- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.432
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.341
Gaz değil anlamadım direniyor resmen bi o yana bi bu yana dönüyor gözü kapalı ama bi şekilde tam uyku yokÇok mı gazı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz değil anlamadım direniyor resmen bi o yana bi bu yana dönüyor gözü kapalı ama bi şekilde tam uyku yokÇok mı gazı var
Demi ya benim arkadaşım 3üz çocuk doğurdu hala makyajlı bakımlı kocası ile kafeye gidiyorlar geziyorlar hayır o 3 çocukla nasıl böyle zaman bulabiliyorsun da ben tek çocukla bu haldeyim diyorum bazen kendimi sorguluyorum. Ve ne işleri daha 2.5 aylık düşün yaniBen sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslü
Hele bir iki tanesi vardı en fazla 2 aylık o bebeler. Resmen kombin yapmışlar kari koca bebenin ağzında emzik girmiş kocanın koluna benim de sırtımda bebe boş arabayı itekliyorum adam kayıp şortumun düğmesi yok tişörtüm desen omuzda kusmuk izi gözümdeki eyeliner ağlıyor biri tekir biri Bekir disari çıkışımız rezillik resmenhayatim film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden
Olabilir bilemedim bu aralar benim oğlanı çözemedimBazen uyutmak için çok uğraşınca da inatlaşıp uyumuyorlar
Aaa eyeliner sürüyor musun ne güzelBen sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslü
Hele bir iki tanesi vardı en fazla 2 aylık o bebeler. Resmen kombin yapmışlar kari koca bebenin ağzında emzik girmiş kocanın koluna benim de sırtımda bebe boş arabayı itekliyorum adam kayıp şortumun düğmesi yok tişörtüm desen omuzda kusmuk izi gözümdeki eyeliner ağlıyor biri tekir biri Bekir disari çıkışımız rezillik resmenhayatim film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden
Ben bundan çok çektim, şu anda 45 dklara kadar uzattım ancak ne yaptığımı söyleyeyim, o uyanmadan önce yanına gidip pışpış yapıyorum birkaç dakika, yani o uyanmadan ben uyandırıyorum ve tekrar dalmasına yardımcı oluyorum. Bazen de kucağıma alıyorum. Hoş şu anda uyku gerilemesini dibine kadar yaşıyoruz ve hiçbir şey işe yaramıyor ama bu yöntem işe yaramıştı önceden.Kizlar bebeğinin gündüz uykusu 30 dakikadan fazla olan var mi? 30 dk olunca şıp uyanıyor. Nolur sırrını verin nasıl uzun uyutabiliyorsunuz? Kafayi yemek üzereyim
Uyku saatlerini kaçırma gün içinde hangi saatlerde uykusu geliyorsa takip et. Beslenmesini yap nasıl uyutuyorsan bebeği uyku basmadam gerilmeden uyut. Uyuttugun yöntem nasilse bebekler uyanıp uyuyacagi zaman yine aynı şekilde uyumak ister.Kizlar bebeğinin gündüz uykusu 30 dakikadan fazla olan var mi? 30 dk olunca şıp uyanıyor. Nolur sırrını verin nasıl uzun uyutabiliyorsunuz? Kafayi yemek üzereyim
Uykuda biberon denemedim hiç. Ama gündüz deneyince almıyor hiç. Sadece emziriyorumA Alliswell23 kuzum bebeğin beslenme düzeni nasıl ? Sadece emiyor değil mi biberon alıyor mu ? Uykuda denedin mi?
Benim var canım ama bir sırrı yok doğduğundan beri günde 3 kere uyku rutini yaptık bu şekilde devam birde bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum bazı bebekler uykuyu sevmiyor maalesefKizlar bebeğinin gündüz uykusu 30 dakikadan fazla olan var mi? 30 dk olunca şıp uyanıyor. Nolur sırrını verin nasıl uzun uyutabiliyorsunuz? Kafayi yemek üzereyim
Evet sabahları aç içmek gerekiyor yemekten en az yarım saat önceKızlar demir ilacı kullanan varmı? Ben kullanmaya başladım ama üzerinde yemekten önce alın yazıyor ben genelde tok karnına içiyorum bişey olur mu? Kullanan nasıl kullanıyor? Gyno feron kullanıyorum
Xgaxahga bende dini nikahım zeval görmesin diye yapıyorum 5 ayda 2 nasıl?Ay hal mi bıraktınız adamda diyeydin
Sizi bilmiyorum ama bende libido mibido öleli de çok oldu
Benim çuçuguumBenim var canım ama bir sırrı yok doğduğundan beri günde 3 kere uyku rutini yaptık bu şekilde devam birde bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum bazı bebekler uykuyu sevmiyor maalesef
Ay evet oturtsan oturamıyor ama yatırınca bizimki de bağırıyor istemiyor. Aşırı kucak düşkünü değil ama kucağı da seviyor. Nende sadece yatak odasında yatarak emziriyorum başka yerde karnını doyurmak o kader zor ki ya mama veriyorum ya da süt sağıp veriyorum emmiyor. Uykusuzluğa alıştım bende ama o uykusuzluk ğzerimde aşırı sinir yaptı saat öğlen 2 3 ten sonra gücüm kalmıyor eşim gelsin diye bekliyorum ama hepsi bir gğn geçecek sorun ettiğimiz şeyleri ya hatırlamıcaz ya da gülerek hatırlıcaxHep derim en zoru 3 ila 5. Ay arasıdır diye. Hem etrafın dünyanın farkına variyorlar hem de oyalanmasi dikkatini dağıtması mümkün olmayıp bizi rezil rüsva ediyolar. Bide muhteşem atak da tuz biber oluyo tabii. Ama geciyo. Uykular da düzene giriyo huzursuzluk halini kendi kendine oynasmalar bagirmalar aliyo. Oyun oynatarak bi şeyleri izleterek(çiçek böcek yoldan geçen arabalar gibi izletme) böyle vakit geciyo. Bu zamanın en zoru da oturtsan duramiyo yatirsan yatmak istemiyo. Kollara kuvvet gezmek istiyolar. Ama oturmalar başlayınca dahq başka telaslarimiz olucak. Kolaylığı zorluğu. Bizim atak gitti diyebilirim. Fakat yabancılama var. Ev ortamı dışında açık alanda beslenmek istemiyo. Dediğim gibi uyku ile kişisel problemimiz var o zorluyo. Umarım sizin uyku sorunu atak sebeplidir ve atak geçince uzun uykular uyur. Bu arada doğum sonrası eve ciktigimdan beri bende hep o kısacık zaman arasında bi wc bi yemek yapabiliyorum. 3. Bi seçenek pek mümkün olmuyo. Uykusuzluk koşturma fazla etkilemiyor sadece bu saatlerde yorgunluk agirlasip tahammulum azaliyo sabır çeke çeke günleri geçiriyorum. Bebek için mücadele ettiğim zamanları kullandığım ilaçları döktüğüm gozyaslarini hatırlıyorum teselli ediyorum kendimi
Atak zamanında olduğu için yatmayı istemiyo. Biraz daha zaman gectiginde yattığı yerde dikkatini çekerek şeylerle oyalanacak. Tabii bu uzunca sürelerde olmuyor. 3 5 dk sonra zamanla artacak. Mesela yattığında ağlama şeklinde değil ama çığlıklar bagirmalar olduğunda müdahale etmeyin. Gözünüz üstünde olsun onun görüş açısına girmeden takip edin. Huysuzlanip ağlamaya başladığında kendinizi gösterin yanında olduğunu söyleyin sakinlestirin. Sizi görüp sakinleşmez huysuzlugu dinmez ise ağlatmadan kucağa alın başka odaya getirin bide o odada yatırın. O bagirmalar sesini keşfetmeye ve kendinc3 etrafiyla iletişime girmeye çalıştığının göstergesi. Bu şekilde kendini re oyalamaya alışacak.Ay evet oturtsan oturamıyor ama yatırınca bizimki de bağırıyor istemiyor. Aşırı kucak düşkünü değil ama kucağı da seviyor. Nende sadece yatak odasında yatarak emziriyorum başka yerde karnını doyurmak o kader zor ki ya mama veriyorum ya da süt sağıp veriyorum emmiyor. Uykusuzluğa alıştım bende ama o uykusuzluk ğzerimde aşırı sinir yaptı saat öğlen 2 3 ten sonra gücüm kalmıyor eşim gelsin diye bekliyorum ama hepsi bir gğn geçecek sorun ettiğimiz şeyleri ya hatırlamıcaz ya da gülerek hatırlıcax
Ben 4. Ay aşısı olmaya gittiğimde sağlık ocağı yenidoğan doluydu oğlum onların yanında gözüme o kadar büyük geldi ki nasıl nu kadar çabuk büyüdü dedim öyle görünce ilk doğduğu günleri aşırı özledim hepsi özleniyorAtak zamanında olduğu için yatmayı istemiyo. Biraz daha zaman gectiginde yattığı yerde dikkatini çekerek şeylerle oyalanacak. Tabii bu uzunca sürelerde olmuyor. 3 5 dk sonra zamanla artacak. Mesela yattığında ağlama şeklinde değil ama çığlıklar bagirmalar olduğunda müdahale etmeyin. Gözünüz üstünde olsun onun görüş açısına girmeden takip edin. Huysuzlanip ağlamaya başladığında kendinizi gösterin yanında olduğunu söyleyin sakinlestirin. Sizi görüp sakinleşmez huysuzlugu dinmez ise ağlatmadan kucağa alın başka odaya getirin bide o odada yatırın. O bagirmalar sesini keşfetmeye ve kendinc3 etrafiyla iletişime girmeye çalıştığının göstergesi. Bu şekilde kendini re oyalamaya alışacak.
Uykusuzluk konusu beni de çok çok zorluyo fakat dayanmaya calsiiyorum. Aslinda totalde bakıldığında zaman çabuk geçiyor ama dar zamanda günü birlik düşünüp yasadigimizda günü idare etmek o günü geçirmek zor geliyo. Şaka gibi geliyo doğumdan bu zamana 4 5 ay geçti. Daha da geçecek ya bi alisicaz zorluğa yada her birimiz için farklı şekilde kolaylıklar eklenecek hayatımıza. Tek bi sey var ki kaç yıl sonra bilinmez bu günler unutulacak ve ariycaz
Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben sabahları emzirdikren yarım saat sonra veriyorum öyle kullan dedilerKızlar demir ilacı kullanan varmı? Ben kullanmaya başladım ama üzerinde yemekten önce alın yazıyor ben genelde tok karnına içiyorum bişey olur mu? Kullanan nasıl kullanıyor? Gyno feron kullanıyorum
Benimki nadirde olsa 1 saat uyuduğu oluyor oda hafta da bir kere falan onunda dışında 30 45 dk arası uykuları hava da sıcak ya uyuyamıyolar bence bunlar düzene girecekKizlar bebeğinin gündüz uykusu 30 dakikadan fazla olan var mi? 30 dk olunca şıp uyanıyor. Nolur sırrını verin nasıl uzun uyutabiliyorsunuz? Kafayi yemek üzereyim