2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Aynen öyle en keyifli zamanında çakın bi tane otursun ağlasın. Tövbe estağfurullah.
Siz Buyrun gelin Benim çocuguma Bi çakın bakalım çalabiliyor musunuz yok arkadası varmıs da oyun terapisine gitmiş te bilmem neymiş kardeşim benim çocuk yolda belde oyuncak istedi de aman aglamasın diye her istedigin mi yaptım hayret bişi ya senin örnegin ile benim ki bir mi benim kızım yenidoğan dı sen se 2 yasında ki çocuktan bahsediyorsun

Maşallahh benım koca toto anca bacak ksldırıyor bıde delı sağ elını havaya kaldırıyor ona bakıyor
Bunu benimki de yapıyor ulusa sesleniş gibi el havada hep😅
Yok kız benımkı akıllı kesınlıkle demıre yaklasmas
Çok şanslısın 😉 ben cam vasistas açıkken arasında yakaladım kuş peşinden atlamaya çalışmış 😱 hiç güvenmiyorum o yüzden 🤬

Bunu benimki de yapıyor ulusa sesleniş gibi el havada hep😅

Çok şanslısın 😉 ben cam vasistas açıkken arasında yakaladım kuş peşinden atlamaya çalışmış 😱 hiç güvenmiyorum o yüzden 🤬
Kız benım kı varya tembel hazırcı herşey ayağına gelsın ıstıyor malt bıle düşün balkona çıkıyor kuş gelıyor ya kuşa bakıyor mıyav dıyo olduğu yerden kuşu bıle ayagına çağırıyor 😀😀🤣

Gelde boğma bu adamı. Bebeği besliyorum mis yemegini yerse uyku saati uzar. Zaten gece vampir sinekler beni yemiş uyumamisim üstüne sarı kuzumun yanagini yemişler. Sen gel bizim koca lavabonun kapısını kapat birde kitle o sese bir irkildi bir uyandı.. ,😤😡 tamam ne yemesi kaldı ne uykusu. Yatağa koydum aramıza döndüm totomu.uyusun diye emzik veriyo. Çok şansı li 20 dak olmadan uyudu. Ee benim uyku of offff👀👀🧟🧟🧟🧟🦹🦹🦹🦹🦹

Asla katılmasına birakmayin zaten. Allah korusun heleki bu kadar minikken.. hic ama hiç ağlamayan bebekler var. Suan çok naif geliyo kulağa ama takribi 2 4 yaş arasında bunun sorunları ortaya cikiyo.
Atma Ziya Ben avukatım abim ise cocuk doktoru ağlamayan yeni dogan cocugun un 2-4 yas arası psikolojik sorunları mı oluyor mus çok güldüm 😅 abim beni niye uyarmadı acaba oysa oda bu kızımın genelde çok sosyal olacagını söylüyordu her gün parktayız çünkü zaten aglama huyumuz da yok

Siz Buyrun gelin Benim çocuguma Bi çakın bakalım çalabiliyor musunuz yok arkadası varmıs da oyun terapisine gitmiş te bilmem neymiş kardeşim benim çocuk yolda belde oyuncak istedi de aman aglamasın diye her istedigin mi yaptım hayret bişi ya senin örnegin ile benim ki bir mi benim kızım yenidoğan dı sen se 2 yasında ki çocuktan bahsediyorsun
Ben senin ağzına çakarım iki tane öyle oturur dinlersin beni.. saf mısın o kizda ağlatmamış diyorum bebeklikten beri aglatmamis.! Başkasına yapamadığın carlamayi gelip burda bana yapamazsın. Hadi yandan yandan. Sorun yaşayınca da ağlama.

Ben senin ağzına çakarım iki tane öyle oturur dinlersin beni.. saf mısın o kizda ağlatmamış diyorum bebeklikten beri aglatmamis.! Başkasına yapamadığın carlamayi gelip burda bana yapamazsın. Hadi yandan yandan. Sorun yaşayınca da ağlama.
Bi çak bakalım sonra mahkemeler de sürünürsün hem sanane çocuk benim sen doktor musun psikiyatri misin nesin yani sen git kendi çpcugunu büyüt sanane benim çocugum dan

Gelde boğma bu adamı. Bebeği besliyorum mis yemegini yerse uyku saati uzar. Zaten gece vampir sinekler beni yemiş uyumamisim üstüne sarı kuzumun yanagini yemişler. Sen gel bizim koca lavabonun kapısını kapat birde kitle o sese bir irkildi bir uyandı.. ,😤😡 tamam ne yemesi kaldı ne uykusu. Yatağa koydum aramıza döndüm totomu.uyusun diye emzik veriyo. Çok şansı li 20 dak olmadan uyudu. Ee benim uyku of offff👀👀🧟🧟🧟🧟🦹🦹🦹🦹🦹
Cog cıg yeeee

Benimki dönmüyor ya 😓 totosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor 😓 geç mi kaldık donmek için bilmiyorum 😓
Yok yok benimki bi haftadır yüzünün üstüne dönüyor önceden hep yan dönüyordu sadece şimdi yüz üstü dönüyor da kolunu çıkaramıyor 😂

Zaten gün içerisinde adliyede yim bugun bu yazınızdan ötürü sizi savcılığa şikayet edecegim mahkemede karşılıklı tartıssak daha iyi olur daha özgüvenli olursunuz karşımda belki

Kizlar çok tatlisiniz neyin tartismasi. 🥺🥰🦹🧟 İkinizde doğru şeyden bahsediyorsunuz ama arkadaş bebeklikten beri zaten ağlamayan sosyal bir çocuk yetiştirdiği den bahsediyor öyle çit kirildim olmayan. Moni moni sende bebeklerin zaten ağlaması dan yanasın ki bahsettiğimiz durumların dışında simariklik gibi olunca ağlamaya fırsat verip sonucinda olayların öyle gelismedigini görmesine imkan tanimaliyiz diyorsun. Her iki yöntemde bebeğin isteğine göre değişiyor. Yoksa bu aralar istediği olmadığı için yere yatıp ağlayan bebeklerin annelerinin onları taklit ettiğini görüyoruz caydırıcı olsun diye. Yani her hastalık başka teşhis koyan başka tedavi yöntemleri başka ise de Sonuç sağlığa kavuşma. Her çocuk bebek başka her annenin yöntemi başka ama sonuç güzel çocuk yetiştirmek. Kırmayın kırılmayin 🥺🥰

X