- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.221
Anne sütüm yok ona dolcak kadar mama olur mu kiMeyve süzgecine anne sütü koyup donduruyorlar yada jel diş kaşıyıcı var onu buzdolabında soğutup veriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütüm yok ona dolcak kadar mama olur mu kiMeyve süzgecine anne sütü koyup donduruyorlar yada jel diş kaşıyıcı var onu buzdolabında soğutup veriyorlar
Masallah.Evet tabi ki ama benim bulunduğum durum da bakıcı mı kreş mi çok araştırma yaptım kreş daha uyguna ve eğitim konusunda da daha destekleyici ve ek olarak asgari ücretle tabi ki bu şekilde bende yapamam ama işim maaşım Allah bereket versin iyi durumda
Havuc veriyorum eline dış kasiyicigi buzdolabinda sogutup da verebilirsin. Silikon dış fırçaları var parmak gecen onunla kasiyabilirsinkızlar alttan iki tane dişi kabarmış bebeğimin.Kadımaya rahatlatıcı neler yapabiliriz neler yapıyorsunuz
Ben tam zamanlı başlayacağım malesef kızınız kreşte olması annenize kolaylık olur insallah bu süreçleri güzel atlatalımMaalesef 4 aylık yarı zamanlı olacak Eylül de kızım da kreşe başlayacak çünkü o 3 günde annem bakıyor kilosu şekeri var şimdi bebek diye kumanda edebiliyor hareketlendikce zor olacaktır.
Olur canım soğuk olması amaçAnne sütüm yok ona dolcak kadar mama olur mu ki
Çok şükür yaptı ama biraz katı. Normalde hep sulu yapardı. Ek gıdaya başladım diye mi yoksa acaba kabız mı oldu cidden bilemedim
Kayısııyı kaynatın suyunu içirin kabızlığa iyi gelir püre yiyebilosa ek gıdaya geömisse kayısının yumuşamış tanelerinş püre yapıp verirseniz çözülğr aorun inşallah bize cocuk doktorumuz sölemiştiKızlar bebeğim 2 gündür kaka yapamıyor ıkınıyo yapmak istiyor ama olmuyor ya demir ilacı kabız yaptı yada ek gıdadan oldu zaten demir kullandığımdan beri kaka sayısı düşmüştü. Bu da neyden oldu bilmiyorum bir kaç gün ek gıdayı durduracağım. Şimdi alışmışken tamamen bırakmak istemiyorum bu sefer de yemeyi unutur. Kaka yapana kadar biraz bekleyim. Ne yapmam lazım fikir verebilir misiniz? Mama alsaydı mamaya zeytinyağı katardım da mama da almıyor. Direk zeytinyağı versem çok mu ağır olur
Fazladan şu kaynatacaksiniz öncelikle. Elinizin altında soğuk halde bulunacak. Mama hazırlanırken de mutlaka önce şu sonra toz mama eklenmesi gerekiyor. Mamayi hazirlayinca sıcak suyun içine biberonla koyup gerekli ısıya gelmesini sagliycaksiniz. Onu içinde elinizin üstünü kullanın. Onun dışında dışarıya cikarken termos kullanıyorum. Evde suyu isitiyorum. Duruma göre yanıma soğuk su da alıyorum yada ılık şekilde termosa koyuyorum. Suya ekstra para vermeye gerek yok. Bolca kaynatın yani 1 litre kadar sonra cam kavanozda muhafaza edin.Kızlar formül mama vermeye başlıyorum bebeğime. Nasıl yapacağımı çözemedim ama. Su kaynattım. Sonra ılınmasını bekledim yaptım. Ama acılen vermek gerekirse napiyorsunuz? Mesela şu ebebekte satılan sulardan alsam, mamayı onla yapsam ve sıcak suyun içine oturtup (benmari usulü) öyle ılıştırsam olur mu? Gece mesela uyanıyor acıkınca. Mama vermek istesem hemen napmam lazım?
Ben arıtma kullanıyorum 120 CC veriyorum şuan 90 a kadar arıtmadan 120 ye kadar kaynamış sudan koyuyorum ideal sıcaklık olur bu şekilde yaptıkça ısıyı kolay ayarlamaya başlıyor insan aşırı sıcak olduysada biberonu çeşme altında kapağı kapalı olarak sadece cam kısmına su tutuyorumKızlar formül mama vermeye başlıyorum bebeğime. Nasıl yapacağımı çözemedim ama. Su kaynattım. Sonra ılınmasını bekledim yaptım. Ama acılen vermek gerekirse napiyorsunuz? Mesela şu ebebekte satılan sulardan alsam, mamayı onla yapsam ve sıcak suyun içine oturtup (benmari usulü) öyle ılıştırsam olur mu? Gece mesela uyanıyor acıkınca. Mama vermek istesem hemen napmam lazım?
Gözünüzaydın kolaylıkla patlar inşallah dişler kay aylık şuan bebişinizAnne sütüm yok ona dolcak kadar mama olur mu ki
Biz genelde acil durumlarda veriyoruz. Bir cam şişe veya kavanozda kaynamış soğumuş suyumuz bekliyor. Bir de su kaynatıyoruz. Örneğin 90 cc'lik mama yaptık diyelim, buna 60 70 cc kaynamış soğumuş sudan, geri kalanı da o an kaynattığım sudan koyuyorum. Öyle çok ideal oluyor sıcaklığı.Kızlar formül mama vermeye başlıyorum bebeğime. Nasıl yapacağımı çözemedim ama. Su kaynattım. Sonra ılınmasını bekledim yaptım. Ama acılen vermek gerekirse napiyorsunuz? Mesela şu ebebekte satılan sulardan alsam, mamayı onla yapsam ve sıcak suyun içine oturtup (benmari usulü) öyle ılıştırsam olur mu? Gece mesela uyanıyor acıkınca. Mama vermek istesem hemen napmam lazım?
mama ile büyüyen sağlıklı olan çocuklarda var değil mama yiyen çocuklar da gayet sağlıklı doğuştan kaderi sağlığı güzel yazılmış olsun hepsininSüt işi nasip işi demişler bir yerde okudum.Ben oğlumu 2 buçuk ay güç bela emzirdim.Daha sonra da meme reddi oldu ardından da sütüm kesildi.Başta çok üzüldüm neden anne sütü almıyor diye.Sonra kabullendim baktım gördüm ki mama ile büyüyen sağlıklı olan çocuklar da var.Çok şükür ki karnı doyuyor, sağlığı da keyfi de yerinde.
Neden ki? NolduKızlar uyku regresyonu ile nasıl baş ediyorsunuz? Ben de mahvoldum çocuk da. İkimizin de düzeni kalmadı ve uyutamıyorum