2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bizde ağlama vs yok ama yemek yerken çok dikkatli izliyor gözlerini ayırmadan arada ağız şapırdatıyor ama denk geliyor sanırım

Evet evet aynı durumdayız versem yiyecek geçen gün elimdeki suya ağladı ağzına değdirdim azıcık

Maalesef 3te uyandık hala uyumuyor minik
3 te uyanıp sonra 5 te güne başladık uyursa şimdi meme ağzında yarım saattir çekmeye çalışınca açıyor gözlerini bitik durumdayım
Bebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Gündüz uyuklamalari hep memede. Bakın uyku demedim uyuklama max yarım saat.
Bizim yemeklerinyemek istiyor nasıl vereyim
Temiz bir tahta kaşık verin eline oyalansın geçen öyle yaptım ben. Masaya falan vurdu kaşığı hoşuna gitti baya

Ah ahh anlıyorum sizi bende ellerini örtünün altına sokuyorum bu seferde örtüyü alıp kafasına geçiriyor, sonrada basıyor çığlığıbir kaç gecedir ince bir tülbentle sadece kollarını sarıyorum biraz olsun uykuları uzadı gibi inşallah bir an önce suratlarını rahat bırakırlar

Yemeklere ilgisi arttı ağzını şapırdatıyor. Ağzının suyu akıyor hatta

Ay kızlar evim benimde inanılmaz dağınık yani bilmiyorum sizinkiler böyle mi. Kalkmış gidiyor resmen Allah'tan eve kimse gelmiyor her yer her yerde inanılmaz yani hamileyken bile böyle değildi yapıyordum 8. Ayıma kadar

Evet daginik. Sabah bebe sakin oluyor hemen yatakodasi toparla havalandr sonra mutfaga geçiş anakucaginda durursa kahvalti ve bulasklari yerlestrme. Salon ve odalara yetisemiyorum. Eşim gelince hizla camasr topla yenileri as sofra derken aksam oluyor.

Dağınık değil ama temiz olduğu da söylenemez kanguruya takıp iş yapmaya çalışıyorum üstten üstten süpürme silme anca, günü kurtarıyoruz

Ben kaç gündür hiç birşey yapmıyorum ondan inanılmaz bi hala gelmiş ev ay biri gelse rezil olurum valla

Dağınık değil ama temiz olduğu da söylenemez kanguruya takıp iş yapmaya çalışıyorum üstten üstten süpürme silme anca, günü kurtarıyoruz
Bizimde Aynı.. Uyuyunca ds uyanır diye yapamıyorum..
Uyanırsa keyfi iyi olursa banyoyu temizliycem, kapıya onuda nuna ile götürcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…