-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.241
Bizde ağlama vs yok ama yemek yerken çok dikkatli izliyor gözlerini ayırmadanYemek yerken oğlum çıldırıyor ya ağlama krizine giriyo çatalı uzatıyorum hemen susuyor ağzını açıyor. Hele su çay falan içiyorsam bardağı elimden almaya çalışıyor kucağımdayken. Sizde böyke oluyor mu yemeklerinde gizli yicez artık
8-9 gibi yatarsa 11-12 / 2-3 /4-5 civarı kalkıyor o zamanlarda emzirip tekrar uyutmaya çalışıyorum.6-7 arası artık uyanmış oluyoruzGece kav kere uyanıyor bu saatte yatıyorsa canım gece uykusuna
Evet evet aynı durumdayız versem yiyecekYemek yerken oğlum çıldırıyor ya ağlama krizine giriyo çatalı uzatıyorum hemen susuyor ağzını açıyor. Hele su çay falan içiyorsam bardağı elimden almaya çalışıyor kucağımdayken. Sizde böyke oluyor mu yemeklerinde gizli yicez artık
3 te uyanıp sonra 5 te güne başladık uyursa şimdi meme ağzında yarım saattir çekmeye çalışınca açıyor gözlerini bitik durumdayımMaalesef 3te uyandık hala uyumuyor minik
Gündüz uyuklamalari hep memede. Bakın uyku demedim uyuklamaBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Temiz bir tahta kaşık verin eline oyalansınBizim yemeklerinyemek istiyor nasıl vereyim
Ah ahh anlıyorum sizi bende ellerini örtünün altına sokuyorum bu seferde örtüyü alıp kafasına geçiriyor, sonrada basıyor çığlığıOğlum Doğduğundan beri böyle anlattığınız gibi illa elleri dışarıda olacak eller hep suratta
Uyuduktan sonra ellerini yavaşça örtünün altına sokuyorum bazen uyandırmasın kendini diye başka da çözüm bulamadım
Yemeklere ilgisi arttı ağzını şapırdatıyor. Ağzının suyu akıyor hattaYemek yerken oğlum çıldırıyor ya ağlama krizine giriyo çatalı uzatıyorum hemen susuyor ağzını açıyor. Hele su çay falan içiyorsam bardağı elimden almaya çalışıyor kucağımdayken. Sizde böyke oluyor mu yemeklerinde gizli yicez artık
Evet daginik. Sabah bebe sakin oluyor hemen yatakodasi toparla havalandr sonra mutfaga geçiş anakucaginda durursa kahvalti ve bulasklari yerlestrme. Salon ve odalara yetisemiyorum. Eşim gelince hizla camasr topla yenileri as sofra derken aksam oluyor.Ay kızlar evim benimde inanılmaz dağınık yani bilmiyorum sizinkiler böyle mi. Kalkmış gidiyor resmenAllah'tan eve kimse gelmiyor her yer her yerde inanılmaz yani hamileyken bile böyle değildi yapıyordum 8. Ayıma kadar
Dağınık değil ama temiz olduğu da söylenemezAy kızlar evim benimde inanılmaz dağınık yani bilmiyorum sizinkiler böyle mi. Kalkmış gidiyor resmenAllah'tan eve kimse gelmiyor her yer her yerde inanılmaz yani hamileyken bile böyle değildi yapıyordum 8. Ayıma kadar
Aayyy evet yiyecegim o agzini benimki de öyleeeeBebegim uykudayken detin uykuya gecmeden alt dudagi kimildiyor emdigini saniyor bòyle olan var mi
Ben kaç gündür hiç birşey yapmıyorum ondan inanılmaz bi hala gelmiş evEvet daginik. Sabah bebe sakin oluyor hemen yatakodasi toparla havalandr sonra mutfaga geçiş anakucaginda durursa kahvalti ve bulasklari yerlestrme. Salon ve odalara yetisemiyorum. Eşim gelince hizla camasr topla yenileri as sofra derken aksam oluyor.
Evet uykuda emiyor gibi yapıyorBebegim uykudayken detin uykuya gecmeden alt dudagi kimildiyor emdigini saniyor bòyle olan var mi
Video cektim cok tatlis geliyor bana hatira kalsin diyeAayyy evet yiyecegim o agzini benimki de öyleeee
Oo iyiymiş benimkini görmesin kimseDağınık değil ama temiz olduğu da söylenemezkanguruya takıp iş yapmaya çalışıyorum üstten üstten süpürme silme anca, günü kurtarıyoruz
Evet bende okumuştum bunuTerlemek vücudun kendini soğutma sistemiymiş. Vücut aşırı ısındığı için terle kendini soğutmaya çalışıyormuş
Biz de. Sorun olmadı..Merhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazenSizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Herkeste ayni olmuyor canim biz 2hafta once olduk, bir etki yaşamadık ama. Ben gitmeden bi cay kasigi calpol verdim ne olur ne olmaz diyeBiz cuma olucaz korkuyorum.
EvetttBebegim uykudayken detin uykuya gecmeden alt dudagi kimildiyor emdigini saniyor bòyle olan var mi
Bizimde Aynı.. Uyuyunca ds uyanır diye yapamıyorum..Dağınık değil ama temiz olduğu da söylenemezkanguruya takıp iş yapmaya çalışıyorum üstten üstten süpürme silme anca, günü kurtarıyoruz