- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.061
Kizlar çok tatlisiniz neyin tartismasi.İkinizde doğru şeyden bahsediyorsunuz ama arkadaş bebeklikten beri zaten ağlamayan sosyal bir çocuk yetiştirdiği den bahsediyor öyle çit kirildim olmayan. Moni moni sende bebeklerin zaten ağlaması dan yanasın ki bahsettiğimiz durumların dışında simariklik gibi olunca ağlamaya fırsat verip sonucinda olayların öyle gelismedigini görmesine imkan tanimaliyiz diyorsun. Her iki yöntemde bebeğin isteğine göre değişiyor. Yoksa bu aralar istediği olmadığı için yere yatıp ağlayan bebeklerin annelerinin onları taklit ettiğini görüyoruz caydırıcı olsun diye. Yani her hastalık başka teşhis koyan başka tedavi yöntemleri başka ise de Sonuç sağlığa kavuşma. Her çocuk bebek başka her annenin yöntemi başka ama sonuç güzel çocuk yetiştirmek. Kırmayın kırılmayin
Benim bebiş ilk başlarda kurtaramıyordu zorlanıp ağlıyordu (hala ara ara kurtaramıyorBu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar yadönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum
Benim bebiş ilk başlarda kurtaramıyordu zorlanıp ağlıyordu (hala ara ara kurtaramıyor) bazen de öyle bir dönmüş oluyor ki sanırsın emekleyecek pozisyonu o kadar iyi ama bir an önce tekrar sırt üstü dönmeyi öğrenmesi lazım bu sefer de geri dönemediği için ağlıyor
Garfield gibi kediKız benım kı varya tembel hazırcı herşey ayağına gelsın ıstıyor malt bıle düşün balkona çıkıyor kuş gelıyor ya kuşa bakıyor mıyav dıyo olduğu yerden kuşu bıle ayagına çağırıyor
Garfield gibi kedibenim büyük olan öyle de ufak olan tam bir bordo bereli
Benimki dönmüyor yatotosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum
Donmek için cabası da yok benimkininYok yok benimki bi haftadır yüzünün üstüne dönüyor önceden hep yan dönüyordu sadece şimdi yüz üstü dönüyor da kolunu çıkaramıyor
Ayy darısı başıma o zaman insallahEndişe etme hiç. İlk kızım 3 aylıkken dönmüştü, geri dönemedi 4 ay her döndüğünde bebe çevirdim gece gündüz. Çok sinir bozucuydu yok kolunu kurtaramaz yok geri dönemez.
İkinci kızım bayağı hımbıl. 4,5 aylıkken döndü ama ne kol derdi var ne geri dönememe derdi. Dönenip duruyor. Kendini sürüyerek koltukların altına falan kaçıyor ajsjajsj ve sıfır şaka pazar günü öyle dümdüz yatıyordu bacak kaldırma bile nadirdi pazartesi günü güncelleme alan bilgisayar gibi yapmaya başladı bunları.
Fistık ya her çocuk bır degıl benım büyük oğlan da erkendı herseyı 10 aylık yürüdü tombalak olmasına rağmen bu nasıl olcak bılmem bu da çok hateketlı ama yattığı yerden Kafa göz ayak kol hıc durmuyor çırpınıyor sonra cıhlık atıyo gülüyorEndişe etme hiç. İlk kızım 3 aylıkken dönmüştü, geri dönemedi 4 ay her döndüğünde bebe çevirdim gece gündüz. Çok sinir bozucuydu yok kolunu kurtaramaz yok geri dönemez.
İkinci kızım bayağı hımbıl. 4,5 aylıkken döndü ama ne kol derdi var ne geri dönememe derdi. Dönenip duruyor. Kendini sürüyerek koltukların altına falan kaçıyor ajsjajsj ve sıfır şaka pazar günü öyle dümdüz yatıyordu bacak kaldırma bile nadirdi pazartesi günü güncelleme alan bilgisayar gibi yapmaya başladı bunları.
Oo sizin doğum gününe az kalmış maşallahBizimki öyle agustos bebesi ama mersin adana sıcağında dısarda çok eglenceli dyemıyorım
Fistık ya her çocuk bır degıl benım büyük oğlan da erkendı herseyı 10 aylık yürüdü tombalak olmasına rağmen bu nasıl olcak bılmem bu da çok hateketlı ama yattığı yerden Kafa göz ayak kol hıc durmuyor çırpınıyor sonra cıhlık atıyo gülüyor
Bizimkide öyle ama ben 2-3 günde bir su veriyorum. Mama zaten tatlı bide havalarda sıcak ağzı bile kuruyor bariz belli oda seve seve içiyor vallaBızım kıde mama yıyor ama ek gıdaya kadar şu yok dedi
Ya özellikle sabah uyandığında çok şaplanıyor bizimki ağzı kurumuş dudakları kuru kuruBizimkide öyle ama ben 2-3 günde bir su veriyorum. Mama zaten tatlı bide havalarda sıcak ağzı bile kuruyor bariz belli oda seve seve içiyor valla
Oyy maşallah bende görsem korkarım bizde dün artık yarım döndükten sonra bacağını atıyor kendini yüz üstü döndürüyor bir aya kalmaz tamamen döner artık kaç aylık bebeğinizBenim kızçem bir haftadır dönüyor (uyanıkken) az önce bir uyandım ki beşikte yüz üstü dönmüş yatıyor. İlk defa uyurken yüz üstü kendi dönmüş ve öyle uyuyordu. Öyle görünce korkmadım desem yalan olur ama gayet pozisyonunu almış uyuyordu