2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben oğlum uyumadan kahvaltı yapamıyorum artık ya asla durmuyor illa ağzının içine girecek kadar dibinde olucam yoksa çığlık çığlığa ağlıyor

Bebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Bizimki gündüz 3 kere olacak şekilde sabah öğle uykusu ve akşam şekerlemesi yapıyor sabah öğlen 2-3 saat arası akşamda yarım saat 9-10 gibide gece uykusuna geçiyoruz artık doğdugundan beri bu şekilde devam ettirdim hep

Ayakta sallamaya görmek istemiyorum artıkbacaklarım mafolmuştu diz kapağının arkası şişmiş aksıyordum sürekli neyseki bıraktırdım şükür bir haftadır ayakta sallamıyorum bacaklarım anca kendine geliyor

Maşallah güzel olmuş en azından bir düzen var artık bizimde var güya ama günde 5 kere uyuyunca bana vakit kalmıyor

Benim banyo fena halde gene mutfağım iyi durumda diğer yerlere göre birde dağınıklık diz boyu salona taşındım klima var burda diye beşik çocuğun eşyaları ooo inanılmaz

Benim memeler dize kadar sarktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…