2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evet kaçta gece uykusuna geçiyorsunuz ben de merak ettim
Benimde yakın arkimin bebişi var arada bikaç ay büuük gece yatırıyor bebeğini sabah 7 sonra besle tekrar yatır öğle 12-1 gibi uyanıyo maşşallah nazar değmesin ama ben buraya siteye bakıyorum birimizin bebeside mışıl mışıl uyuyo yazsın yokk maşllah hepsi asker gibi hece nöbetine dikmişlet bizi inşallah 4/5 aylıkken rahatlarız diyorum

Bende çok mutsuzum eşim destek bana yaptır diyo çok çirkin gözüküyorlar

Oy baya yorucu bir süreç ya Allah kolaylığını verir inşallah doğru başta biberona alışınca zor oluyor ama sen elinden gelen her şeyi yapmışsın bazen olanların önüne geçemiyorsun mama vermek kötü bişeyndeğil kendinş bu konuda kötü hissetme öyle de büyüyecekler böyle de

Ne güzel mantıklı yazmışsın canım benimkide böle bende dr a böle söylüyorum yok normal uyumayabilir diyip gönderiyo bi tahlil filan yapmadan gözle muayeneye istinaden anneyi pek dinlemiyolar ama mutlu huzurlu bebek daha uzun uyur yani. Yanlş anlaşılmasın dr ları kötülemiyorum sadece biraz olsun biz anneleri dinleyip ona göre baksalar daha iyi olucak.Ben çoğu şeyi buradan takip edip öğrenip tedavisini yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…