2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ay ciddi mi 😂 o kadar uğraşıyoruz anacı olsunlar ya
Zaten uğraşı biz verdiğimiz için öyle olur baba gelir kısa bir süre çocuğu gezdirir iki güldürür gider. Anne çocuğu uyutmaya çalışan doyurmaya çalışan hem ona bakıp hem eve bakmaya çalışan yeri geldiğimi tuvalete gitmek için ağlatmak zorunda kalan yorgun olup yüzü düşüp canı sıkkın olan ....

Zaten uğraşı biz verdiğimiz için öyle olur baba gelir kısa bir süre çocuğu gezdirir iki güldürür gider. Anne çocuğu uyutmaya çalışan doyurmaya çalışan hem ona bakıp hem eve bakmaya çalışan yeri geldiğimi tuvalete gitmek için ağlatmak zorunda kalan yorgun olup yüzü düşüp canı sıkkın olan ....
Kesinlikle öyle. Mesela eşim gece hep uyudu hiç kalkmadı çocuk saat başı kalktı ben ilgilendim en son 5.30 da kalktı hala ayakta yine ben ilgileniyorum dayanacak gücüm kalmadı ama sorsak eşim yorgun çalışıyormuş ondan

Aynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler😞
Gece 3ten beri 6 kere falan uyandı 😞 ağlamak istiyorum artık. El hep ağzında agu gugu yapiyo totosunu kaldırıp kaldırıp geri atıyor çığlık atmayı öğrendi ses denemesi yapıyor. Deliler gibi uykusu var uyumuyor 😞

Kesinlikle öyle. Mesela eşim gece hep uyudu hiç kalkmadı çocuk saat başı kalktı ben ilgilendim en son 5.30 da kalktı hala ayakta yine ben ilgileniyorum dayanacak gücüm kalmadı ama sorsak eşim yorgun çalışıyormuş ondan
Valla ben işte dinlenicem ya 😅 benimki de diyo ki çok gerginsin hep 4 aydır uyumuyorum ondan olabilir mi? 🤬😅

Etrafa baktım herkesın evının odalsrı yanıyor yaşlıların cocuklsrı gelmiş sen şakrak bır evde gülenler bır köşede hasret gıderenler Ankaralıyım Konya'da kımseyı tankmıyorum böyle bır aıle kaynana yuzundennkımse gelıp gıtmıyor bayramlasmaya
Benim ailemde uzakta..
Ben İstanbul onlar Adana..
Allah hepsine sağlık versin inşallah ❤️🤲
Ekim gibi gitmeyi düşünüyorum

QUOTE="hersey guzel, post: 77536825, member: 1124258"]
Adamı sınır eder bana emzır lafıemse emzırecez
[/QUOTE]
Bi kere kaynanam gelmişti avm gittik bizimki durmadi kıyameti kopardı.
Avm cikisinds oturdum koltuha mana yapcam emzirsene diyo bana.
Çocuk nefessiz kalmis ağlamaktan sanki o halde meme alacak...
Hic cevap vermedim bile..

Gece 3ten beri 6 kere falan uyandı 😞 ağlamak istiyorum artık. El hep ağzında agu gugu yapiyo totosunu kaldırıp kaldırıp geri atıyor çığlık atmayı öğrendi ses denemesi yapıyor. Deliler gibi uykusu var uyumuyor 😞
Uyku gerilemesi...
Bizimde Aynı durumlar.
Cok gergin oluyor insan yaa

X