- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.261
Ay aman salla yaaa bebislerimizden önemli miOo iyiymiş benimkini görmesin kimse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman salla yaaa bebislerimizden önemli miOo iyiymiş benimkini görmesin kimse
Allah kolaylık versin bebekle hele hele durmayan bebekle iş yapmak çok zorBizimde Aynı.. Uyuyunca ds uyanır diye yapamıyorum..
Uyanırsa keyfi iyi olursa banyoyu temizliycem, kapıya onuda nuna ile götürcem bakalım
Evet başta tıkanınca öyle her tarafın ağrıyor sizde de fazla süt var galiba az bekleyince tıkanıyor olabilir bol bol emzirin.Randevy aldım bende genel cerrahiye o sıcak su olayını bir deneyeyim benim hemen ateşim çıkıyor anlamadım aşırı halsiz oluyorum kemiklerimw kadar ağrı vuruyor anlamadım
Kucağımızda ufacık bebekle evimizi ayıplayan bir daha çalmasın bence kapımızıBen kaç gündür hiç birşey yapmıyorum ondan inanılmaz bi hala gelmiş ev ay biri gelse rezil olurum valla
Benim 6 de yayıp 8 gibi kalkıyor sonra 10 gibi uykusu geliyor yatiyo sonra pat uyanıyor 11 12 den once uyuyamaz olduk çok kötü oldu düzenimizKesinlikle öyle:) bu arada ben son uykusu için asla saat 18i geçirmemeye çalışıyorum, takip ettiğim uylu eğitimleri de bunu söylüyor, yoksa gece uykusuna dalış saati direkt öteleniyor. 18i geçirmezsem genelde 20 en geç 21 de gece uykusuna geçmiş oluyor
Aynı kuzum hele mutfağa girip niyet ettim niyet eyledim yemek yapmaya diyorum bizim bebeyi yeni uyutmusum falan keyfim yerinde. Hobaaa tavanın içinde soğan yada haşlama suyu kayniyo gidiyo.o gün artik eşim el attı eve namizsizzz güzel de temizledi evi şipşak.. dedim böyle maharetlerin var niye yapmıyorsun diyor sen kadınsın sen yap alışma diyo. Gicigima. Dedim bende işe baslayinca senin yaptığını yapicam eve gelcem yemek yapmam temizlik yapmam çocuğa bakarsın sen ben çalışırım , Aynen Allahtan gelen giden yokAy kızlar evim benimde inanılmaz dağınık yani bilmiyorum sizinkiler böyle mi. Kalkmış gidiyor resmen Allah'tan eve kimse gelmiyor her yer her yerde inanılmaz yani hamileyken bile böyle değildi yapıyordum 8. Ayıma kadar
Ya benim de öyle ama bakınca biz çok yazığız ya. Vallahi gelin ağlaşalım. Kadın olmak ne zor. Eşler anneannne babaanne biri çocuğa baksada rahat çamaşır assak diye hayal kuruyoruz oysa millet m*m* si sarkmasin diye emzirmiyor. Bense tam bu amijoler gibiyimm hahahEvet daginik. Sabah bebe sakin oluyor hemen yatakodasi toparla havalandr sonra mutfaga geçiş anakucaginda durursa kahvalti ve bulasklari yerlestrme. Salon ve odalara yetisemiyorum. Eşim gelince hizla camasr topla yenileri as sofra derken aksam oluyor.
Olmaz miii yiyesim geliyor. Uyanıkken bu performansı gösterse süper olcakBebegim uykudayken detin uykuya gecmeden alt dudagi kimildiyor emdigini saniyor bòyle olan var mi
Amin canım hepimize. Vallahi bugun agla ağla. Uyut al koy bu saat oldu bısey yapamadımAllah kolaylık versin bebekle hele hele durmayan bebekle iş yapmak çok zor
Allah yardımcınız olsun çok zor düzen oturtmak ki ben hala savaş halindeyim. Günü gününü tutmasa da rutinden şaşmamaya çalışıyorumBenim 6 de yayıp 8 gibi kalkıyor sonra 10 gibi uykusu geliyor yatiyo sonra pat uyanıyor 11 12 den once uyuyamaz olduk çok kötü oldu düzenimiz
Doğduğu günden beri öyle 30 dk uyursa iyiBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Meme ağzında 2 saattir koltuktayım meme ağzından düşecek gibi oluyo sinirlenip uyanıyor yakalayıp devam ediyor totom basım acıdı kimildayamiyorum suyum bitti susadım acıktım yandımAmin canım hepimize. Vallahi bugun agla ağla. Uyut al koy bu saat oldu bısey yapamadım
Bana da yer gibi geliyorEvet evet aynı durumdayız versem yiyecek geçen gün elimdeki suya ağladı ağzına değdirdim azıcık
Ek gıda için kaşık almıştım yumuşak diye onu verdim ağzına bir skktu kusacaktj boğazının içine kadar sokuyor3 te uyanıp sonra 5 te güne başladık uyursa şimdi meme ağzında yarım saattir çekmeye çalışınca açıyor gözlerini bitik durumdayım
Gündüz uyuklamalari hep memede. Bakın uyku demedim uyuklama max yarım saat.
Temiz bir tahta kaşık verin eline oyalansın geçen öyle yaptım ben. Masaya falan vurdu kaşığı hoşuna gitti baya
1.5 2 saatte bir emziriyorum bir öğün yemediğinde hemen rahatsız olmaya başlıyorum baya sıkıntılıEvet başta tıkanınca öyle her tarafın ağrıyor sizde de fazla süt var galiba az bekleyince tıkanıyor olabilir bol bol emzirin.
ay çok güldüm ya çok tatlilaaaaaaarEk gıda için kaşık almıştım yumuşak diye onu verdim ağzına bir skktu kusacaktj boğazının içine kadar sokuyor
Yalnız değilsin ya toplamaya çalışıyorum ama zor genelde dağıldığı anda toplamaya çalışıyorum yoksa iyice bozuluyorAy kızlar evim benimde inanılmaz dağınık yani bilmiyorum sizinkiler böyle mi. Kalkmış gidiyor resmen Allah'tan eve kimse gelmiyor her yer her yerde inanılmaz yani hamileyken bile böyle değildi yapıyordum 8. Ayıma kadar
Gunlerı bırbırını tutmuyor kı8-9 gibi yatarsa 11-12 / 2-3 /4-5 civarı kalkıyor o zamanlarda emzirip tekrar uyutmaya çalışıyorum.6-7 arası artık uyanmış oluyoruz geçen hafta felaketti 45 dkda saatte bir uyandı mahvolmuştum
Bende varım sız gıbıııı alıp basını gıdıyor olmadı kapsını Kapatiyorum dagınık yerınYalnız değilsin ya toplamaya çalışıyorum ama zor genelde dağıldığı anda toplamaya çalışıyorum yoksa iyice bozuluyor
Benım pompa geldı sagdım 1 damla süt çıkmadı ateş basıyır benmdeEvet başta tıkanınca öyle her tarafın ağrıyor sizde de fazla süt var galiba az bekleyince tıkanıyor olabilir bol bol emzirin.