2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bizim 27 şuan bebeğim devamlı uyanıyor

Maşşalah 2. Çocuğunuz bu öyle mi peki tüp bebek mi ? Bizim bebiş çoktan uyudu bende mesai yapıyorum

Klimamı 26'daydı bu dönme olayı da çok zor gece biz uyurken ya uykuda dönerlerse
Benim kızçem bir haftadır dönüyor (uyanıkken) az önce bir uyandım ki beşikte yüz üstü dönmüş yatıyor. İlk defa uyurken yüz üstü kendi dönmüş ve öyle uyuyordu. Öyle görünce korkmadım desem yalan olur ama gayet pozisyonunu almış uyuyordu

Mastit oldum sanırım yine ateşim 38.3 göğsüm yanıyor şişmiş geçen ayda oldum böyke antibiyotik kullanmak zorunda kaldım of zaten hava sıcak ateş beni mahvetti
Ben beyaz lahana bulunduruyodum ilk zamanlar bilimsel olarak ta kanıtlanmış göğüsume sarıp yatiyodum çok kötü oldum şükür ilaç kullanmadan atlattım hep. Hatta mastit olduğum göğüsum de süt daha çok oluyor:) yumuk olan yeri sağımda elimle destekliyorum. Siz de keşke olsa kullansanız gece yatip inanim sabaha birşey kalmiyo.

Korkma annesi Allah'ım izniyle birşey olmaz benim bebe dönme olayı yok yarida kaliyo ama son zamanlarda biz dede yatağında dönemeye calisiyo emzik agzinda suratı yatağa hapisiyo kıyamam o anda cebellesiyo kendiyle. Anne yani park yatak o yüzden artık kenar korkulugunu kaldırdım

Evet duymuştum ama yoo maalesef ilaç kullanmak istemşyorum ama ateşim düşmüyor çok kötüyüm

Evet duymuştum ama yoo maalesef ilaç kullanmak istemşyorum ama ateşim düşmüyor çok kötüyüm
Ah kuzum calpol içtin mi. O noktaya sıcak soğuk tedavi yapılması doğru değil diyorlar ateş düşürücü iç şimdi sen teksindir evde acile git desem köle birakcaksin ki bebeği Allah acil şifa versin

Öyle valla biran önce doğsun diyorduk şimdi emeklesin yürüsn diye beklyruzyaz bebesi olsaydık yaş partisi daha bi eğlenceli seçenekli olacaktı ama yapacak bsey yok
Bizimki öyle agustos bebesi ama mersin adana sıcağında dısarda çok eglenceli dyemıyorım

Asla katılmasına birakmayin zaten. Allah korusun heleki bu kadar minikken.. hic ama hiç ağlamayan bebekler var. Suan çok naif geliyo kulağa ama takribi 2 4 yaş arasında bunun sorunları ortaya cikiyo.

Aglatma aslinda bunun gibi. Acıktı dur ağlasın bi yeri acıdı dur ağlasın oyle bakayım mantığı değil. Zaten inananlar için Efendimiz (sav) çocuklarınızı ağlatmayın demiştir. Fakat bebek bazı şeyleri istemeye başlaması gerekli ve bunu da pek tabii ağlayarak yapicak. Yakın arkadaşım da çocuğunu aglatmadi hiç. Gıpta ederdim ne güzel diye. Bayramdan sonraydi galiba bi konustuk ki çocuğu 2 buçuk yaşında ve oyun terapisi alıyormuş. Aman ağlamasın diye hersey hazir edilince çocukta "isteme " öğrenmesi gelismiyomus. Neyse amaaan bizimkiler agliyo zaten

Ah kuzum calpol içtin mi. O noktaya sıcak soğuk tedavi yapılması doğru değil diyorlar ateş düşürücü iç şimdi sen teksindir evde acile git desem köle birakcaksin ki bebeği Allah acil şifa versin
Evde ilaç yok maalesef oğlumun calpolunu içtim sanırım biraz iyi geldi. Çok teşekkür ederim

Ay bu saatte emzirmek için aldım hopppp döndü benimki de ya

Evet o özelliği beni benden alıyor bıraktım ben bakım hemen kullanmaya başlim sizce faydası oluyor mu ?
Regli için soruyorsanız henüz olmadim bir şey diyemiyorum aramızda olanlar vardı belki onlara yardımcı olabilir diye paylaştım. Olmayanlar içinse zarardan çok faydası olan bir takviye kullanmayı düşünen olur belki fayda faydadır

Bu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar ya dönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum

Bu bebişler dönünce kolunu kurtarmayı ne zaman öğreniyorlar ya dönüyor dönmesine de kolu altında kalıyor bişey olacak diye korkuyorum
Benimki dönmüyor ya totosunu kaldırıp bacaklarını kendine doğru çekiyor yana meyil ediyor ama yok dönemiyor geç mi kaldık donmek için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…