- 9 Haziran 2023
- 3.366
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.321
Elbise melbise nerdeeeeeeeeBebek işini hallettim diye rahatlık geldi bana da kafam rahat olunca çok yerimişin kötüsü kilomun farkında değilim igrenmiyorum ben hala kendimden elbise giyince işte bacaklar sürtününce noluyoruz dedim
İkimizin çocukla zorAy bende biraz kilo almak istiyorum 48 kilo oldumverdikçe veriyorum
Boyum kısa ya ama baya zayıfladım hamile kalırken 53tüm 62 ile doğuma girdim şimdi 48 olmuşumAyyy ben sana vereyım benım fazlalıkları boyun kaç
Bende banyodan banyoya tarıyorum kafada bır topuz dagınık bır pıjama ustıne atlet tammElbise melbise nerdeeeeeeee
Duştan sonra saçımı bi örüyorum o örükle çarşı pazar Avm her yerdeyim dağınık dağınıkbenim bebe durmuyor çünkü kendime bakınayım benim de son 10 kilom 4 aydır simitlerim çıkmış ya kat kat
Maşallah gece uykusu mu acabaBrnom kolay yanda ayaklar acık emzıgıde tükürüyor agız acık bır degısıl rahatıns düşkün yıkadım doyurdum 2 saattır uyuyor
Evet canmMaşallah gece uykusu mu acaba
Kız bende örüp duruyorum eski bakımlı günlerimi özlüyorum. Topuklu ayakkabısız makyajsız dışarı çıkmazdım şimdi terlik giyiyorum saçımı örüyorum bittiElbise melbise nerdeeeeeeee
Duştan sonra saçımı bi örüyorum o örükle çarşı pazar Avm her yerdeyim dağınık dağınıkbenim bebe durmuyor çünkü kendime bakınayım benim de son 10 kilom 4 aydır simitlerim çıkmış ya kat kat
Lütfen geçecek yine bakımlı olacağız deeeBende banyodan banyoya tarıyorum kafada bır topuz dagınık bır pıjama ustıne atlet tamm
Bendeee merak edıyorumKız bende örüp duruyorum eski bakımlı günlerimi özlüyorum. Topuklu ayakkabısız makyajsız dışarı çıkmazdım şimdi terlik giyiyorum saçımı örüyorum bittihatta bazen saçımı taramaya fırsatım yok şu makyaj yapıp hala süslü püslü dışarı çıkan annelere imreniyorum o zamanı nerden buluyorlar diye
Çok mı gazı varBenim bebişim hala uyumadı bu saat oldu. Banyo yaptırdım 8 de. Bebiş dediğin banyodan sonra rahatlar uyur. Yok uyumuyor.
Ben sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslüKız bende örüp duruyorum eski bakımlı günlerimi özlüyorum. Topuklu ayakkabısız makyajsız dışarı çıkmazdım şimdi terlik giyiyorum saçımı örüyorum bittihatta bazen saçımı taramaya fırsatım yok şu makyaj yapıp hala süslü püslü dışarı çıkan annelere imreniyorum o zamanı nerden buluyorlar diye
Benım öküz dıyorlı cem Yılmaz'ın Bor şovu var kadınların özel gunlerıylr dalga gecıyor altında grı pıjama terlık bana dokunma dıyor kadın özel hallerım var dıyor aunınomalr gıbısın 4 aydır dıyorLütfen geçecek yine bakımlı olacağız deee
Ayyy çok güldüm çok tanıdıkBen sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslü
Hele bir iki tanesi vardı en fazla 2 aylık o bebeler. Resmen kombin yapmışlar kari kocabebenin ağzında emzik girmiş kocanın koluna benim de sırtımda bebe boş arabayı itekliyorum adam kayıp şortumun düğmesi yok tişörtüm desen omuzda kusmuk izi gözümdeki eyeliner ağlıyor biri tekir biri Bekir disari çıkışımız rezillik resmen hayatim film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden
Ay hal mi bıraktınız adamda diyeydinBenım öküz dıyorlı cem Yılmaz'ın Bor şovu var kadınların özel gunlerıylr dalga gecıyor altında grı pıjama terlık bana dokunma dıyor kadın özel hallerım var dıyor aunınomalr gıbısın 4 aydır dıyor
Bazen uyutmak için çok uğraşınca da inatlaşıp uyumuyorlarBenim bebişim hala uyumadı bu saat oldu. Banyo yaptırdım 8 de. Bebiş dediğin banyodan sonra rahatlar uyur. Yok uyumuyor.
Birlikte diyete başlayalım birbirimizi motive edelimBen veremedım hıc ya ne olcak bu halkı bılmem
Canım elbise dedigim plaj elbisesiElbise melbise nerdeeeeeeee