- 4 Ağustos 2022
- 4.911
- 2.429
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.621
İyi bayramlar kızlar. Evlatlarımızla, ailemizle, sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlara inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu soru bana kendimi çok yetersiz hissettiriyor.Bitmiyor...Eşimde diyor aç bu ondan uyumuyorBedenen ve ruhen bitik durumdayım..
Zaten uğraşı biz verdiğimiz için öyle olur baba gelir kısa bir süre çocuğu gezdirir iki güldürür gider. Anne çocuğu uyutmaya çalışan doyurmaya çalışan hem ona bakıp hem eve bakmaya çalışan yeri geldiğimi tuvalete gitmek için ağlatmak zorunda kalan yorgun olup yüzü düşüp canı sıkkın olan ....Ay ciddi mi o kadar uğraşıyoruz anacı olsunlar ya
Aynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böylelerBende öyle bugün kesik kesik 2 saat uykuyla ayaktayım 5.30 dan beri de ayaktayım uyumuyor
Kesinlikle öyle. Mesela eşim gece hep uyudu hiç kalkmadı çocuk saat başı kalktı ben ilgilendim en son 5.30 da kalktı hala ayakta yine ben ilgileniyorum dayanacak gücüm kalmadı ama sorsak eşim yorgun çalışıyormuş ondanZaten uğraşı biz verdiğimiz için öyle olur baba gelir kısa bir süre çocuğu gezdirir iki güldürür gider. Anne çocuğu uyutmaya çalışan doyurmaya çalışan hem ona bakıp hem eve bakmaya çalışan yeri geldiğimi tuvalete gitmek için ağlatmak zorunda kalan yorgun olup yüzü düşüp canı sıkkın olan ....
Evet öyle ve sürekli bir ıkınma halinde oyuncağı verdiğimde dişini kaşıyor sürekliAynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler
Gece 3ten beri 6 kere falan uyandı ağlamak istiyorum artık. El hep ağzında agu gugu yapiyo totosunu kaldırıp kaldırıp geri atıyor çığlık atmayı öğrendi ses denemesi yapıyor. Deliler gibi uykusu var uyumuyorAynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler
Valla ben işte dinlenicem ya benimki de diyo ki çok gerginsin hep 4 aydır uyumuyorum ondan olabilir mi?Kesinlikle öyle. Mesela eşim gece hep uyudu hiç kalkmadı çocuk saat başı kalktı ben ilgilendim en son 5.30 da kalktı hala ayakta yine ben ilgileniyorum dayanacak gücüm kalmadı ama sorsak eşim yorgun çalışıyormuş ondan
Adamı sınır eder bana emzır lafıemse emzırecezŞu soru bana kendimi çok yetersiz hissettiriyor.
Zaten biz gerginiz heppValla ben işte dinlenicem ya benimki de diyo ki çok gerginsin hep 4 aydır uyumuyorum ondan olabilir mi?
Her şeyin en doğrusunu bilirlerAdamı sınır eder bana emzır lafıemse emzırecez
Evet bizimki de aybi sürekli elleri ağzında.. Hatta ayak parmağını bile agzina aliyo geçen gün yakaladım,Aynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler
Benim ailemde uzakta..Etrafa baktım herkesın evının odalsrı yanıyor yaşlıların cocuklsrı gelmiş sen şakrak bır evde gülenler bır köşede hasret gıderenler Ankaralıyım Konya'da kımseyı tankmıyorum böyle bır aıle kaynana yuzundennkımse gelıp gıtmıyor bayramlasmaya
Uyku gerilemesi...Gece 3ten beri 6 kere falan uyandı ağlamak istiyorum artık. El hep ağzında agu gugu yapiyo totosunu kaldırıp kaldırıp geri atıyor çığlık atmayı öğrendi ses denemesi yapıyor. Deliler gibi uykusu var uyumuyor