- 19 Mayıs 2024
- 1.911
- 1.257
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.281
Benimkide öyle meme de uyuyunca ya da emzik ağzından düşünce emmeye devam ediyor ama öyle uyuması iyi bişey uykuya tam geçti demektirBebegim uykudayken detin uykuya gecmeden alt dudagi kimildiyor emdigini saniyor bòyle olan var mi
Benımkı de öyle ya şu bır elı emzıkte bır elı sacında drlı gıbı ayarsızBana da yer gibi geliyor
Ben oğlum uyumadan kahvaltı yapamıyorum artık ya asla durmuyor illa ağzının içine girecek kadar dibinde olucam yoksa çığlık çığlığa ağlıyorEvet daginik. Sabah bebe sakin oluyor hemen yatakodasi toparla havalandr sonra mutfaga geçiş anakucaginda durursa kahvalti ve bulasklari yerlestrme. Salon ve odalara yetisemiyorum. Eşim gelince hizla camasr topla yenileri as sofra derken aksam oluyor.
Aynı canm yaİlk zamanlar annem vardı ne güzeldi şimdi ben de alıştım dağınıklığa eşim gelene kadar beklemek zorundayım ya da bebek kucağımda ufak tefek işler işte anca
Benımkı de öyle ya şu bır elı emzıkte bır elı sacında drlı gıbı ayarsız
Evet buzımkıde öyle yapısıyot bana ıyıceBen oğlum uyumadan kahvaltı yapamıyorum artık ya asla durmuyor illa ağzının içine girecek kadar dibinde olucam yoksa çığlık çığlığa ağlıyor
Off benimki de öok ağlıyor hiç ağlamazdı artık o kadar sıkıldım ki ne yapsam susmuyor karnı tok altı temiz çığlık çığlığa ağlıyorAmin canım hepimize. Vallahi bugun agla ağla. Uyut al koy bu saat oldu bısey yapamadım
Huy edıldıler onu bagıra bagıra ağlamayı arkadaş kahveye geldı ona bakarak bagırıyor al beni diyeOff benimki de öok ağlıyor hiç ağlamazdı artık o kadar sıkıldım ki ne yapsam susmuyor karnı tok altı temiz çığlık çığlığa ağlıyor
Sağınca gelmeyebiliyor bazenBenım pompa geldı sagdım 1 damla süt çıkmadı ateş basıyır benmde
Ne yapmalıykmSağınca gelmeyebiliyor bazen
Bizimki gündüz 3 kere olacak şekilde sabah öğle uykusu ve akşam şekerlemesi yapıyor sabah öğlen 2-3 saat arası akşamda yarım saat 9-10 gibide gece uykusuna geçiyoruz artık doğdugundan beri bu şekilde devam ettirdim hepBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Agrouor halsizlik bıtkınlıkEmmıyorda benım sırt bölgem çok agr
Sütün olduğunu anlıyorum ben emziriyorum emmediğinde sağıyorum biraz beklemek gerekiyor süt hemen inmiyor ufak sızlama gelmesi lazım öyle süt gelmeye başlıyorNe yapmalıykm
Maşallah güzel olmuş en azından bir düzen var artık bizimde var güya ama günde 5 kere uyuyunca bana vakit kalmıyorBizimki gündüz 3 kere olacak şekilde sabah öğle uykusu ve akşam şekerlemesi yapıyor sabah öğlen 2-3 saat arası akşamda yarım saat 9-10 gibide gece uykusuna geçiyoruz artık doğdugundan beri bu şekilde devam ettirdim hep
Kesinlikle öyle. İşte insanın içi rahat etmiyorKucağımızda ufacık bebekle evimizi ayıplayan bir daha çalmasın bence kapımızı
Aynı kuzum hele mutfağa girip niyet ettim niyet eyledim yemek yapmaya diyorum bizim bebeyi yeni uyutmusum falan keyfim yerinde. Hobaaa tavanın içinde soğan yada haşlama suyu kayniyo gidiyo.o gün artik eşim el attı eve namizsizzz güzel de temizledi evi şipşak.. dedim böyle maharetlerin var niye yapmıyorsun diyor sen kadınsın sen yap alışma diyo.Gicigima. Dedim bende işe baslayinca senin yaptığını yapicam eve gelcem yemek yapmam temizlik yapmam çocuğa bakarsın sen ben çalışırım , Aynen Allahtan gelen giden yok
Sabırla sagmaya devam et günde ne kadar sagabilirsim zamanla geliyor açılıyor emin olBenım pompa geldı sagdım 1 damla süt çıkmadı ateş basıyır benmde
Benim memeler dize kadar sarktıYa benim de öyle ama bakınca biz çok yazığız ya. Vallahi gelin ağlaşalım. Kadın olmak ne zor. Eşler anneannne babaanne biri çocuğa baksada rahat çamaşır assak diye hayal kuruyoruz oysa millet m*m* si sarkmasin diye emzirmiyor.Bense tam bu amijoler gibiyimm hahah