- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.161
3 seriyi de aldınız mı ben 3 kitabı da alsam mı diyorum ama hepsi aynı ise gerek yok farkı ney acabaBen aldım onu onda tarifler var da ilk başladığımızda üç gün kuralıyla nelerden başlanmalı ben onun için sormuştum
Ben sadece bu çocuk aç olanı aldım henüz elime ulaşmadı kargoda.Diğer ikili seriyi alan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekleriz3 seriyi de aldınız mı ben 3 kitabı da alsam mı diyorum ama hepsi aynı ise gerek yok farkı ney acaba
Benim ki şimdi de tadım yaptırabilirsin ama haziranı bitir istersen öyle başla dedi.. Bn bi cesaretle başladım vallamasallahka aylık oldu bebiş ? Doktor ne zaman başlayın demişti size
Avokadoyu sordum ama haşla demedi çatalla ez içine biraz kayısı haşlayıp tatlandırabilirsin dedi.. Ama avokadoyu haşla demedi
Yavrum ya napaınlar ben bile o kadae uykusuz olduğum halde uyuyamıyorum sıcaktanDün vantilatöru 1de açtık sabaha kadar bi yönde ssbit durdu çocuk uyudu, sıcaktan da uyanıyor olabilirler
Bende saklıyorum ikinci gelir mi bilmem ama gelirse diye
Genelde meyveleri başlamayın demişlerdi ama bilmiyorum. Besin değeri azalıyormuşAvokadoyu sordum ama haşla demedi çatalla ez içine biraz kayısı haşlayıp tatlandırabilirsin dedi.. Ama avokadoyu haşla demedi
Masallah kuzuya. Evet son kontrolde de aynılardi. Boy attığına sevindimBen ek gıdaya takılı kalıncaboy 63 cm kilo 6300 gr suan.asagı yukarı aynı gidiyorlardır bizim kızlar
Evet öyle diyorlar da persentil olarak kız bebeklerin bu ay gelişimlerinde gayet ortalamalardalar nasıl küçük geliyor ben de şaşırıyorum.Ben geçen hafta Ocak grubu annelerine yazmıştım bebeklerinizin kilo boyu nasıl diye iki kişi yazdı ikisinde de boy ve kilo bizimki gibi.prematüre olmalarını geçtim normal doğan Ocak ayındaki bazı bebeklerle aynı bile diyebilirizMasallah kuzuya. Evet son kontrolde de aynılardi. Boy attığına sevindimbende ölçüm yaptığımda 61 63 arasında olcuyorum. Her zaman değişiyor
Gecen gün dışarı çıktım. Gebelik öncesi ve gebelikte alışveriş yaptığım yerlere gittim bebisle. Kızı gören ay çok küçük ne kadar diyo. Dedim 5 aylık amma benim kızım savaşçı prematüre doğdu diyorum o zaman çok güzel büyümüş diyolaraslinda takıntı yapmıyorum ama gelisimleri özellikle bizim bebitolar için çok önemli o yüzden sıkı takip ediyorum
Ben havucu saymazsak yoğurtla başladım bugün. Süt ürünlerine karşı bi toleransi varmi onu bi aklımdaki şüpheyi giderebilmek adına. 3 gün arttirarak vericem. Bizim ebe yogurda havuc suyu karistip yada elma suyu karıştırıp ver demişti. Hatta demir verirken elmaya havuca karıştır demişti. Emilimi artsın diye. Havuc zaten bizde okeydi sadece aşırı gaz yaptı. Yogurttan sonra elma deniycem. Karıştırıp bakicam. O sürede de yeniden ebe ile iletişime girip ne onericeginj sorucam. Bide doktor kontrolü var bi citlatir nabız yoklarimBen aldım onu onda tarifler var da ilk başladığımızda üç gün kuralıyla nelerden başlanmalı ben onun için sormuştum
Evet o prsentile göre değişiyor. Baktığımızda öyle küçük de degil aslinda ama gorene küçük geliyoEvet öyle diyorlar da persentil olarak kız bebeklerin bu ay gelişimlerinde gayet ortalamalardalar nasıl küçük geliyor ben de şaşırıyorum.Ben geçen hafta Ocak grubu annelerine yazmıştım bebeklerinizin kilo boyu nasıl diye iki kişi yazdı ikisinde de boy ve kilo bizimki gibi.prematüre olmalarını geçtim normal doğan Ocak ayındaki bazı bebeklerle aynı bile diyebiliriz
Ben de haşla demesine şaşırdımAvokadoyu sordum ama haşla demedi çatalla ez içine biraz kayısı haşlayıp tatlandırabilirsin dedi.. Ama avokadoyu haşla demedi
Oturmaya başladı mı bebeğiniz. Yazdiginizi gözden kacirdiysam kusura bakmayın.Benim ki şimdi de tadım yaptırabilirsin ama haziranı bitir istersen öyle başla dedi.. Bn bi cesaretle başladım valla
Benimki de bendeydi gitti dün aynı ferahlamaKızlar ben sonunda evime geldimkaynanam da 3 gün kaldım ama ömrümden ömür gitti dün de kalıyorduk da son anda ucuz yırttım. Benim bebiş TV de ışıkta seste uyumuyor kendi de biliyor kaç gündür kapatıyordu diğer gün gideceğimizi duydu diye dün akşam TV'yi ışığı açtı bilerek yaptı kalacaktık ama öyle yapınca çocuk uyuyamadı bende eşime gidip söyledim bilerek yapıyor dedim o da gidelim o zaman dedi akşam 10 da çıktık eve geldik. Eve gelince nefes aldığımı hissettim
Çok şükür seninde gözün aydınBenimki de bendeydi gitti dün aynı ferahlama
Benimde bebeme gören ne kadar küçük yenidoğan gibi diyorMasallah kuzuya. Evet son kontrolde de aynılardi. Boy attığına sevindimbende ölçüm yaptığımda 61 63 arasında olcuyorum. Her zaman değişiyor
Gecen gün dışarı çıktım. Gebelik öncesi ve gebelikte alışveriş yaptığım yerlere gittim bebisle. Kızı gören ay çok küçük ne kadar diyo. Dedim 5 aylık amma benim kızım savaşçı prematüre doğdu diyorum o zaman çok güzel büyümüş diyolaraslinda takıntı yapmıyorum ama gelisimleri özellikle bizim bebitolar için çok önemli o yüzden sıkı takip ediyorum
Acaba demedi de ben mi öyle anladım.. Neyse ben haşlamayayım en iyisi.. Zaten bugün deneme aöaçlı verdim yarım sebzeden bi çay kaşığı tattıra hatıra başlarım meyveye daha var o zaman sorar tam öğrenirimBen de haşla demesine şaşırdım
Mama sandalyesinde değil ama şu babyjemin oturağı var ya orda oturuyor sırtona hafif bi minder koyuyorum ama bn de yanına oturuyorum.. Seviyo zaten oturmayı kucaktan ya da uzanırken durmuyo benim ki hep oturtmamızı istiyoOturmaya başladı mı bebeğiniz. Yazdiginizi gözden kacirdiysam kusura bakmayın.
Bende bi kaç haftaya ufaktan denemek istiyorum ama destekli tam oturma sağlanmayinca katı gıda da tereddüt ediyorum hani yutamaz felan diye. Sivi şeyler minik minik gidiyo da katı da yutmadan zorluk oluyo mu merak ettim