2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Maşallah güzel olmuş en azından bir düzen var artık bizimde var güya ama günde 5 kere uyuyunca bana vakit kalmıyor 🤣🤣
Uzun uyusa zaten 5 kere uyumaz 2-3 e iner kısa uyumasının altında birşey olabşir belki doktora sordunuz altında yatan bir sebep huzursuz ediyor olablir mesela bizim bir dönem idrar enefksyonumuz vardı uykuya geçiş olmuyordu uyusada çok kısa uyuyordu huzursuzluk vardı

Uzun uyusa zaten 5 kere uyumaz 2-3 e iner kısa uyumasının altında birşey olabşir belki doktora sordunuz altında yatan bir sebep huzursuz ediyor olablir mesela bizim bir dönem idrar enefksyonumuz vardı uykuya geçiş olmuyordu uyusada çok kısa uyuyordu huzursuzluk vardı
Uykuya geçişte sıkıntı yok ama uykuları kısa iştw onuda günde çok kez uyumasına bağlıyorum gün içinde onu oyalayamıyırum bu aralar öok ağlıyor diş mi çıkaracak anlamadım yarın aşımız var sağlık ocağına bir soracağım

Benim memeler dize kadar sarktı 😂😂
Öf deme öyle ya benim gögüslerim çok küçüktü süt gelince büyüdü ve çatladı çatlak kısımlar alt tarafta olduou için bana da sarkmış gibi geliyor aşırı moralim bozuluyor ya hatta eşime emzirme bittikten sonra gögüslerimi yaptırıcam demiştim de kızmıştı insan aşırı kafasına takıyor hala doğum psikolojisini atlatamadım zaten

Bebek emmiyor muydu
Benim sütüm çok değildi bebek küvezde biberona alıştı daha sonra küvezden çıktığımızda ilk bir hafta anne sütü aldı o sıra hiç kilo almamış anladık ki anne sütü yetmiyor geceleri mama veriyorduk sadece.Daha sonra her meme sonrası mama vermeye başladık derken biberon kolay gelmeye başladı anne sütüne değil mamaya düşkünlüğü arttı.anne sütü almayo giderek azalttı.Cogunlukla akış hızı yavaş diye ağladı istemedi ben hep hala zorluyorum emsin diye gündüzleri ama malesef çok istemiyor çoğunlukla ağlayarak bırakıyor.Silikon meme ucunu bırakamadık görüyorum ki silikon meme ucunda süt birikiyor ama bebek çoğunlukla süt az geliyor diye almıyor.Hepsi birbirini körükledi biberon ve silikon uç derken işin içinden çıkamadık.Sagma olayı da 40 gün boyunca bebeğim küvrzdeyken 2 saatte bir gece dahil süt sağdım artmak bir yana bebeğin ihtiyacını karşılamadı son haftalarda o zaman bile

X