- 23 Ağustos 2022
- 4.312
- 4.582
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.281
Benimki 5m ayında hala 90 veriyorum. Gecen hafta 100 verdim o 10 cc yi kustu. Geri 90 a indirdim.Benim oğlum zayıf değil ama midesi küçğk sanırım genelde 4 aylık bebekler 120 ml süt mama içiyorlar ben en fazla 90 veriyorum onu da kusuyor yarısını kusmasa çok güzel kilo alırsa aşırı kusuyor ne zaman duracak bu kusmalar her yer kusmuk
Ne sıklıkla yiyor peki bizimki çok sık acıkıyor ama az yiyor işte çoğu zaman 90 bile yemiyor ben bir süre istemesin diye süt sağdığımda ta da mama verdiğimde öyle veriyorum ama kusuyor çoğunu. Genellikle 1 buöuk 2 saatte bir acıkıyor benimki gece biraz daha uzun dayanabiliyorallahtaanBenimki 5m ayında hala 90 veriyorum. Gecen hafta 100 verdim o 10 cc yi kustu. Geri 90 a indirdim.
Çok mu kısuuor ben 105 vero yorum bittimi ağlıyor tek mama bıde 2 saatı bulmadan çok acıkıyor sıcaktan da uyuyamadı uyuyup uyuyup uynadıBenim oğlum zayıf değil ama midesi küçğk sanırım genelde 4 aylık bebekler 120 ml süt mama içiyorlar ben en fazla 90 veriyorum onu da kusuyor yarısını kusmasa çok güzel kilo alırsa aşırı kusuyor ne zaman duracak bu kusmalar her yer kusmuk
Bizimki de öyle versem saat başı içecek. Süt verdiğimde çok daha erken acıkma belirtisi gösteriyor. Mama da 2 saat ama 3 saat tutmaya çalışıyorum aralıkları. Özellikle bu saatlerden sonra çok daha erken yemek istiyor. Mama miktarını arttırıp daha uzun tutmayı istiyorum ama kusmasi olunca onu da yapamıyorum bide ne kadar tok olsa da kusunca yeniden acıktığıni düşünüyo galiba deliye dönüyor. Bizim kız pek uykuyu sevmiyo bide hani 2 3 saat uyusunda zaman geçsin de olmuyoNe sıklıkla yiyor peki bizimki çok sık acıkıyor ama az yiyor işte çoğu zaman 90 bile yemiyor ben bir süre istemesin diye süt sağdığımda ta da mama verdiğimde öyle veriyorum ama kusuyor çoğunu. Genellikle 1 buöuk 2 saatte bir acıkıyor benimki gece biraz daha uzun dayanabiliyorallahtaan
Var ya az önce uyutmaya çalışırken hayati sorgulama seansımda düşündüm aynısınıBizimki de öyle versem saat başı içecek. Süt verdiğimde çok daha erken acıkma belirtisi gösteriyor. Mama da 2 saat ama 3 saat tutmaya çalışıyorum aralıkları. Özellikle bu saatlerden sonra çok daha erken yemek istiyor. Mama miktarını arttırıp daha uzun tutmayı istiyorum ama kusmasi olunca onu da yapamıyorum bide ne kadar tok olsa da kusunca yeniden acıktığıni düşünüyo galiba deliye dönüyor. Bizim kız pek uykuyu sevmiyo bide hani 2 3 saat uyusunda zaman geçsin de olmuyoözellikle gündüz oyalayacagim diye göbeğim catliyo
Kusmuyorsa daha fazla ver bence ne güzel yiyor benimki kusuyorÇok mu kısuuor ben 105 vero yorum bittimi ağlıyor tek mama bıde 2 saatı bulmadan çok acıkıyor sıcaktan da uyuyamadı uyuyup uyuyup uynadı
NerdeeeeValla çok imreniyorum nazar değmesin maşallah ama birazcık bizede uğrasa
Çok uykuluyken ve uykuda emiyor sadece..o şekilde idare ediyorum..hadi gel emzireyim gibi bir durum olmuyorBenimki de 2.30-4-5-6-7-8.30 sabaha kadar bu şekilde uyandı. Neden böyle oldu anlamadım pertim bende. Sizin meme reddi ne durumda
1 seneden sonra genetik faktörler etkili oluyormuş sanırımAy evet benimde oğlan bari uzun olsakız olsa topuklu felan kapatır
Ay aynıyız valla bizimkinuyanıkta çok kalmıyor 3 saat uykusuz kalırsa kesin o 3 saat bana çile olur ağlar durur hemen acıkıyor hemn uykusu geliyor hayır ne çok yiyor ne çok uyuyorBizimki de öyle versem saat başı içecek. Süt verdiğimde çok daha erken acıkma belirtisi gösteriyor. Mama da 2 saat ama 3 saat tutmaya çalışıyorum aralıkları. Özellikle bu saatlerden sonra çok daha erken yemek istiyor. Mama miktarını arttırıp daha uzun tutmayı istiyorum ama kusmasi olunca onu da yapamıyorum bide ne kadar tok olsa da kusunca yeniden acıktığıni düşünüyo galiba deliye dönüyor. Bizim kız pek uykuyu sevmiyo bide hani 2 3 saat uyusunda zaman geçsin de olmuyoözellikle gündüz oyalayacagim diye göbeğim catliyo
Aylık kg alımı coKusmuyorsa daha fazla ver bence ne güzel yiyor benimki kusuyor
Kg alımı ıyı sonra obezzıte olmasınKusmuyorsa daha fazla ver bence ne güzel yiyor benimki kusuyor
Bizimkinin de bebeklik sebebiyle uykusu geliyo uyumak istemiyo sonra zorla bayiliyo 10 maks 15 dk sonra uynaiyo biraz oyun yemek evi talan ediyoruz kucakta. Sonra gene uykusu geliyo uykusu olduğu için sinirleniyo direniyor felanAy aynıyız valla bizimkinuyanıkta çok kalmıyor 3 saat uykusuz kalırsa kesin o 3 saat bana çile olur ağlar durur hemen acıkıyor hemn uykusu geliyor hayır ne çok yiyor ne çok uyuyor
Ne zaman düzene giricez diyip duruyorum bende bir gğn iyi geçiyorsa 5 gün bozuk ya uyku sorunu bizde dr var en kötü 30 dk oluyor en azından bir tuvalete gidipni yemek yiyorum geceleri çok sık uyanmaya başladı onu da hem aşı atak sıcaklar hepsi üst üste geldi bebelere hak veriyorum ama şunu görmeye başladım büyüdükçe daha zorlaşıyor sankşmyani en azından ben zorlanıyorum durmuyor ağlıyor kucağa alsan kolum ağrıyor 10 dk sonra ha bite kendinş döndürüyor yanlız bırakamıyosun daha emekleyecek yürüyecek bunlarBizimkinin de bebeklik sebebiyle uykusu geliyo uyumak istemiyo sonra zorla bayiliyo 10 maks 15 dk sonra uynaiyo biraz oyun yemek evi talan ediyoruz kucakta. Sonra gene uykusu geliyo uykusu olduğu için sinirleniyo direniyor felanyidi beni yidi. Gebelikte çok kilo almamıştım ama ne aldıysam hepsini verdirtti saolsun
Evet benimde aklıma o geldiÖn süt son süt olayı var ya belki tam emmiyordur memeyi
İnşallah düzelir gündüz uyanıkken hiç istemiyor muÇok uykuluyken ve uykuda emiyor sadece..o şekilde idare ediyorum..hadi gel emzireyim gibi bir durum olmuyorbir ayı geçti artık bu durum uzun süre devam etmez umarım
Hep derim en zoru 3 ila 5. Ay arasıdır diye. Hem etrafın dünyanın farkına variyorlar hem de oyalanmasi dikkatini dağıtması mümkün olmayıp bizi rezil rüsva ediyolar. Bide muhteşem atak da tuz biber oluyo tabii. Ama geciyo. Uykular da düzene giriyo huzursuzluk halini kendi kendine oynasmalar bagirmalar aliyo. Oyun oynatarak bi şeyleri izleterek(çiçek böcek yoldan geçen arabalar gibi izletme) böyle vakit geciyo. Bu zamanın en zoru da oturtsan duramiyo yatirsan yatmak istemiyo. Kollara kuvvet gezmek istiyolar. Ama oturmalar başlayınca dahq başka telaslarimiz olucak. Kolaylığı zorluğu. Bizim atak gitti diyebilirim. Fakat yabancılama var. Ev ortamı dışında açık alanda beslenmek istemiyo. Dediğim gibi uyku ile kişiselNe zaman düzene giricez diyip duruyorum bende bir gğn iyi geçiyorsa 5 gün bozuk ya uyku sorunu bizde dr var en kötü 30 dk oluyor en azından bir tuvalete gidipni yemek yiyorum geceleri çok sık uyanmaya başladı onu da hem aşı atak sıcaklar hepsi üst üste geldi bebelere hak veriyorum ama şunu görmeye başladım büyüdükçe daha zorlaşıyor sankşmyani en azından ben zorlanıyorum durmuyor ağlıyor kucağa alsan kolum ağrıyor 10 dk sonra ha bite kendinş döndürüyor yanlız bırakamıyosun daha emekleyecek yürüyecek bunlar
İstemiyorİnşallah düzelir gündüz uyanıkken hiç istemiyor mu
Benimkinin uykusu her zaman 3 saatten fazla olmadı. Dün 12 de uyudu 2.30 da kalktı sonra da saatte bir. Ben benimkinin doymadığını düşünüyorum. Sen hiç sütünü sağdın mı emmediği zaman kaç cc çıkıyorİstemiyorBir de uyku konusunda sıkıntımız benim kız daha dönmüyor hala reflü yatağında yatırıyordum uyanınca ondan kaymış oluyor acaba ona mı sinirleniyor? Bugün reflü yatağını kaldırdım düz yatakta yatıracağım bakalım nasıl olacak. Bir de kolları kapalı oluyor uyku tulumunda ona da sinirleniyor belki de ama kendini uyandırıyor gözlerini oyuyor veya sıçrıyor tulumsuz yatıramam şu an. Belki de bir sorun yok uyku gerilemesi yüzünden böyle ama kafamda sürekli bu sorular var eskiden sizinkisi gibi 2-3e kadar uyurdu