2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benım s

Bu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar ya dönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum
Benim bebiş ilk başlarda kurtaramıyordu zorlanıp ağlıyordu (hala ara ara kurtaramıyor ) bazen de öyle bir dönmüş oluyor ki sanırsın emekleyecek pozisyonu o kadar iyi ama bir an önce tekrar sırt üstü dönmeyi öğrenmesi lazım bu sefer de geri dönemediği için ağlıyor

Garfield gibi kedi benim büyük olan öyle de ufak olan tam bir bordo bereli

Şükür benim adam boğulmaktan son anda kurtuldu çok şanslı ki onu seven bir oğlu var. Güzel anneler. Kendinize iyi bakın. Burda olmasam bebeği sallarken ya da yemek molasında tavana bakıp gelecek kaygilarimla ile (!) ile hasbihal olabilirdim.

Benimki dönmüyor ya totosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum

Endişe etme hiç. İlk kızım 3 aylıkken dönmüştü, geri dönemedi 4 ay her döndüğünde bebe çevirdim gece gündüz. Çok sinir bozucuydu yok kolunu kurtaramaz yok geri dönemez.

İkinci kızım bayağı hımbıl. 4,5 aylıkken döndü ama ne kol derdi var ne geri dönememe derdi. Dönenip duruyor. Kendini sürüyerek koltukların altına falan kaçıyor ajsjajsj ve sıfır şaka pazar günü öyle dümdüz yatıyordu bacak kaldırma bile nadirdi pazartesi günü güncelleme alan bilgisayar gibi yapmaya başladı bunları.

Yok yok benimki bi haftadır yüzünün üstüne dönüyor önceden hep yan dönüyordu sadece şimdi yüz üstü dönüyor da kolunu çıkaramıyor
Donmek için cabası da yok benimkinin hep kucakta belki ondan bugün birakayim bi yatsın bakalım

Ayy darısı başıma o zaman insallah içime su serptiniz

Fistık ya her çocuk bır degıl benım büyük oğlan da erkendı herseyı 10 aylık yürüdü tombalak olmasına rağmen bu nasıl olcak bılmem bu da çok hateketlı ama yattığı yerden Kafa göz ayak kol hıc durmuyor çırpınıyor sonra cıhlık atıyo gülüyor

Travel sistem bebek arabalarını uçakta bagaj kısmına vermeden yani uçağın girişine bırakarak binebiliyor muyuz bilginiz var mı kızlar?

Yani uçağa kadar arabayla gidip puset ayrı, alt mekanizması ayrı teslim edebiliyor muyuz?

Ya hanımlar lütfen tartışmayın. Burda hepimiz birbirimize akıl danışıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hepimiz çocuklarımızın iyiliği için çabalıyoruz, tecrübelerimizi paylaşıyoruz. İncir çekirdeğini doldurmayacak konulardan dolayı kırılıp kirmayalim birbirimizi, değer mi

Gerçekten her bebek inanılmaz farklıymış.
Benim ilki ince uzun, yüzü beni andırıyor vücut yapısı baba. İkincisi kısa şişman yani ben, yüzü babayı andırıyor.
Ciddi ciddi ilkinin iki aylık boyuna 4. Ayda gelebildi ama kilosu da onun beş aylık kilosuna geldi 4. Ayda. Her kontrolde açıp açıp iki defterin kıyasını yapıyorum.
İkisi de normal ama inanılmaz farklı.

Bizimkide öyle ama ben 2-3 günde bir su veriyorum. Mama zaten tatlı bide havalarda sıcak ağzı bile kuruyor bariz belli oda seve seve içiyor valla
Ya özellikle sabah uyandığında çok şaplanıyor bizimki ağzı kurumuş dudakları kuru kuru versem mi bende 1 çağ kaşığı kadar

Oyy maşallah bende görsem korkarım bizde dün artık yarım döndükten sonra bacağını atıyor kendini yüz üstü döndürüyor bir aya kalmaz tamamen döner artık kaç aylık bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…