söylemezlerse hemen diye. Çook merak ediyorum, iki kızım var, 3. Ne olacak acaba diyeBen devlete gidiyorum 16 . Haftadan önce söylemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?