2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bebişi uykusunda yüz üstüne dönenler varsa nasıl bir yol izliyorsunuz? Benim kızçe iki gündür uykusunda da artık dönmeye başladı, emzirme bahanesiyle biraz kıpraştığı için alıyorum emzirip sırt üstü yatırıyorum fakat öğrenmesi için o halde bırakmalı mıyım? Gündüz uykusunda da yüz üstü döndü fakat çok rahat edemeyince uykusu bölündü ağladı ve uyandı. Gece en azından ben de dinlenebilmek için öyle mi bıraksam veya düzeltsem mi emin olamadım

Aksam uykusuna kacta geciyor ki? Günduz mü fazla uyuyor acaba? Bir de gün içinde disari cikiyor musunuz bebisler hava alinca gece daha rahat uyuyor
Ma
Aksam uykusuna kacta geciyor ki? Günduz mü fazla uyuyor acaba? Bir de gün içinde disari cikiyor musunuz bebisler hava alinca gece daha rahat uyuyor
Akşam 7 de uyunsya başladı ondan sonra böyle olması daha da arttı 7 uyuyo 8 uysniyo 9 uyuyo 12 uyaniyo 2 uyaniyo 3 4 Büşra saat başı kalkıyoruz

Ama önceden 8 buçuk 9nda uyurdu sonra 2 de kalkardı bide 5 te öne razıyım şu an

Benimki de yüzüstü dönmeye başladı bir kaç gündür ve benim uyku kalmadı yarım saatte bir sürekli kalkıp kontrol ediyorum. Bıraksak mi bilemedim. Ama geri dönmeyi bilmiyor hatta kolu altında kalıyor çoğu zaman

Ay önceden çok iyiymiş. Umarım düzelir geri aynı olur

Benim de önceden az cok sizinki gibiydi dün gece 8uyu 9uyan 10uyu 2uyan 4 5 sizin gibi saat basi kalktim perisan oldum. Herhalde bir sürec ve gececek bu. Sizde de ayni bende de ayni ilerlemis. Sabir

Arkadaşlae oğlumun pipisinin tam delik yeri kızardı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bezler yapıyor sıcaktan acaba?

Bende bugün yaptırıcam bakalım nasıl geçecek

Ben yatağın içine babynest yatak koyuyorum ayrıca küçğk gelene kadar kullanıcam hep dönmesini engelliyor döner mi bilmiyorum tani ama gece kendini sağa sola çok atıyor emziğini aramak için heraşde o yatak olmasa kesin döner baya atıyor çünkü sizinki ne zaman doğmuştu

Babynest yok bende, benimki de tüm yatağı turluyor aylardır, bıraktığım gibi asla bulmuyorum:) şimdi de dönme işi başladı, park yatağın dibinde yüz üstü buluyorum 13 şubat doğumlu benim kız

Kizlar sıcak havada çocuğum ateşini olcuyorim 37 37bucik arası gosteriyor ateşi varmı yada sicaktami oluyor tavanda vantilatör çalışıyor klimayı acmiyorm kendimi olcuyotim 37cikiyor normalmi. Ama neşesi yerinde

Arkadaşlae oğlumun pipisinin tam delik yeri kızardı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bezler yapıyor sıcaktan acaba?
Biz geçen hafta yaşadık korktum hatta enfeksiyon başka birşey mi diye. Pişik kremi sürdüm. Öbür gün de doktor randevumuz varmı beze sürtünüyor sıcaktan olur sorun yok dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…