2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Valla bunlar dünyaya bizi çatlatmaya gelmişler bazı çocuklar var koyduğun yerde durur sesi çıkmaz soluğu duyulmaz. Öyle bebekler herhalde
Aaa eyeliner sürüyor musun ne güzel
Bak şimdi ya beterin beteri var diyorsun sürüyorum ama biri asagi biri yukarı bakıyo sürmesem daha iyi

2 iyi rakam
Tek başlarına o kadar süs olmaz olamaaaaz gözümüz yok şükür ama bi sırrı varsa bize de söylesinler

Çocukluktan ergenlik bitene kadar (15sene) Sedef illeti ile boğuşmuş biri olarak şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim ki cilt rahatsızlıklarının temeli %90 alerjidir. Büyük oğlunuzda da varsa bir dermatolojik konsultasyon eşliğinde iyi bir immünolog görse daha iyi olur naçizane tavsiyem. Altta yatan sorunu çözerseniz sürekli kremlerle uğraşmazsınız. Geçmiş olsun şimdiden

aynı şeyleri ben de hissediyorum ama bir bakıyor yüzüme gülüyor o zaman içimin yağı eriyor

İnanır mısın yarım saat önce felan ağladım. Kızın büyük kıyafetleri vardi kaldırayım dedim. Bide dolapta küçük gelen kisliklar vardi onlari da attım hurca. Tam o sırada ilk giydiği tulum gözüme çarptı. Kızın üstüne tuttum minicik. Şapkası vardi 2 kilo doğduğu için basinda büyük bol duruyodu. O ilk giydiği gün aklıma geldi. Başına doğru koymamla hickirarak ağlamaya başladım. Şapka alnı kadar bi sey. O ilk günler şapka gözlerine inerdi. Gözümün önüne geldi her bi sahne. Bak doldu gene gözlerim elhamdülillah büyüdüler büyüyorlar gözümüzün önünde. O ilk günlerin korkusu yorgunluğu acısıyla tatlısıyla geçti. Geçti ve bu günlerin zorluğu da geçecek. Zaman su misali uyusun diye kırk takla atarken uyansın da okula gitsin diyeceğimiz günlere ericez. Erdirsin Rabbım o günlere sağlıkla hayırla

2 iyi rakam
Tek başlarına o kadar süs olmaz olamaaaaz gözümüz yok şükür ama bi sırrı varsa bize de söylesinler
Iste o ikide nikah zorunlulugundan biz ilk zaman çok tartıştık bu yüzden. Korunma yöntemiyle alakalı. En son karar senin dedim şu kadar zaman kaldı nikah düşmesine. Bana hava hoş gider bi hoca bulursun bende daha önce helal ettiğim mehrin çok daha fazlasını isterim zararlı sen çıkarsın dedim sonra paşa paşa geldi dediğime

Desteksiz bakımlı olabilir ancak bebeği saksı gibi kenarda duruyosa uzun süre uyuyosa bu mümkündür ammmaa bunu biz anlayamayiz uyumayan durmayan kurtlu bebelerimiz varken destek olsa da biz gene işimizi yapamayız. Özellikle benim kız bensiz hiç durmuyo evde 80 kişi de olsa o kıza gene ben bakicam. Kolay bebekleri var ve bunu bizden gizliyorlar

Kizlar bebeğinin gündüz uykusu 30 dakikadan fazla olan var mi? 30 dk
Ay benimde aklıma geldi o şapkaları yüzüne inişi sllahım nask gğzek günlermiş ama aşırı zorlanıyordum çok ağlıyorddum ama hepsi geçiyor hemde çok hızlı geçiyor zaman

Nikah düşmesi ne oluyor kiiiiiii smear alınırken bile canım acıdı afedersin münasebette nasıl olur düşünemiyorum. Bide gicik oluyorum adama ya ay tobe tobe ulu orta

Ay benimde aklıma geldi o şapkaları yüzüne inişi sllahım nask gğzek günlermiş ama aşırı zorlanıyordum çok ağlıyorddum ama hepsi geçiyor hemde çok hızlı geçiyor zaman
Evet ya yenodohanlar üstüne büyüktü çırpı gıbı bacaklar hastaneden eve geldıgımızde 2650 ıdı dedım bu nasıl buyuyecek

Nikah düşmesinin süresi mi varmış

Özendim ben de süreyim. Geçen hafta nivea çilekli parlaticidan surdum dudagima disari cikarken sacimi da yarim topladim. Kocam sen bi guzellesmissin dedi

Nikah düşmesi ne oluyor kiiiiiii smear alınırken bile canım acıdı afedersin münasebette nasıl olur düşünemiyorum. Bide gicik oluyorum adama ya ay tobe tobe ulu orta
Nikah düşmesi mazeret olmaksızın yani hastalik iş sebebi ile uzak kalmak veya ilişkinin yasak olduğu durumlar haricinde en fazla 90 gün birliktelik olmadan geçebiliyor. 90 günden sonra mazeretin yoksa dusuyo. Yeniden nikah gerekiyor yoksa zinaya giriyor. Bu mezheplere göre de değişebilir sanirim. O konuda çok bilgim yok. Diyaneti felan aramak lazım yada bu konuda detaylı bilgisi olan biriyle görüşmek gerekli.
Smear alınırken aciyabilri çünkü orda spekulum takılıyor oda zorlayan bi alet zaten. Arada adami da gör ya o kadar da tüü kaka yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…