2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Dr. Osman Gönül'al sayfasında bugün ona bir soru sormuşlar bebeğim 12 saat uyumuyor diye o da böyle bir şey olamaz yanıtı vermiş hatta bunun için video paylaşmış onun videosuna bakabilirsiniz

Hıc emmıyor bebeğe yaklaştı mı aglıyor

Facebookta emzirme akademisi adında bi grup var orda birçok emzirme danışmanı ücretsiz yardımcı oluyor. Sonradan emziren meme reddini aşan yavaş yavaş mamayı bırakan birçok insan var. Sizde çok istiyorsanız yardım isteyebilirdiniz belki çare olur.

Benim memeler dize kadar sarktı
Sadece memintolar sarksa yine iyi
Kum saati gibi belim vardı şimdilerde yerini zeytin varilinden hallice yağ tabakası aldı. boyundan itibaren bir patates düşün iki tane ayak var sadece kafa+govde+ayak oldu anatomim
Bir de çok çirkinleştim ben ya bakımsızlıktan öte bir şekilde cirkinlik geldi resmen. Allah için güzel gacıydım

Ayyy
Fenaa ya şimdiki bebekler vallahi
Ay vallahi bayılazaaam bunların gündüz uykusundan. Sadece kucağımda ya da ayağımda uyuyor. canı sağolsun öleyim uğruna evladııımm ama totom tepsi gibi oldu yav otur otur meme başında

Aynı durumdayım canım emin ol. Banyo bile sakince yapamıyorum Kaşım biyigil çıkıyor yani istedigim bakım rutinini orturtsmadim. Saçım boyanması lazım. Gittikçe zayifliyorum dediğim de 72 ile hamile kaldım 75 im fakat ben idealde 65 kiloyum ki ağırlık sporu yapan biriydim şimdi bende değişik birşey oldum , fakat bende şöyle bir durum var her doğum sonrası 1 sene geçince oğlumda öyleydi ideal kiloma formuma ulaşıp motive oluyorum bakalım bu sıpda ne zaman kavusurum

Bence hala iyiyiz ama Doğum psikolojisinden çıkamadık

Yasemin Yalçının Gülazer diye bi tiplemesi var bilir misin? Leğen gibiydi Aynı oyum
Ay insallah eski halimize yaklaşırız

Yasemin Yalçının Gülazer diye bi tiplemesi var bilir misin? Leğen gibiydi Aynı oyum
Ay insallah eski halimize yaklaşırız
Biliyorum biliyorum ama gerçekten daha hamilelik doğum psikolojisi sonra bebeklere alışma rutin oturtma sürecine bence ufaktan giriyoruz havalar güzel sıcak ama bir şekilde adapte olucaz inaniyorum bomba gibi donucez

Ay biz bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık çok fena huzursuzluk yaptı sürekli kucakta durmak istiyor ve uyumuyor hala direniyoruz yerine koyunca çığlık atıp kızarana kadar ağlıyor. Kucakta da uyumuyor gözlerinden uyku akıyor. Bu aşının etkisi geçince normale dönüyorlar mı ya

Biliyorum biliyorum ama gerçekten daha hamilelik doğum psikolojisi sonra bebeklere alışma rutin oturtma sürecine bence ufaktan giriyoruz havalar güzel sıcak ama bir şekilde adapte olucaz inaniyorum bomba gibi donucez
Ay ağzın bal yesin insallah

Biz de yarın yaptıracağız korkuyorum

Biz de yarın yaptircaz sonra hemen annemin yanına gidicem. Akçay'a hem bayram öncesi çocuğu okula yollamicam son hafta hem orası daha serin şuan çocuk sıcaktan derim uykuya dalamiyor

Mı min termometresi var oda yi 28,5 gösteriyor pencereyi açtım hava gelsin diye üstünde zıbın kısa kollu altında birşey yok üstünü örtüp öyle yatircam ama sorun olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…