- 19 Mayıs 2024
- 1.912
- 1.257
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.021
Bizim 27 şuan bebeğim devamlı uyanıyorEvet bende İstanbuldayim hele buginn fenaydi..
Gece bende yatak odasına baktim. 27 dereceydi cami açtım ama içerisi 26 falan oldu anca bugün vantilatörü kurcaz.
Klima salonda 24 de açıyorum suab mesela ev 26.2 klima olmasa düşünemiyorum
Klimamı 26'daydı bu dönme olayı da çok zor gece biz uyurken ya uykuda dönerlersek
Klima yok bizde evin kendi sıcaklığı öyleydi ama bugün 27.3 olduKlimamı 26'daydı bu dönme olayı da çok zor gece biz uyurken ya uykuda dönerlerse
Maşşalah 2. Çocuğunuz bu öyle mi peki tüp bebek mi ? Bizim bebiş çoktan uyudu bende mesai yapıyorumNe uzun yazmışım. Bebişin derin uykuya girmesini bekliyorum dahakkinizi helal edin. Geç dahil oldum size ama çok iyi geldiniz bana. İlk oğlumun 2011 Nisan anneleri grubumuz vardı burda buluşmalar yapıyorduk hatta bir tane kardeşim ablam oldu hala gorusuruz. Çocuklarımız birlikte büyüdü nerdeyse her sene fotoğraflari vardır teyze derler bana
Benim kızçem bir haftadır dönüyor (uyanıkken) az önce bir uyandım ki beşikte yüz üstü dönmüş yatıyor. İlk defa uyurken yüz üstü kendi dönmüş ve öyle uyuyordu. Öyle görünce korkmadım desem yalan olur ama gayet pozisyonunu almış uyuyorduKlimamı 26'daydı bu dönme olayı da çok zor gece biz uyurken ya uykuda dönerlerse
Ben beyaz lahana bulunduruyodum ilk zamanlar bilimsel olarak ta kanıtlanmış göğüsume sarıp yatiyodum çok kötü oldum şükür ilaç kullanmadan atlattım hep. Hatta mastit olduğum göğüsum de süt daha çok oluyor:) yumuk olan yeri sağımda elimle destekliyorum. Siz de keşke olsa kullansanız gece yatip inanim sabaha birşey kalmiyo.Mastit oldum sanırım yine ateşim 38.3 göğsüm yanıyor şişmiş geçen ayda oldum böyke antibiyotik kullanmak zorunda kaldım of zaten hava sıcak ateş beni mahvetti
Yok tüp değil. Ben 3 kere ameliyat oldum onun sonucu rahmin bir kanalı kapanmış. bebek istedigimiz zaman film çekildi ona rağmen Rabbim nasip etti.Maşşalah 2. Çocuğunuz bu öyle mi peki tüp bebek mi ? Bizim bebiş çoktan uyudu bende mesai yapıyorum
Korkma annesi Allah'ım izniyle birşey olmaz benim bebe dönme olayı yok yarida kaliyo ama son zamanlarda biz dede yatağında dönemeye calisiyo emzik agzinda suratı yatağa hapisiyo kıyamam o anda cebellesiyo kendiyle. Anne yani park yatak o yüzden artık kenar korkulugunu kaldırdımBenim kızçem bir haftadır dönüyor (uyanıkken) az önce bir uyandım ki beşikte yüz üstü dönmüş yatıyor. İlk defa uyurken yüz üstü kendi dönmüş ve öyle uyuyordu. Öyle görünce korkmadım desem yalan olur ama gayet pozisyonunu almış uyuyordu
Evet duymuştum ama yoo maalesef ilaç kullanmak istemşyorum ama ateşim düşmüyor çok kötüyümBen beyaz lahana bulunduruyodum ilk zamanlar bilimsel olarak ta kanıtlanmış göğüsume sarıp yatiyodum çok kötü oldum şükür ilaç kullanmadan atlattım hep. Hatta mastit olduğum göğüsum de süt daha çok oluyor:) yumuk olan yeri sağımda elimle destekliyorum. Siz de keşke olsa kullansanız gece yatip inanim sabaha birşey kalmiyo.
Ah kuzum calpol içtin mi. O noktaya sıcak soğuk tedavi yapılması doğru değil diyorlar ateş düşürücü iç şimdi sen teksindir evde acile git desem köle birakcaksin ki bebeğiEvet duymuştum ama yoo maalesef ilaç kullanmak istemşyorum ama ateşim düşmüyor çok kötüyüm
Bizimki öyle agustos bebesi ama mersin adana sıcağında dısarda çok eglenceli dyemıyorımÖyle valla biran önce doğsun diyorduk şimdi emeklesin yürüsn diye beklyruzyaz bebesi olsaydık yaş partisi daha bi eğlenceli seçenekli olacaktı ama yapacak bsey yok
Aynen öyle en keyifli zamanında çakın bi tane otursun ağlasın. Tövbe estağfurullah.Ne yapayım şimdi durduk yere aglatayım mı çocugumu
Asla katılmasına birakmayin zaten. Allah korusun heleki bu kadar minikken.. hic ama hiç ağlamayan bebekler var. Suan çok naif geliyo kulağa ama takribi 2 4 yaş arasında bunun sorunları ortaya cikiyo.Ama asla katılarak ağlamasına izin vermiyorum hele erkek çocuğu için diyo annem fıtık olurmuş çok ağlarsa abim olmuş bebekken. Kıyamam ya derdi var ki ağlıyor yoksa şuan şımarık ağlaması için erken gibime geliyo
Aglatma aslinda bunun gibi. Acıktı dur ağlasın bi yeri acıdı dur ağlasın oyle bakayım mantığı değil. Zaten inananlar için Efendimiz (sav) çocuklarınızı ağlatmayın demiştir. Fakat bebek bazı şeyleri istemeye başlaması gerekli ve bunu da pek tabii ağlayarak yapicak. Yakın arkadaşım da çocuğunu aglatmadi hiç. Gıpta ederdim ne güzel diye. Bayramdan sonraydi galiba bi konustuk ki çocuğu 2 buçuk yaşında ve oyun terapisi alıyormuş. Aman ağlamasın diye hersey hazir edilince çocukta "isteme " öğrenmesi gelismiyomus. Neyse amaaan bizimkiler agliyo zatenAnladım anladım çocuğun aglamasina izin verilebilir ama ağlamak derdi uykusu açlığı söz konusu değil simariklik böyle vik vik mikirdanma olursa ki oğlumda yapıyorum onu. Ama diğer türlü eşimle konustuk hatta bu konuyu 3 aydan sonra bende mama ağırlıklı devam ettim. Gece benim zibidi 3 saat olmadan açıkiyor o zaman beni bı görün mutfağa gidiyorum koştur odaya emzik ağzına veriyorum yöne koştur ısıtıcıyi kapat biberona koy ısı ayarı yap vs sonra hol uzun git git bitmiyo gibio ağlamayı asla istemem hele ki gece acliktan ağlayıp ayilma ihtimali var sa ki açlık ağlaması kıyamam çok üzülüyorum içim yaniyo izin vermem. Ama ürünü geç gördüm bu kadar kullanışlı olduğunu bilsem belki bende ilk başlarda alırdım ama eşim aldırırmiydi bilmem. Bazen o mama yapiyo ya soğuk oluyo geri ısıt ya sıcak yapiyo geri sogut gecenin 3 u girlaklasam olmaz velhasıl kelam. Bebeği bu sebepten aglatmayi tercih etmem bende
Evde ilaç yok maalesef oğlumun calpolunu içtim sanırım biraz iyi geldi. Çok teşekkür ederimAh kuzum calpol içtin mi. O noktaya sıcak soğuk tedavi yapılması doğru değil diyorlar ateş düşürücü iç şimdi sen teksindir evde acile git desem köle birakcaksin ki bebeğiAllah acil şifa versin
Ay bu saatte emzirmek için aldım hopppp döndü benimki de yaBenim kızçem bir haftadır dönüyor (uyanıkken) az önce bir uyandım ki beşikte yüz üstü dönmüş yatıyor. İlk defa uyurken yüz üstü kendi dönmüş ve öyle uyuyordu. Öyle görünce korkmadım desem yalan olur ama gayet pozisyonunu almış uyuyordu
Regli için soruyorsanız henüz olmadim bir şey diyemiyorumEvet o özelliği beni benden alıyorbıraktım ben bakım hemen kullanmaya başlim sizce faydası oluyor mu ?
Benimki dönmüyor yaBu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar yadönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum
Kedı ile bebek nasıl her onun hıc umrunda degıl bebek kıskanuyor galıba yanına falan gelmıyoOrtak ne çok yanımız var. Bizim de kedimiz var