- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.361
Hayır giydirmiyorumÇorap giydiriyomusunuz siz dün gecede odanın dengesi ısısından derin yatamadi
Balıkesir Akçay. Ben Çanakkale'de yaşıyorum buraya 1.40 dkUmarım sizde de sorun olmazAkçay neresi bu arada
MaAksam uykusuna kacta geciyor ki? Günduz mü fazla uyuyor acaba? Bir de gün içinde disari cikiyor musunuz bebisler hava alinca gece daha rahat uyuyor
Akşam 7 de uyunsya başladı ondan sonra böyle olması daha da arttı 7 uyuyo 8 uysniyo 9 uyuyo 12 uyaniyo 2 uyaniyo 3 4 Büşra saat başı kalkıyoruzAksam uykusuna kacta geciyor ki? Günduz mü fazla uyuyor acaba? Bir de gün içinde disari cikiyor musunuz bebisler hava alinca gece daha rahat uyuyor
Benimki de yüzüstü dönmeye başladı bir kaç gündür ve benim uyku kalmadı yarım saatte bir sürekli kalkıp kontrol ediyorum. Bıraksak mi bilemedim. Ama geri dönmeyi bilmiyor hatta kolu altında kalıyor çoğu zamanBebişi uykusunda yüz üstüne dönenler varsa nasıl bir yol izliyorsunuz? Benim kızçe iki gündür uykusunda da artık dönmeye başladı, emzirme bahanesiyle biraz kıpraştığı için alıyorum emzirip sırt üstü yatırıyorum fakat öğrenmesi için o halde bırakmalı mıyım? Gündüz uykusunda da yüz üstü döndü fakat çok rahat edemeyince uykusu bölündü ağladı ve uyandı. Gece en azından ben de dinlenebilmek için öyle mi bıraksam veya düzeltsem mi emin olamadım
Ay önceden çok iyiymiş. Umarım düzelir geri aynı olurMa
Akşam 7 de uyunsya başladı ondan sonra böyle olması daha da arttı 7 uyuyo 8 uysniyo 9 uyuyo 12 uyaniyo 2 uyaniyo 3 4 Büşra saat başı kalkıyoruz
Ama önceden 8 buçuk 9nda uyurdu sonra 2 de kalkardı bide 5 te öne razıyım şu an
Benim de önceden az cok sizinki gibiydi dün gece 8uyu 9uyan 10uyu 2uyan 4 5 sizin gibi saat basi kalktim perisan oldum. Herhalde bir sürec ve gececek bu. Sizde de ayni bende de ayni ilerlemis. SabirMa
Akşam 7 de uyunsya başladı ondan sonra böyle olması daha da arttı 7 uyuyo 8 uysniyo 9 uyuyo 12 uyaniyo 2 uyaniyo 3 4 Büşra saat başı kalkıyoruz
Ama önceden 8 buçuk 9nda uyurdu sonra 2 de kalkardı bide 5 te öne razıyım şu an
Ben öyle yatırdımMı min termometresi var oda yi 28,5 gösteriyor pencereyi açtım hava gelsin diye üstünde zıbın kısa kollu altında birşey yok üstünü örtüp öyle yatircam ama sorun olmaz dimi
Bende bugün yaptırıcam bakalım nasıl geçecekAy biz bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık çok fena huzursuzluk yaptısürekli kucakta durmak istiyor ve uyumuyor hala direniyoruz yerine koyunca çığlık atıp kızarana kadar ağlıyor. Kucakta da uyumuyor gözlerinden uyku akıyor. Bu aşının etkisi geçince normale dönüyorlar mı ya
Ya ben Bayadır çorabı bıraktımÇorap giydiriyomusunuz siz dün gecede odanın dengesi ısısından derin yatamadi
Sünnet olmadıysa her bez değişiminde ucunu biraz açın demişlerdi bana idrar yolu enfeksiyonu olanilir mişArkadaşlae oğlumun pipisinin tam delik yeri kızardı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bezler yapıyor sıcaktan acaba?
Ben yatağın içine babynest yatak koyuyorum ayrıca küçğk gelene kadar kullanıcam hep dönmesini engelliyor döner mi bilmiyorum tani ama gece kendini sağa sola çok atıyor emziğini aramak için heraşde o yatak olmasa kesin döner baya atıyor çünkü sizinki ne zaman doğmuştuBebişi uykusunda yüz üstüne dönenler varsa nasıl bir yol izliyorsunuz? Benim kızçe iki gündür uykusunda da artık dönmeye başladı, emzirme bahanesiyle biraz kıpraştığı için alıyorum emzirip sırt üstü yatırıyorum fakat öğrenmesi için o halde bırakmalı mıyım? Gündüz uykusunda da yüz üstü döndü fakat çok rahat edemeyince uykusu bölündü ağladı ve uyandı. Gece en azından ben de dinlenebilmek için öyle mi bıraksam veya düzeltsem mi emin olamadım
Babynest yok bende, benimki de tüm yatağı turluyor aylardır, bıraktığım gibi asla bulmuyorum:) şimdi de dönme işi başladı, park yatağın dibinde yüz üstü buluyorumBen yatağın içine babynest yatak koyuyorum ayrıca küçğk gelene kadar kullanıcam hep dönmesini engelliyor döner mi bilmiyorum tani ama gece kendini sağa sola çok atıyor emziğini aramak için heraşde o yatak olmasa kesin döner baya atıyor çünkü sizinki ne zaman doğmuştu
Bilmiyorum canm herdoktor farkli söylüyor.2doktorum su verebilirsin dedi akrabamda çocuk doktoru calisyor onada söyledim verin dedi önce az verin sonrada yavaş cogaltisin dediBızım kıde mama yıyor ama ek gıdaya kadar şu yok dedi
Biz geçen hafta yaşadık korktum hatta enfeksiyon başka birşey mi diye. Pişik kremi sürdüm. Öbür gün de doktor randevumuz varmı beze sürtünüyor sıcaktan olur sorun yok dedi doktor.Arkadaşlae oğlumun pipisinin tam delik yeri kızardı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bezler yapıyor sıcaktan acaba?