2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar moralim çok bozuk.Bebegimin yanında birkaç saat eşimle tartıştık ve ben yükseldim.Agladım bebeğim de buna şahit oldu.Beni ağlarken görünce suratı değişti.Cok huzursuz oldu.O kadar çok dikkat ediyorum ki bebeğimin yanında böyle şeylere ama dayanamadım bugün artık.Sizce hiç unutmayacak mı çok üzgünüm çok huzursuz oldu çok mutsuzum
Bizde geçenlerde tartıştık oglum ben ağlayınca cok korktu yuzune baktı ağlayamaya başladi..
Hiç üzme kendini oluyor böyle şeyler 😥sarıl yavruna ❤️

Benım o büyük oğlum başka bır çocuk gozume bakar bır bakışımdan anlar ruh halımı arada bır coşar ama sureklı annem canım annem çok güzel olcak herşey der yansıtma maya çalışıyorum ama çocuk kavga gurultı ıcınde büyüdü çok şükür rabbıme isyankar degıl terbıyelı derslerı ıyı efendı rabbımın mucizesi

Kızlar moralim çok bozuk.Bebegimin yanında birkaç saat eşimle tartıştık ve ben yükseldim.Agladım bebeğim de buna şahit oldu.Beni ağlarken görünce suratı değişti.Cok huzursuz oldu.O kadar çok dikkat ediyorum ki bebeğimin yanında böyle şeylere ama dayanamadım bugün artık.Sizce hiç unutmayacak mı çok üzgünüm çok huzursuz oldu çok mutsuzum
Bende 2 kere sesimi yükselttim bebeğimin yanında ama eşimle değil ikisinde de kardeşimle kavga ettik ve baya bağırdım aşırı pişman oldum ağladım. Senin gibi düşündüm bende ama unuturlar biz tekrarlamayalım yeter

Çok yorgunum yani gece den uykusuzluk yorgunluğu değil. Eskiden nasıl dinamik dinç biriydim. Şuan sadece saçımı boyucam evde onu yapmayi bırak yururken bile ölü gibiyim. Vücudumda değişik bir halsizlik var :KK43: gecicek değil mi kizlar sizler nasılsınız?
Bende inanılmaz yoruluyorum vücudum dökülüyor hep uyumak istiyorum. Bazı vitamin değerlerimin azaldığını düşünüyorum ondan galiba diyorum

Benım o büyük oğlum başka bır çocuk gozume bakar bır bakışımdan anlar ruh halımı arada bır coşar ama sureklı annem canım annem çok güzel olcak herşey der yansıtma maya çalışıyorum ama çocuk kavga gurultı ıcınde büyüdü çok şükür rabbıme isyankar degıl terbıyelı derslerı ıyı efendı rabbımın mucizesi
Erkek bebişler anneci mi oluyor o zaman :)

Bitmiyor...Eşimde diyor aç bu ondan uyumuyor😑Bedenen ve ruhen bitik durumdayım..
Malesef aynı şekilde uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım. Eşim demese de ben artık acaba aç mı sürekli dönüp duruyor diyorum gece belirli bir saatten sonra sabaha kadar dönüp duruyor ne istiyor anlamıyorum. Emziriyorum yerine koyuyorum yine aynı en son da da tam kalkıyor 2 saatten fazla ayakta kalıyor dün 4te kalktı bugün de 5.30 da

X