- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.431
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.501
İnşallah doyuyordur bu aralar iyice takıntı yaptımBnce bu sıcaklar için gayet yeterli
Bizim çok koyu oldu demirden dolayı demişti doktor bizeKızlar bebeğinizin bezinde turunculuk farkediyor musunuz? Geçen hafta oğlum hastalanınca olmuştu. Çok kusmuştu çünkü serum taktık düzeldi. İki gündür yine görüyorum hem sanki idrarı da azaldı. Hastalık dolayasıyla probiyotik kullandık. Günde iki kere kaka yaptı ama benim bebe doğduğundan beri çok nadir hergün kaka yapmıştır. 2 günde bir 3 günde bir yapardı.
Kuzeniniz çocuk doktoru yaz aylarında erkek bebeklerde görülür demiş çok içinize sinmiyorsa biraz su verebilirsiniz demiş. Emiyor öyle açlık huysuzluğu yok ama uykularımız yine tepetaklak
Evet cidden öyle bizim de hep kaynanam yüzünden. Bu oğullarını ne diye paylaşmazlar ne bu yarış anlamıyorum. Gerçi benim kaynanam herkese kötü bi bana değilYemin ederim kime. Sorsam kimle konuşsam eşiyle bozuk olma nedeni %80 kaynana derdi yaa..
Bizde bayramda ne yapcaz bakalım yeminle burnumuzdan geliyor ya habire emri vakiler
Oy kıyamam sünnet mi olmuştu onla alakalı olabilir bence. Geçmiş olsunBenim yavrucum da bugün sabahtan beri ateşli ya. Pipisine bakıyorum pek iltihaplı gibi durmuyor hatta morlukları azalmaya başlamış. İyi durumda gibi. Dişler mi denk geldi anlamadım
Dün oldu ama sünnet ateş yapmaz iltihap olursa yaparmışOy kıyamam sünnet mi olmuştu onla alakalı olabilir bence. Geçmiş olsun
Benimki de emiyor emmede azalma yok ama ciş daha az. Hani gece bagladigim bez tasacak kadar agir olurdu artik olmuyor. Gün icinde de öyle ben terlemesine bagliyorum çünkü huysuz aç vs degil. Uykular bizde de tepetaklakKızlar bebeğinizin bezinde turunculuk farkediyor musunuz? Geçen hafta oğlum hastalanınca olmuştu. Çok kusmuştu çünkü serum taktık düzeldi. İki gündür yine görüyorum hem sanki idrarı da azaldı. Hastalık dolayasıyla probiyotik kullandık. Günde iki kere kaka yaptı ama benim bebe doğduğundan beri çok nadir hergün kaka yapmıştır. 2 günde bir 3 günde bir yapardı.
Kuzeniniz çocuk doktoru yaz aylarında erkek bebeklerde görülür demiş çok içinize sinmiyorsa biraz su verebilirsiniz demiş. Emiyor öyle açlık huysuzluğu yok ama uykularımız yine tepetaklak
İlk adetse eğer düzensizlikler oluyor diye biliyorumBende banyoda taburede çıplak yaptiranlsrdanim çok pratik oluyo hemen bitiyo banyosu etrafta dağılmamis oluyo hem.
@hersey guzel cennetliksin valla ne diyim Allah kolaylaştırsin işini
Kızlar ben adetten 15 gün sonra yine adet oldum normal mi bu sizce?
Endişe edilecek bir durum değil diye biliyorum ben de. Kaka sıklığı da probiyotige bağlıKızlar bebeğinizin bezinde turunculuk farkediyor musunuz? Geçen hafta oğlum hastalanınca olmuştu. Çok kusmuştu çünkü serum taktık düzeldi. İki gündür yine görüyorum hem sanki idrarı da azaldı. Hastalık dolayasıyla probiyotik kullandık. Günde iki kere kaka yaptı ama benim bebe doğduğundan beri çok nadir hergün kaka yapmıştır. 2 günde bir 3 günde bir yapardı.
Koyu sari miBizim çok koyu oldu demirden dolayı demişti doktor bize
Ay kessinler bacaklarını geri karınlarına soksunlar oğullarınıEvet cidden öyle bizim de hep kaynanam yüzünden. Bu oğullarını ne diye paylaşmazlar ne bu yarış anlamıyorum. Gerçi benim kaynanam herkese kötü bi bana değilhep iki yüzlü arkamdan küfür edip yüzüme kuzum kızım der ve herkese de böyle
Bizde de öyle bir kilo bez alırdım altından o ağırlık yok artık sıcaklardan kuvvetle muhtemelBenimki de emiyor emmede azalma yok ama ciş daha az. Hani gece bagladigim bez tasacak kadar agir olurdu artik olmuyor. Gün icinde de öyle ben terlemesine bagliyorum çünkü huysuz aç vs degil. Uykular bizde de tepetaklak
Evlendirmeselermiss madem Öyle vallahi..Evet cidden öyle bizim de hep kaynanam yüzünden. Bu oğullarını ne diye paylaşmazlar ne bu yarış anlamıyorum. Gerçi benim kaynanam herkese kötü bi bana değilhep iki yüzlü arkamdan küfür edip yüzüme kuzum kızım der ve herkese de böyle
Sünnet bizde de ateş yapmamıştı..Dün oldu ama sünnet ateş yapmaz iltihap olursa yaparmış
Bizimki. Kana kana içti geçen verdimEndişe edilecek bir durum değil diye biliyorum ben de. Kaka sıklığı da probiyotige bağlı
Ben su vermeyi denedim geçen gün yutmadı
İnşallah geçer canımDün oldu ama sünnet ateş yapmaz iltihap olursa yaparmış
Koyu kahve bazen de koyu turuncuKoyu sari midemire basladik 10 gündür ama koyuluk olmuyor benim bebede
Ooo hemde ne profesyonelEvlendirmeselermiss madem Öyle vallahi..
Seninki profesyonel desene
Ne kadar verdin acaba alıştırma bardağına koyup versem mi içsin bi bakim merak ediyorum amaBizimki. Kana kana içti geçen verdim