2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bizim çok koyu oldu demirden dolayı demişti doktor bize

Yemin ederim kime. Sorsam kimle konuşsam eşiyle bozuk olma nedeni %80 kaynana derdi yaa..
Bizde bayramda ne yapcaz bakalım yeminle burnumuzdan geliyor ya habire emri vakiler
Evet cidden öyle bizim de hep kaynanam yüzünden. Bu oğullarını ne diye paylaşmazlar ne bu yarış anlamıyorum. Gerçi benim kaynanam herkese kötü bi bana değil hep iki yüzlü arkamdan küfür edip yüzüme kuzum kızım der ve herkese de böyle

Benimki de emiyor emmede azalma yok ama ciş daha az. Hani gece bagladigim bez tasacak kadar agir olurdu artik olmuyor. Gün icinde de öyle ben terlemesine bagliyorum çünkü huysuz aç vs degil. Uykular bizde de tepetaklak

İlk adetse eğer düzensizlikler oluyor diye biliyorum

Endişe edilecek bir durum değil diye biliyorum ben de. Kaka sıklığı da probiyotige bağlı
Ben su vermeyi denedim geçen gün yutmadı

Ay kessinler bacaklarını geri karınlarına soksunlar oğullarını

Benimki de emiyor emmede azalma yok ama ciş daha az. Hani gece bagladigim bez tasacak kadar agir olurdu artik olmuyor. Gün icinde de öyle ben terlemesine bagliyorum çünkü huysuz aç vs degil. Uykular bizde de tepetaklak
Bizde de öyle bir kilo bez alırdım altından o ağırlık yok artık sıcaklardan kuvvetle muhtemel

Evlendirmeselermiss madem Öyle vallahi..
Seninki profesyonel desene

Çişli bez olayı bizde de değişkenlik gösterdi öyle eskisi gibi dolu dolu bez sayimiz azaldı ama çiş yapıyoruz. Sarılık ara ara denk geliyor beslenmesinde sorun olmuyor ama gece uykusu sonrası ilk bezde görüyorum biz de ki gibi belki de sabah afedersiniz ilk idrar rengi değişik oluyor gün içinde sıvı tüketimine bağlı rengi açılıyor ya. Umarım sorun olmaz bu sıcaklarda bebeklerimiz sağlıkla büyür atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…