- 18 Temmuz 2019
- 309
- 248
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.341
Ateş varsa göğsünüzü kontrol edin kızarıklık şiş yer var mı diyeBenım pompa geldı sagdım 1 damla süt çıkmadı ateş basıyır benmde
Dr. Osman Gönül'al sayfasında bugün ona bir soru sormuşlar bebeğim 12 saat uyumuyor diye o da böyle bir şey olamaz yanıtı vermiş hatta bunun için video paylaşmış onun videosuna bakabilirsinizNe güzel mantıklı yazmışsın canım benimkide böle bende dr a böle söylüyorum yok normal uyumayabilir diyip gönderiyo bi tahlil filan yapmadan gözle muayeneye istinaden anneyi pek dinlemiyolar ama mutlu huzurlu bebek daha uzun uyur yani. Yanlş anlaşılmasın dr ları kötülemiyorum sadece biraz olsun biz anneleri dinleyip ona göre baksalar daha iyi olucak.Ben çoğu şeyi buradan takip edip öğrenip tedavisini yapıyorum
Hıc emmıyor bebeğe yaklaştı mı aglıyor
Facebookta emzirme akademisi adında bi grup var orda birçok emzirme danışmanı ücretsiz yardımcı oluyor. Sonradan emziren meme reddini aşan yavaş yavaş mamayı bırakan birçok insan var. Sizde çok istiyorsanız yardım isteyebilirdiniz belki çare olur.Benim sütüm çok değildi bebek küvezde biberona alıştı daha sonra küvezden çıktığımızda ilk bir hafta anne sütü aldı o sıra hiç kilo almamış anladık ki anne sütü yetmiyor geceleri mama veriyorduk sadece.Daha sonra her meme sonrası mama vermeye başladık derken biberon kolay gelmeye başladı anne sütüne değil mamaya düşkünlüğü arttı.anne sütü almayo giderek azalttı.Cogunlukla akış hızı yavaş diye ağladı istemedi ben hep hala zorluyorum emsin diye gündüzleri ama malesef çok istemiyor çoğunlukla ağlayarak bırakıyor.Silikon meme ucunu bırakamadık görüyorum ki silikon meme ucunda süt birikiyor ama bebek çoğunlukla süt az geliyor diye almıyor.Hepsi birbirini körükledi biberon ve silikon uç derken işin içinden çıkamadık.Sagma olayı da 40 gün boyunca bebeğim küvrzdeyken 2 saatte bir gece dahil süt sağdım artmak bir yana bebeğin ihtiyacını karşılamadı son haftalarda o zaman bile
Sadece memintolar sarksa yine iyiBenim memeler dize kadar sarktı
Ay vallahi bayılazaaam bunların gündüz uykusundan. Sadece kucağımda ya da ayağımda uyuyor.Ayyy
Fenaa ya şimdiki bebekler vallahi
Aynı durumdayım canım emin ol. Banyo bile sakince yapamıyorum Kaşım biyigil çıkıyor yani istedigim bakım rutinini orturtsmadim. Saçım boyanması lazım. Gittikçe zayifliyorum dediğim de 72 ile hamile kaldım 75 im fakat ben idealde 65 kiloyum ki ağırlık sporu yapan biriydim şimdi bende değişik birşey oldum ,Sadece memintolar sarksa yine iyi
Kum saati gibi belim vardı şimdilerde yerini zeytin varilinden hallice yağ tabakası aldı. boyundan itibaren bir patates düşün iki tane ayak var sadece kafa+govde+ayak oldu anatomim
Bir de çok çirkinleştim ben ya bakımsızlıktan öte bir şekilde cirkinlik geldi resmen. Allah için güzel gacıydım
Bence hala iyiyiz ama Doğum psikolojisinden çıkamadıkSadece memintolar sarksa yine iyi
Kum saati gibi belim vardı şimdilerde yerini zeytin varilinden hallice yağ tabakası aldı. boyundan itibaren bir patates düşün iki tane ayak var sadece kafa+govde+ayak oldu anatomim
Bir de çok çirkinleştim ben ya bakımsızlıktan öte bir şekilde cirkinlik geldi resmen. Allah için güzel gacıydım
Yasemin Yalçının Gülazer diye bi tiplemesi var bilir misin? Leğen gibiydiAynı durumdayım canım emin ol. Banyo bile sakince yapamıyorum Kaşım biyigil çıkıyor yani istedigim bakım rutinini orturtsmadim. Saçım boyanması lazım. Gittikçe zayifliyorum dediğim de 72 ile hamile kaldım 75 im fakat ben idealde 65 kiloyum ki ağırlık sporu yapan biriydim şimdi bende değişik birşey oldum ,fakat bende şöyle bir durum var her doğum sonrası 1 sene geçince oğlumda öyleydi ideal kiloma formuma ulaşıp motive oluyorum bakalım bu sıpda ne zaman kavusurum
Çok haklısınBence hala iyiyiz ama Doğum psikolojisinden çıkamadık
Biliyorum biliyorum ama gerçekten daha hamilelik doğum psikolojisi sonra bebeklere alışma rutin oturtma sürecine bence ufaktan giriyoruz havalar güzel sıcak ama bir şekilde adapte olucaz inaniyorum bomba gibi donucezYasemin Yalçının Gülazer diye bi tiplemesi var bilir misin? Leğen gibiydiAynı oyum
Ay insallah eski halimize yaklaşırız
En son 15 tiDegerı kaç canım
Ay ağzın bal yesinBiliyorum biliyorum ama gerçekten daha hamilelik doğum psikolojisi sonra bebeklere alışma rutin oturtma sürecine bence ufaktan giriyoruz havalar güzel sıcak ama bir şekilde adapte olucaz inaniyorum bomba gibi donucez
Biz de yarın yaptıracağız korkuyorumAy biz bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık çok fena huzursuzluk yaptısürekli kucakta durmak istiyor ve uyumuyor hala direniyoruz yerine koyunca çığlık atıp kızarana kadar ağlıyor. Kucakta da uyumuyor gözlerinden uyku akıyor. Bu aşının etkisi geçince normale dönüyorlar mı ya
İnşallah sizde yan etki yapmazBiz de yarın yaptıracağız korkuyorum
Umarım sizde de sorun olmazBiz de yarın yaptircaz sonra hemen annemin yanına gidicem. Akçay'a hem bayram öncesi çocuğu okula yollamicam son hafta hem orası daha serin şuan çocuk sıcaktan derim uykuya dalamiyor