2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum 🫠
Evet ya bazen kendi takılsın diye düşünüyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum

Iste dayanmıuot sınırlı agresıf oluyorum bçvallahı 15 yıılıık eşya kıra evı normal şartlarda lüks bır ev lıke eşya desen yok yıllarca sömürdüler bızı
İnsan kendine sunulmayani başkasına kepçeyle dağıtılırken görünce delleniyor

Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim 😅
Ben uzun zamandır kendim yıkıyorum suyunu lifini çıkınca giyeceklerini vs hazırlıyorum her şeyini sol koluma yatırıyorum kafadan popoya 2 güne bir şampuanla yıkıyorum diğer günler bat çıkar yapıyorum ama ilk başta eşime dedim ben yıkayacağım sen yine de dur yanımda bir şey olursa müdahale et diye bir iki banyosunu öyle yaptırdım sonra baktım ki yıkıyorum kendi başıma yardım almadım sonra.

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum 🫠
Önceleri vicdan yapıyordum bırakmıyordum ama artık bırakıyorum. Odadan çıkmıyorum ama göz hapsinde de olmuyorum. Tek başına oyun kurmayı da öğrenmesi gerek. Zaten olmadığımı farkedince basıyor çığlığı 🤣

Merhaba aptamil sıvı mama kullanıyormuşsunuz bir çok mama denedim kızım içmedi en son aptamil tozunu almadan sıvı deneyelim dedim içer gibi oldu tozu aynı mı biliyor musunuz? Sıvının tadı diğer mamalar gibi değil anne sütüne çok benzettim tadını ve kokusu mama gibi değil ama tozu nasıl acaba ?
merhaba aptamil sıvıyı dışarı da kullanıyoruz normalde holle organic kullanıyoruz doktorumuz hepsinin içeriği hemen hemen aynı dedi havalar sıcak bizimki de iştahlı değil çok ılıtmadan veriyorum o zaman daha rahat içiyor

Kızlar benim bi kaç gündür inanılmaz başım dönüyor midem bulanıyor. Vücudum da bi karıncalanma var sanki. Acaba uykusuzluktan mı böyleyim. Multivitamin kullanıyorum böyle yorgunluk olunca demir e de başladım neden böyle oldum ya. Çocuğa bakacak gücü bulamıyorum kendimde
Demir eksikliği aynısını yapıyor bende , sabah sağlık ocağına git al bebeği de koy arabasına kan alsınlar her şeyine baktır kontrol etmek lazım

nilah düşerse başkasıyla nikahlanmadan tekrar evlenebiliyor muyuz :) ya da yaşlanınca 70 yasında da gecerli mi acaba 😅
GsahGH iyi hatırlattın. Onda da 2 sefer yapılabilir. 3.su için kadının gerçek bi nikah kıyıp sonra onu erkeğin bosamasi felan gerekiyor 😆 çok ince işler. 70 yaşında geçerli olmaz diye düşünüyorum. Cunku o zaman hastalık yaşlılık ve yetersizlik durumları devreye giriyodur.

merhaba aptamil sıvıyı dışarı da kullanıyoruz normalde holle organic kullanıyoruz doktorumuz hepsinin içeriği hemen hemen aynı dedi havalar sıcak bizimki de iştahlı değil çok ılıtmadan veriyorum o zaman daha rahat içiyor
İçerik aynı ama tadları aynı değil maalesef içerik değil artık içebileceği mama bulmak istiyorum 😂 ama sıvıyı ılıtmadan içti sıcak içi yandı herhalde 🥰

X