2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benımkı kollar serbest adam ıstundekı ıncecık o Bebek bır gebelık daha

Dün adam ben çocuk istiyorum dıye geldı sınırkmı bozdu dedkm kadın doğuma gıdecem önlem ıcın gerı kaçtı zaten adet oluyorum cınler cıkmıs anansıula yemeğe gıtmısım ben sandım kı kadın bunaldı suprız yapayım meğer anası tek bssına bısı yıyememıs ben duzenlı yemek yapmıuorım Allah'tan evım 4 kat merdıvenlerden cıksmıyor şükür yoksa her gün bende yıne

Çok şükür ki çıkamıyor bende kaynanam gelmesin diye ev tutarken dağın başında tutasım gelmişti

Uykuda emzirdiğiim için öyle sağmadım hiç
Benımkı kollar serbest adam ıstundekı ıncecık o
Bebek bır gebelık daha
Kollar açık uyuyamıyor

Bu adam bebek değil de seni istiyor olabilir mi belki böyle dile getiriyordur

Kızlar çok canım sıkkın hiç kilo veremedim iştahım çok açık ne bulsam yiyorum bacaklarım birbirine degiyo yürürken 68 le gebe kaldım en son 83 oldum doğumdan sonra 10 kilo gitti gerisi kaldı öylece gram gitmedi. Diyet yapsam süt etkilenir mi sık sık azar yesem mesela nasıl bi diyet yapmalıyım

Aaa ben emzirmeye otururken tıkıştırcak birsey illa alıyorum sürekli açım. Duygusal açlığa döndüğünü düşünüyorum artık durumun. Kendimden iğrendikce daha çok yemek istiyorum.

Aaa ben emzirmeye otururken tıkıştırcak birsey illa alıyorum sürekli açım. Duygusal açlığa döndüğünü düşünüyorum artık durumun. Kendimden iğrendikce daha çok yemek istiyorum.
Bebek işini hallettim diye rahatlık geldi bana da kafam rahat olunca çok yerim işin kötüsü kilomun farkında değilim igrenmiyorum ben hala kendimden elbise giyince işte bacaklar sürtününce noluyoruz dedim

Fazla kg kalmamıd keşke bende 73 fan olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…