2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bu arada bu nikah düşmesiyle alakalı mezhebe göre değişebilen bi sure olabilir. Ben hanefiyim bizde 90 gün mazeretsiz. Onun dışında dinimizde bi seyi bilmiyosaniz meshul degilsinizdir. Fakaaat bundan sonra bilip araştırmak ve bunun yükümlülüğü size ait oluyo 🙃 gene bi araştırma yapın 🤗

Bu arada bu nikah düşmesiyle alakalı mezhebe göre değişebilen bi sure olabilir. Ben hanefiyim bizde 90 gün mazeretsiz. Onun dışında dinimizde bi seyi bilmiyosaniz meshul degilsinizdir. Fakaaat bundan sonra bilip araştırmak ve bunun yükümlülüğü size ait oluyo 🙃 gene bi araştırma yapın 🤗
Moni niye söyledin bilmiyorduk şimdi bilmiş olduk niye söyledinnnnnnn keşke bilmeseydim 😂

Moni niye söyledin bilmiyorduk şimdi bilmiş olduk niye söyledinnnnnnn keşke bilmeseydim 😂
Xgahsgah evet bunu bende söyleyince fark ettim. Artık meshulsunuz sfahsgga banane ya ben biliyorum ben yandım siz de yanın bana ne 🤣🤣🤣 sen gene iyisin ben bekarkenden beri biliyorum ve 6m yıla giricem bu yıl sen düşün bendeki durumu 🤣🤣 eniştelere babalar günü hediyem olsun bu bilgi 🤣🤣🤣🤣

Xgahsgah evet bunu bende söyleyince fark ettim. Artık meshulsunuz sfahsgga banane ya ben biliyorum ben yandım siz de yanın bana ne 🤣🤣🤣 sen gene iyisin ben bekarkenden beri biliyorum ve 6m yıla giricem bu yıl sen düşün bendeki durumu 🤣🤣 eniştelere babalar günü hediyem olsun bu bilgi 🤣🤣🤣🤣
Yaaaaa çok güldüm aynı zamanda artık bildiğim için çok üzgünüm 😢 😂😂😂😂😂 yaktın sen bizi yaktınnnn 😂😂😂😂

yok canımın normalde holle kullanıyorum ama dışarda aptamil sıvı mama kullanıyorum migroslarda var çok memnunum ikisinden de ☺️
Merhaba aptamil sıvı mama kullanıyormuşsunuz bir çok mama denedim kızım içmedi en son aptamil tozunu almadan sıvı deneyelim dedim içer gibi oldu tozu aynı mı biliyor musunuz? Sıvının tadı diğer mamalar gibi değil anne sütüne çok benzettim tadını ve kokusu mama gibi değil ama tozu nasıl acaba ?

15yıldwn sonra bır nıkah tazeleyelim olmadı 😀yada dırek bızım nıkah düşmüş dıye kapı önüne atayım bızım evde koptu kıyamet bayramın bırkncı gınu gelıyormus ızmordekı bız 3 günü Ankara'ya gıdecektık 2 gün kalıp gelecektık annesı ben bısı yıyemıyorım ben nerde yatacam sızın eve gelecem kalmaya ben artık tek başıma yapamıyorum dıye bayrmı bende yapacaklarmış aılece çok güzel demı ıstemıulrum dedım kalsınalr evde bız gıdıp gelelıö dıyor gönlün olsun dıyor nıye benım evımde kalsınlar dedkm burası benım de evım anama ablm kalamaz MÖ dıye şu yüzüne çıkıyor ve her benımkıler geldımı burnundan getırıyor

15yıldwn sonra bır nıkah tazeleyelim olmadı 😀yada dırek bızım nıkah düşmüş dıye kapı önüne atayım bızım evde koptu kıyamet bayramın bırkncı gınu gelıyormus ızmordekı bız 3 günü Ankara'ya gıdecektık 2 gün kalıp gelecektık annesı ben bısı yıyemıyorım ben nerde yatacam sızın eve gelecem kalmaya ben artık tek başıma yapamıyorum dıye bayrmı bende yapacaklarmış aılece çok güzel demı ıstemıulrum dedım kalsınalr evde bız gıdıp gelelıö dıyor gönlün olsun dıyor nıye benım evımde kalsınlar dedkm burası benım de evım anama ablm kalamaz MÖ dıye şu yüzüne çıkıyor ve her benımkıler geldımı burnundan getırıyor
Sizin kayınvalideniz bana pes dedirtti gerçekten.Sizin eve yerleşsin de rahatlasın.Ne bu kalabalık kalma merakları.Bebek var sizde çocuk var kendiniz varsınız misafirleri de mi siz ağırlayacaksınız kaldı ki gelen de misafir değil diğer eltiniz sanırım kalsın kendi kayınvalidesinin evinde geniş geniş.Tövbe yarabbi ya

Merhaba aptamil sıvı mama kullanıyormuşsunuz bir çok mama denedim kızım içmedi en son aptamil tozunu almadan sıvı deneyelim dedim içer gibi oldu tozu aynı mı biliyor musunuz? Sıvının tadı diğer mamalar gibi değil anne sütüne çok benzettim tadını ve kokusu mama gibi değil ama tozu nasıl acaba ?
Ben hazırı diye biliyorum mesela dışarı çıkıldığında pratik olsun diye ondan kullanılıyormuş.

Kayınvalidenize deseydiniz keşke biz bayramda Ankara’ya gidiyoruz diye.Kayınvalideniz elden ayaktan düşkün mü kaç yaşında sizin

Sizin kayınvalideniz bana pes dedirtti gerçekten.Sizin eve yerleşsin de rahatlasın.Ne bu kalabalık kalma merakları.Bebek var sizde çocuk var kendiniz varsınız misafirleri de mi siz ağırlayacaksınız kaldı ki gelen de misafir değil diğer eltiniz sanırım kalsın kendi kayınvalidesinin evinde geniş geniş.Tövbe yarabbi ya
Karısını getormıyor herkes mutlu olduğu yerde kalsın dıye ben burda olduğum için hepsı tepemde benıö adam da suç bence kabul etmeyecek ladjnı bakmak ıcı sıraya koyalım dedıler ben ızmıre o gelıne gıtmem dedı görümce agzjnın ucuyla konuştu bende dedım ben dıbındeyım dıye sorumluluk almak ıstemıyorum dedım herkes bakacaksa ızmırdekılee dahıl bende bakarım yol da yok dedım kımse bakmaz oğlu getırır basıma

baya da yaşlıymış ya.Gelenler yapar zaten yapacağını sizde ne yapacaklar bu kadar misafirle ki.Diğer gelin yemek yemeyecek mi kahvaltı yapmayacak mı nasılsa hazırlayacak
Vallahı bayramda kımse gelmıyor bunun aksılıgınden kapısım çalan yok bır kahnım gelıyor tel basına o da bende kalıyor annemle anlasamıyorum dıye düşün

Görümcem de günü 3 saat duruyor gıdıyor ben o eve gıtsem de herkesın dedıgı laf ne yıcez ne pısırdın evınde bısey yapöadım dıyorum bu sefer yemek dıye tutturuyor benı dedirtiyorlar gıtmesım gelıyorlar gelseler yıkılıyor lar ustıme yüzsüz arsızlar benım okız de benı arada bırakma dıye yıllrca sureklı kavga gurultı

kayınvalideniz bilmiyor mu anlatmaya gideceğinizi de ben sizde kalmak istiyorum diyor.Cok ayıp biliyor da yapıyorsa iyi niyet değil bu
Dedım bılıyor zafer sızde kalacak ya onla kalorım dedı rahat rahat düşününü bır kere gıttım Ankara'ya abısı bızde kalmıs esımle anaları gelmıs benım eve kahve makınesının cezvesıyke yumurta başlamaya kalkmıs Ocak'ta cezve pert

X