2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kesinlikle öyle. Mesela eşim gece hep uyudu hiç kalkmadı çocuk saat başı kalktı ben ilgilendim en son 5.30 da kalktı hala ayakta yine ben ilgileniyorum dayanacak gücüm kalmadı ama sorsak eşim yorgun çalışıyormuş ondan
Vallahi ise gitsek bu kadar yorulmayız..

Kızlar sabaha karşı regl oldum ağrılı geçiyor yine..
Size şey sorucam çarşamba günü bir kaç gün bir yere gideceğiz tatil gibi olacak regl ile uğraşmak istemiyorum 4. Gün olacak regli kesmek için yöntem var mı?

Aynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler😞
Diş ,
doktoruma sordum 4 ay bir haftalık benimki el hep gece gündüz ağızda aşağı çenede iki yerde şişlik var dedi doktor kaşır acır eli gider dedi

Kızlar bademciklerim şişti çok fenayım ateşim çıkıyor 38.1 kemiklerim nasıl ağrıyor, sadece parol içtim herkes diyo hasganeye gidelim ama dr emziriyıeum ne yazabilir.Böyle hastalanan varmı varsa nasıl atlattı dermisiniz:KK43:

Kızlar bademciklerim şişti çok fenayım ateşim çıkıyor 38.1 kemiklerim nasıl ağrıyor, sadece parol içtim herkes diyo hasganeye gidelim ama dr emziriyıeum ne yazabilir.Böyle hastalanan varmı varsa nasıl atlattı dermisiniz:KK43:
Vitamin ve parol serum olarak verir toparlanırsın bir git istersen 🙏🏻

Aynen 4.30 da uyandı. Elini uykusunda bile sürekli ağzına götürüyor. Sizde de öyle mi, acab dişten dolayı mı böyleler😞
Bizimkide aynı saatte uyandı 6 ya kadar uyumadı,mız mız sürekli bu aralar😑öncesindede 2 saate bir uyandı😓Bu aydaki bebek için 2 saatte blr uyanması normal değil demisti doktor

Canım emzirsen de git iyi olman lazım ki artmasın daha kötü olma.Serum yaparlar sütten gitmesi en kısa ne olursa onu yaparlar tamamen mi anne sütü alıyor

Herkese mutlu bayramlar!
Ne çektik şu 4.ay uyku gerilemesinden yahu, benim kızım da maalesef geceleri 2 saatte bir uyanıyor, yatağına bıraktığım an ağlamaya başlıyor, bazen meme ile arası çok iyi değil, bazen sadece memede olmak istiyor. Valla kafam karıştı, ne yapacağımı şaşırdım. Bir de çığlık atmayı öğrendi, gece de pratik yapıyor...
Geçer umarım birkaç haftaya 🥹

Valla ben işte dinlenicem ya 😅 benimki de diyo ki çok gerginsin hep 4 aydır uyumuyorum ondan olabilir mi? 🤬😅
Gerçekten öyle bende bayadır uyku görmedim ama özellikle bu 4. Ay daha beter oldu uyku kalmadı benim saatte bir uyanır oldu hele dün gece yarım saat 1 saat sonra ayakta

QUOTE="hersey guzel, post: 77536825, member: 1124258"]
Adamı sınır eder bana emzır lafıemse emzırecez
Bi kere kaynanam gelmişti avm gittik bizimki durmadi kıyameti kopardı.
Avm cikisinds oturdum koltuha mana yapcam emzirsene diyo bana.
Çocuk nefessiz kalmis ağlamaktan sanki o halde meme alacak...
Hic cevap vermedim bile..
[/QUOTE]
Sinir anında benimki de asla emmiyor

Çok geçmiş olsun bende grip oldum ilaçsız doğal çözümlerle gidermeye çalıştım çorba ıhlamur felan

Canım emzirsen de git iyi olman lazım ki artmasın daha kötü olma.Serum yaparlar sütten gitmesi en kısa ne olursa onu yaparlar tamamen mi anne sütü alıyor
Tanamen anne sütü oldugu için veremeyiz dediler parol iç eediler gönderdiler parolle düzelmihorumki bebeğimede faydam olmuyor:KK43:

Doktor diyor sütün var, mama verme eşime kalsa yok😀herşeyin sorumlusu benim süt zaten..uyumasa benim sütten ,gazlansa benim sütten,ağlasa benim sütten😶yetersiz hissettirmek için herşeyi yapıyorlar..
İnan aynen böyle bir durum yaşadım. Özellikle kaynanam tarafından ve bunu kocama da aşıladı o da aynısını yaptı her konuyu bana bağladılar sen terliksiz geziyorsun diye çocukta gaz oluyor dediler herşey benim suçummuş gibi yansıttılar hep gerçi hala yapıyorlar da

X