- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.581
Şimdi uykuları nasıl canım kaçta yatıyor gece kaç saat arayla uyanıyorÇalışan anneler nasıl bir izliceksiniz geceleri bebekle nasıl olcak ki ya uykusuz işe gitme falan çok karışık çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi uykuları nasıl canım kaçta yatıyor gece kaç saat arayla uyanıyorÇalışan anneler nasıl bir izliceksiniz geceleri bebekle nasıl olcak ki ya uykusuz işe gitme falan çok karışık çok
Valli minik bardağı vardi 30cc bi tatli kaşığı anca koymuşum durNe kadar verdin acaba alıştırma bardağına koyup versem mi içsin bi bakim merak ediyorum ama
Bizim gece bazen uyanmıyor cisli. Bezi de değişti buna bağlı olarak.. 3kere kalkarsa mesela bezi taşiyo bazenEvet daha önce geceleri bizimde azalmıştı bende faketmiştim bunu
Oğlumun odasında kapali olanlar orası Bira daha serin..Kızlar ben bir şey sormak istiyorum
Mamaları merde muhafaza ediyorsunuz? Bizim ev gündüz 33 dereceleri buluyor bozulur mı dışarda
Bizde 27ocakEvet bende şimdi onlara bakıyordum.. mahallebileri pankekleri filan var.biz ocak 28 doğumluyuz.bakalım süreç nasıl olacak
Kuzum inan çok değişik. Öyle 8 9 da uyuyup sabah kalkmiyo bizim ki 11 de yatiyo o civarda sabaha kadar döne döne uyuyo sabah 8-10 arası alakasız saatlerde kalkiyo beslenmeye kendi keyfine bağlı. 2-3 kere besleniyor ne yazık ki 2-3 saat arası bizde değişiklik yok yenidoğan gibiyizŞimdi uykuları nasıl canım kaçta yatıyor gece kaç saat arayla uyanıyor
31 Ocak biz de 6. Ay baslicaz insAllah demire ve katı gıdayaBizde 27ocak
Çocukla zor oluyor olduğu kadar ellerine kollarına sağlıkİnanılmaz bi haldeydi ev yapabildiğimi yaptım şuan dinlenme molasındayım sanırım hepsini yapamıcam
Hahah yok kız nerde öncedeydi o şimdi kanguruya takıyorum şarjlı süpürge ile süpürüp bi vileda yalandan bi toz tamam yallah akşam erken uyursa mutfağa banyoya el atıyorum atabilirsem. Dağınıklık yok ama öyle ahım şahım temiz de değil yani cam çerçeve duruyor hepNasıl yapuyın bebek ile benkmkı bendız durmıyor ayağa kalktıgım an aglıyor bagıra bagırs bugün bır banyoya el atayım dedım yarım yamalak koydum çıktım
Hepimiz yaşıyoruz lütfen yıpratma kendini. Sesler yükselince huzursuz olmuştur. Al kucakla öp kokla hiç hatırlamaz annesi üzme tatlı canınıKızlar moralim çok bozuk.Bebegimin yanında birkaç saat eşimle tartıştık ve ben yükseldim.Agladım bebeğim de buna şahit oldu.Beni ağlarken görünce suratı değişti.Cok huzursuz oldu.O kadar çok dikkat ediyorum ki bebeğimin yanında böyle şeylere ama dayanamadım bugün artık.Sizce hiç unutmayacak mı çok üzgünüm çok huzursuz oldu çok mutsuzum
Hatırlamaz dimi o kadar üzgünüm ki of ofHepimiz yaşıyoruz lütfen yıpratma kendini. Sesler yükselince huzursuz olmuştur. Al kucakla öp kokla hiç hatırlamaz annesi üzme tatlı canını
Temmuz sonu başlayacağım ben de. Annem bakacak. İnanın öyle üzgünüm ki uykusuz geceler için de asfalt gibi bir filtre kahveden medet umacağım sanırım. Aylardır içmiyorum mecbur iş bebek dengesi kurulana kadar aklıma gelen o.Çalışan anneler nasıl bir izliceksiniz geceleri bebekle nasıl olcak ki ya uykusuz işe gitme falan çok karışık çok
Ah arkadaşım gel birlikte ağlaşalım. Kahve olayına bende girerim.Temmuz sonu başlayacağım ben de. Annem bakacak. İnanın öyle üzgünüm ki uykusuz geceler için de asfalt gibi bir filtre kahveden medet umacağım sanırım. Aylardır içmiyorum mecbur iş bebek dengesi kurulana kadar aklıma gelen o.
Hayatımızın her anında böyle şeyleri yaşayacağız bazılarına da sahit olacak malesef ama hemen modunuzu değiştirip kucaklayıp sevdiği şarkıyı söyleyin dans edin bebeğiniz de hemen size ayak uyduracak üzmeyin kendiniziHatırlamaz dimi o kadar üzgünüm ki of of
Ah arkadaşım gel birlikte ağlaşalım. Kahve olayına bende girerim.
Kuzum hiç hiç modunu düşürme 13 yaşında oğlum nelere şahit oldu o kadar dikkat etmeme rağmen benim sağlık sorunlarım tayin olaylarim vs başka her türlü durum şuan maşallah gayet iyi. Sorun şu ki sen unutabilcekmisin. Vicdan azabı çekme al bebisine sarıl kokla sana şifa olur.Kızlar moralim çok bozuk.Bebegimin yanında birkaç saat eşimle tartıştık ve ben yükseldim.Agladım bebeğim de buna şahit oldu.Beni ağlarken görünce suratı değişti.Cok huzursuz oldu.O kadar çok dikkat ediyorum ki bebeğimin yanında böyle şeylere ama dayanamadım bugün artık.Sizce hiç unutmayacak mı çok üzgünüm çok huzursuz oldu çok mutsuzum
Haaa ben gıbıÇocukla zor oluyor olduğu kadar ellerine kollarına sağlık
Hahah yok kız nerde öncedeydi o şimdi kanguruya takıyorum şarjlı süpürge ile süpürüp bi vileda yalandan bi toz tamam yallah akşam erken uyursa mutfağa banyoya el atıyorum atabilirsem. Dağınıklık yok ama öyle ahım şahım temiz de değil yani cam çerçeve duruyor hep
Benım oğlumda hep şahit oluyor bugün dedıgı laf o insanları göç sevmiyorum onlar yüzünden babamla kavga edıyorsjnuz hep mutlu degılsen gıdelım anneKuzum hiç hiç modunu düşürme 13 yaşında oğlum nelere şahit oldu o kadar dikkat etmeme rağmen benim sağlık sorunlarım tayin olaylarim vs başka her türlü durum şuan maşallah gayet iyi. Sorun şu ki sen unutabilcekmisin. Vicdan azabı çekme al bebisine sarıl kokla sana şifa olur.
Bende aynı caroıntı var bu aralar cokÇok yorgunum yani gece den uykusuzluk yorgunluğu değil. Eskiden nasıl dinamik dinç biriydim. Şuan sadece saçımı boyucam evde onu yapmayi bırak yururken bile ölü gibiyim. Vücudumda değişik bir halsizlik var gecicek değil mi kizlar sizler nasılsınız?